- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Quent1n #135421 üzenetére
de azt mondták, hogy elintézik, garipapírt végülis hozzájuk kaptam ugyanúgy 3 évre
Tudod mit ér az a papír amit a moncsihoz kaptam és a bolthoz szólt? Jelenleg romantikus légyottok beizzításához jó, szó szerint, mert a bolt csont üres és a kandallóba tudok vele begyújtani. Megpörrent a bulika, mint a sokak által mennybe menesztett Nyugatis boltnál, őt ki is pakolták 700 pozitívval és legjobb tudomásom szerint megindultak az eljárások, mert becsúszott pár nem tiszta gépsas is.
Ugyanígy mindegy az a papír is, amit 1-2 barátom kapott, mert a bolt hiába létezik, olyan ívről pörkölnek rá, hogy azt a qrva zsanér kicseréljék, mint atom. SN kaparás és koptató szöveg az mondjuk van rendesen, arra nincs sajnálva az idő. Valszeg okosban kell ezt is megoldani. Amit én megoldok, te mondjuk nem.Hogy a Dell mit ír, az egy cellaérték csupán. Ha nem adnak ki rá alkatrészt, mert nem lehet mire visszaküldeni a cserét, akkor olyannyira mindegy, hogy 2270-ig garis vagy lejárt. Amúgy azt hiszem egy E6430-at pont luxemburgi garival dobtak vissza, zsanér és lapcsere kellett volna neki. Végül 40k-ból meglett okosba'.
Elvárásaid ne legyenek, holnap is Aloháznom kéne, dettó fél milkás zbook, kéri az alkatrészt rendesen
Összefoglalóba ezeket azért nehéz berakni, mert nem egyértelmű a gari sehol, volt, hogy partnerként egy gép nem ment át, Human meg mégis kijött. Az is igaz, hogy a srác is elmondta, hogy 1 gari után mindenképp kell a számla.
-
Tikakukac
titán
válasz
Quent1n #135418 üzenetére
A weben látható gari ha nem magyar a gép a számlája nélkül max egyszer él, de simán benne van, hogy egyszer sem.
Mondani meg én is tudok sok mindent, a bizalmat pedig egy 1500+ pozitívos boltba is belerakták elég sokan. Harmadik géppel nem tudok mit tenni, mert a Dell visszadobja, a bolt pedig csak reszeli a fingot, mert hát ők nem, a hiba nem is létezik és egyébként is 290k nem sok pénzInnentől te tudod, rakattam én már ki pár ezer forinton csücsülő több száz pozitívas embert is, az értékelési rendszer igen fals
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest