- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Hamachival kapcsolatos kérdésem lenne. Nem pont ide tartozik, de nem találtam jobbat, a saját topicja elég halott. Szóval az a problémám, hogy az egyik gépen valamiért nem megy a Hamachi. Be van kapcsolva, de még sincs csatlakozva, szürke az összes partner. És persze a másik gépen sem látom bejelentkezve ezt a gépet. Mitől lehet ez? Korábban a gép újraindítása segített, majd az sem. Újratelepítettem a Hamachit, utána jó volt. De most megint nem megy. Tudtok ebben segíteni? Egy Toshiba laptopról van szó amúgy, Win7 64 bit, Windows Security Essential, Win. tűzfal, Malwarebytes kémprogi írtó. Wifin csatlakozik netre. Nem tudom, esetleg kell-e még más info. Valami blokkolja, vagy mi a fene lehet?
Esetleg van olyan program, amivel ki lehet váltani a Hamachit, ami ugyanezt a célt szolgálja, hogy tudjunk játszani? Jó régi játékkal szoktunk játszani (Vietcong 2).
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest