Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MIUI / HyperOS topik
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Nem azért kérdeztem, hogy a figyelmedbe ajánljam, hanem érdekelt volna, hogy mit tudsz mondani róla, szabad-e próbálkozni vele, nem vírustanya-e.
És hogy érhete-e valamit az ilyesmi, ha már úgy járt az ember. Egy jó egeret én is szívesen vennék egyszer. Illetve egyszer már sikerült, de az kiöregedett.
Az utódja meg hát hogy is mondjam... Logitech-et soha többé! Az a régi majd' 10 évig elviselt engem (extrém körülmények között), de ezek a mostaniak olyan gyámoltalanok! 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Jackson elektromos gitár
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

És hogy érhete-e valamit az ilyesmi, ha már úgy járt az ember. Egy jó egeret én is szívesen vennék egyszer. Illetve egyszer már sikerült, de az kiöregedett.