-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
djxp01
üzenetére
Akkor próbáld meg a HDD gyártó programjával.
Vagy van a Windows(hibájá)-t kizáró lehetőség is: Bootolható CD, én korábban pl. Hitachi Feature Tool-t használtam, ami a nevével ellentétben minden márkájú vinyóval működik (más extra beállításokat persze lehet csak Hitachi-kon tud).
De lehethogy a WD-nek is hasonló, BootCD-s programja van.Ja és egy kis kiegészítés:
amivel lecsökkenthetem a HDD motorjának a pörgési sebességét
Na ezt nem fogod tudni átállítani...
Ezek az olvasó-író fej mozgási sebességét állítják, tehát idle-ben nem fogsz észrevenni semmilyen hangcsökkenést, a seek-zaj csökken le, és ezzel együtt az elérési idő nő meg (emiatt lesz "lassabb" a vinyó - elsősorban kis fájlok olvasásában / írásában).
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő