- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #11910 üzenetére
Igen, értem mire akarsz kilyukadni, azonban ha jövünk-megyünk és a párom kitalálja, hogy most ezt, vagy azt szeretné megnézni, nem akarok azzal vacakolni, hogy félórákat várjak egy-egy évad felmásolására. Most egy 1TB-os külső vinyóval oldjuk meg, azonban jövő héttől nem lesz hagyományos USB a gépemben, csak Type-C és gondoltam akkor már ezt is upgrade-elem. Az a vinyó marad, átalakítóval én is hozzáférek, ugyanakkor ha munka közben használnám tárhely bővítésre, legalább csendben tenné a dolgát.
Nézegettem nagyobb, 4-5 Terabyte-os 2,5-es hordozható vinyókat is, de azokban nem bízom, tuti hogy a TV-nek sok lenne. A legjobb talán a NAS, viszont 3 település között ingázunk folyamatosan, szóval ez sem opció, mobilneten főleg.
Rendeltem egy átalakítót, ha az beválik, akkor talán a régebbi pendrive is megteszi majd, de ha nem, akkor ez lesz a nyerő.
Köszönöm még egyszer a segítséged!
:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- EAFC 25
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest