Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
genndy
üzenetére
Az, hogy a telepítésnél tolja az arcomba a többi terméküket, nem tudom, miért olyan zavaró, alapesetben így sem kell egy fillért sem fizetned, hogy megkapj egy olyan terméket, ami elég jó, és nem Adobe, szóval ennyi sztem belefér a telepítésnél.
Ha ninite.com segítségével telepítesz egyszerre több dolgot is, akkor meg egyáltalán nem látod a reklámot. Sőt, az alkalmazáson belüli reklámokat is ki lehet kapcsolni a File > Preferences > General > Show Advertisement checkbox kiszedésével.
Sokan ellenzik egyébként a ribbon-felületet is, nekem mondjuk pont bejön.
Az igaz, hogy kicsit erőforrás-igényesebb lett, de szerintem így is a bőven elviselhető kategórián belül van, még gyengébb gépen is próbáltam.(#33829) bluemirage:
Nem nyomja folyamatosan a reklámot.
Csak amíg ki nem kapcsolod, addig jelenik meg egy annyira nem elviselhetetlen reklámcsík, én is ki szoktam lőni, mert engem is idegesít, a hogyanját lásd fentebb.
Egyébként nem frissíteni egy ilyen progit szintén nem egy bölcs dolog, lehetnek ennek is biztonsági rései, nem véletlenül adnak ki foltozásokat ilyenekre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha
Csak amíg ki nem kapcsolod, addig jelenik meg egy annyira nem elviselhetetlen reklámcsík, én is ki szoktam lőni, mert engem is idegesít, a hogyanját lásd fentebb.