- A nap színe: a vörös
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
genndy
üzenetére
Az, hogy a telepítésnél tolja az arcomba a többi terméküket, nem tudom, miért olyan zavaró, alapesetben így sem kell egy fillért sem fizetned, hogy megkapj egy olyan terméket, ami elég jó, és nem Adobe, szóval ennyi sztem belefér a telepítésnél.
Ha ninite.com segítségével telepítesz egyszerre több dolgot is, akkor meg egyáltalán nem látod a reklámot. Sőt, az alkalmazáson belüli reklámokat is ki lehet kapcsolni a File > Preferences > General > Show Advertisement checkbox kiszedésével.
Sokan ellenzik egyébként a ribbon-felületet is, nekem mondjuk pont bejön.
Az igaz, hogy kicsit erőforrás-igényesebb lett, de szerintem így is a bőven elviselhető kategórián belül van, még gyengébb gépen is próbáltam.(#33829) bluemirage:
Nem nyomja folyamatosan a reklámot.
Csak amíg ki nem kapcsolod, addig jelenik meg egy annyira nem elviselhetetlen reklámcsík, én is ki szoktam lőni, mert engem is idegesít, a hogyanját lásd fentebb.
Egyébként nem frissíteni egy ilyen progit szintén nem egy bölcs dolog, lehetnek ennek is biztonsági rései, nem véletlenül adnak ki foltozásokat ilyenekre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bioshock 2 Special Edition
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha
Csak amíg ki nem kapcsolod, addig jelenik meg egy annyira nem elviselhetetlen reklámcsík, én is ki szoktam lőni, mert engem is idegesít, a hogyanját lásd fentebb.