Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz genndy #33828 üzenetére

Az, hogy a telepítésnél tolja az arcomba a többi terméküket, nem tudom, miért olyan zavaró, alapesetben így sem kell egy fillért sem fizetned, hogy megkapj egy olyan terméket, ami elég jó, és nem Adobe, szóval ennyi sztem belefér a telepítésnél. :D Ha ninite.com segítségével telepítesz egyszerre több dolgot is, akkor meg egyáltalán nem látod a reklámot. Sőt, az alkalmazáson belüli reklámokat is ki lehet kapcsolni a File > Preferences > General > Show Advertisement checkbox kiszedésével.
    Sokan ellenzik egyébként a ribbon-felületet is, nekem mondjuk pont bejön.
    Az igaz, hogy kicsit erőforrás-igényesebb lett, de szerintem így is a bőven elviselhető kategórián belül van, még gyengébb gépen is próbáltam.

(#33829) bluemirage:
    Nem nyomja folyamatosan a reklámot. :N Csak amíg ki nem kapcsolod, addig jelenik meg egy annyira nem elviselhetetlen reklámcsík, én is ki szoktam lőni, mert engem is idegesít, a hogyanját lásd fentebb.
    Egyébként nem frissíteni egy ilyen progit szintén nem egy bölcs dolog, lehetnek ennek is biztonsági rései, nem véletlenül adnak ki foltozásokat ilyenekre is.

Új hozzászólás Aktív témák