- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
localhost
üzenetére
NEM nem nem felel meg, mert amit én akarok, ahhoz nem kell nagyon nagyon sok ram, és nem kell mindent újraírnom rengetegszer, és egy áramszünet, vagy akármi miatt sem minden veszik el, csak a beállított mennyiség, és nem kell külön nekem mentegetnem, miután megvártam, hogy letöltődjön.
Mert ha lehetne is úgy, de nem lehet, mert max 32GB lehetne, akkor, ha nem töltött le mindent, és úgy kapcsolom ki, helyezgethetném át, meg vissza az összes letöltést... Nekem az amit mondtam, ahogy mondtam felelne meg. Még csodásabb volna, ha külön be lehetne állítani, hogy mit milyen szempontból lehessen figyelni, pl., ami csak 3KB/s-al jön, annál, ne várja meg a 703MB-ot, hanem óránként mentse akármennyi is jön le. Szerintem te már inkább csak ki akarod figurázni a dolgot, ezért mész ennyire a ló túloldalára. Én nem írtam lehetetlen dolgot, se olyat, amihez milliárdokba kerülő szuperszámítógép kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Steam topic
- Számítógép beárazás
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- További aktív témák...
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest