- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.sophie
csendes tag
Sziasztok!
A sokadik hasonló kérdést tenném fel, hogy milyen laptopot vegyek?
A keretösszeg 150e forint lenne, a felhasználás pedig teljesen átlagos.
Filmet aránylag néznénk sokat, szóval azért dobozhangja ne legyen és aránylag látható legyen a monitorja, de semmi egyéb.
Játékra nem hiszem hogy használva lenne, max böngészős hülyeségekre.
Néha esetleg a photoshop vagy hasonló képszerkesztő is jó lenne, ha akadásmentesen futna.Színben, súlyban, kinézetben nincs kikötés.
Eddig egy Dell inspiron laptopom volt, az bevált, de egyáltalán nem ragaszkodom a márkához.
Például ezt láttuk a MM-ban, ami nekem nagyon tetszik:
[link]KÖszönöm, köszönöm előre is!
-
d.sophie
csendes tag
Ezért írtam, hogy ha lehet... ami nálam azt jelenti, hogy észérvekkel abszolút meggyőzhető vagyok, hogy várjak és gyűjtsem össze, ahogy a használt gépektől sem zárkózom el egyáltalán...
igen, a 13-14"-esen gondolkodom nagyon..minimális képszerkesztés, de ezért írtam azt is, hogy egy normál méretű, aránylag nem nagytestű laptoppal se lenne semmi bajom...
a használt gépet megnéztem, csak vártam, hátha másnak is van vmi tippje.
-
d.sophie
csendes tag
Mért ez a legfontosabb, hogy miből akarom venni?Attól, hogy nekem lenne, másnak van munkáltatóija, ez nem jutott eszetekbe?
Ez a társaság se olyan, mint amilyen régen volt...
Úgyhogy elnézést, hogy megzavartam köreiteket, inkább megkérdezem máshol.
-
d.sophie
csendes tag
még nem járok be, de előre gondolkodom, mert van egy másik melóm, azt meg pofátlanság a céges gépen csinálni, szerintem... meg amúgyis aktuális lenne már egy gép.
van egy dell inspiron 1501-em, de amikor azt mondták, 30e alatt nem javítják meg, azóta az ágy alatt porfogó... :S
-
d.sophie
csendes tag
Sziasztok!
Mostmár tényleg fixen felmerült bennem egy laptop vásárlás gondolata...
Felvettek egy új munkahelyre, és sok az üresmenet, így arra gondoltam, a saját laptopom beviszem, és azon azt csinálok, amit akarok.Egy asztali gépem már van,szóval nem csúcsnotit akarok...
13-14"-osban gondolkodtam, de egy aránylag vékony és könnyű nagyobbal se lenne bajom.
Filmezésre,egyszerűbb képszerkesztésre használnám, illetve jó lenne, ha azért az "átlagos" játékok elfutnának rajta...Ha lehet, valahol 0%-os THM-re akarnám venni, mert sürgős, első fizu meg sokára lesz, és egyéb nagy fizetnivaló is van jelenleg...
Van ötletetek, tippetek?
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Eredeti játékok OFF topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Konteó topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- További aktív témák...
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple TV eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest