- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
hát én arra emlékszem, hogy gmailos névjegyeket csak szerkeszteni lehet max., meg a keresővel lehet keresni benne. de hát az édeskevés. most gondoltam, megnézem még egyszer. a lassú és áttekinthetetlen új köntössel, amit ránk kényszerítettek, hátha jött valami javulás is, de párperc alatt sem töltötte be a címtárat, úgyhogy hagytam is... azt hiszem ez önmagáért beszél. a google naptár pl már évek óta nem tölt be. én úgy ahogy van csak levelezésre használom (alap html nézet), és arra is csak muszájból.

a salels-esek enegm sem érdekelnek, azt gondoltam legalább példának jók lesznek, de ezek szerint még arra sem
ami esetleg, a kontaktjaik. de ha már itt tartunk, nekem előbb baszódjon meg e google a microsofttal meg a facéval egy zsákban egy lakatlan szigeten. ki kéne őket lőni az űrbe, mint a galaxis útikalauzban a fodrászokat talán, a telefonfülke szerelőket és a marketingeseket 
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Okos Otthon / Smart Home
- Napelem
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- 32 GB (2x16 GB) G.SKILL AEGIS 3200 MHz
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ami esetleg, a kontaktjaik. de ha már itt tartunk, nekem előbb baszódjon meg e google a microsofttal meg a facéval egy zsákban egy lakatlan szigeten. ki kéne őket lőni az űrbe, mint a galaxis útikalauzban a fodrászokat talán, a telefonfülke szerelőket és a marketingeseket