Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Amit Kernel írt, az is teljesen jó, és a legfontosabb formátumokhoz tökéletes, hátránya legfeljebb annyi lehet, hogy picit talán macerásabb, ha ennél több kiterjesztésről van szó (kézzel meghatározni, pontosan mely kiterjesztésekkel rendelkező képeket jelenítsen meg a progi), meg így pár fájltípus kizárásra kerülhet, amit az IrfanView amúgy támogatna, de így a könyvtárban való kotorászás során nem jelenít meg (persze lehet olyan eset, hogy épp ez a cél, pl. mert pl. az ico-fájlokat nem akarjuk megnézni).
Amit én írtam, az is működik, igaz, nálam ez az alapértelmezett képmegjelenítő, így ezzel is társítom a képformátumokat, ehhez adminisztrátori jog szükséges lehet a beállítás során, és az előző hsz.-emben elfelejtettem hangsúlyozni az "Images only" bekattintása után az alul lévő opció kiválasztását, vagyis a "Load only associated types while moving through directory"-t. Ez így biztosan működik, mivel pont így használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi