Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
lanszelot
üzenetére
"A html, mint írtam azért nem jó, mert akár csak a többi /word, excell/ a képet nem a cellába rakja, hanem külön elemként kezeli, ezért kell átméretezgetni mindent egyesével. A cella nem veszi fel a kép méretét, csak a szövegét, és a kép akárhová rakható, mivel nem a cellában van, és nem is tudod bele rakni."
Értem amit írsz, csak az a baj vele, hogy (ne bántódj meg
) hülyeségAmit beraktam html kódosort pont, hogy belerakja a cellába a képet, ráadásul olyan méretre állítva amit ott beírtál neki. Nem ördöngösség, el kell hinni, hogy így van és így is lesz

gyorsan összedobtam neked egy mintát pl. [link]
Ennyiből áll a linkelt minta html oldal:
maga a html fájl (ezt kell szerkesztened):[minta.html]
egy css fájl (igazából nincs rá szükség, de ha igényes vagy, akkor picit tudsz vele csinosítani az oldal kinézetén): [body.css]
a 2 kép: [kép1], [kép2]jobb klikk a linkelt fájlokon és mentsd őket ugyanabba a mappába. A többi csak rajtad múlik

Szerk.
Ja azt elfelejtettem írni, hogy a minta oldalon látható felső kép mérete alapból nagyobb, mint az alsó, szóval ennyit a nem lehet méretezni a képet dologról. Mindezt a html kódban elhelyezett width és height paraméterek oldják meg, nincs külön átméretezve a kép

jobbklikk a képen és kép megnyitás új lapon/fülön, ahol eredeti méretében fogod látni a képet
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZIDOO médialejátszók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Energiaital topic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- OpenWRT topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Amazfit Cheetah okos óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 128GB Black 100% (1év Garancia)
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

) hülyeség