- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
voyager4.4 #96854 üzenetére
Anno gólyaként én is röhögtem ezen, de ma már elképzelni se tudnám a mindennapos bulit (ami nem a kiülünk 2 sörre aztán viszlát kategória), sőt még a minden másnap is sok lenne...
vesének és pénztárcának egyaránt.
-
MrRL19
senior tag
válasz
voyager4.4 #79582 üzenetére
régi és nem jön be külsőre sem
-
Khelben
nagyúr
válasz
voyager4.4 #79218 üzenetére
Rossz választás lenne, mert az egy korábbi generáció, elavult hardverrel, valószínűleg csak beragadt a boltba és nem bírják eladni.
-
válasz
voyager4.4 #74496 üzenetére
Na hát pontosan ilyen kellene!
Azaz a használtba nem fog belemenni, de ha lenne egy ilyesmi kaliberű gép újonnan 200e körül akkor jó lenne.
Erről vélemény?
LENOVO IdeaPad Yoga 2 11" 59-431590
Hardverileg megfelelne, de látom hogy nem üzleti. -
Ryder1
senior tag
válasz
voyager4.4 #74343 üzenetére
Lehet, hogy lecseréli az asztalit helyhiány miatt. Bár ez csak egy ötlet.
-
danee91
senior tag
válasz
voyager4.4 #72999 üzenetére
Igen, mostmár látom, hogy sajnos ezeket még egy Intel Celeron 1017U is leveri...na akkor nézelődök tovább
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
voyager4.4 #71979 üzenetére
és ha alacsonyabb minőségben futtatom? 60fps az már jónak számít nem?
memóriát tudok bővíteni 16GB-ig.. az "csak" plusz pénz (8gb elég sztem,nem?)
-
Mottie
őstag
válasz
voyager4.4 #71979 üzenetére
Lenovo y580 simán röhögve kacagva (és nem minimum beállításon, pontosan nem tudom, de medium körül) viszi.. Innentől kezdve az általa felsoroltak is.
-
csubuka
addikt
válasz
voyager4.4 #71758 üzenetére
BME-VIK, sima key-t kapsz az MSDN networkön. Vagy van a Campus megoldás is persze... de a sima kulcs örökké jó... azt tapasztaltam.
-
Mottie
őstag
válasz
Vagy bemész az egyetemre (vagy VPN-nel), egyetemi hálózatról megkeresed a Campus program elérést és onnan tudsz leszedni Officet, OS-t, stb...
BME-n az MSDNAA-ról (onnan DreamSparkkal otthonról is lehet)
SOTE-n a lib oldalon lévő Intranet linkre kattintva érhető elMás egyetemen még nincs tapasztalatom
-
stratova
veterán
válasz
Itt a 3. pontban rá tudsz keresni az intézményekre ország alapján is és megnézni az intézmény révén elérhető szoftvereket.
-
3RROR
aktív tag
válasz
voyager4.4 #71507 üzenetére
3 Asus gépem volt és mind a 3 minőségben megfelelő volt. Összehasonlítási alapom pl a Lenovo G580 és Y510p ami kifejezetten nem tetszett.
-
brumi1024
veterán
válasz
voyager4.4 #55010 üzenetére
Na látod, hogy van csak jó helyen kell nézni. Apródot meg vaterát laptopvásárlás ügyében meg érdemes kerülni, én pl csak Hardverapróra raktam fel a sajátjaim. De alfát érdemes meglátogatni is, biztos lesz ami tetszik és ott mindent kipróbálhatsz!
-
Tikakukac
titán
válasz
voyager4.4 #55011 üzenetére
hatvanötér' hülyének is megéri.
-
D@ve89
tag
válasz
voyager4.4 #55010 üzenetére
Akkor nézz itt szét egy pillanatra és válogass kedvedre.
-
Tikakukac
titán
válasz
voyager4.4 #55007 üzenetére
Az a baj, hogy ez nem asztali, hogy kicsit foltozod a szitut és raksz lapot bele apróról egy ötösért. Hanem akkor bontod, kapsz érte 30-at, és állsz, mint az a bizonyos a lagziban. Ha tényleg ennyire számít a pénz, akkor ülj még, várd ki, ha ennyit kibírtál akkor ez sem lesz túl nagy érvágás.
-
brumi1024
veterán
válasz
voyager4.4 #55007 üzenetére
Esetleg egy használt üzleti? Ennyiért nagyon jó példányok férnek bele, amik ráadásul erősebbek is. Azért egy 1.8 GHz-es turbó nélküli Pentium ULV-t nem biztos, hogy megvennék a helyedben.
-
Tikakukac
titán
válasz
voyager4.4 #55003 üzenetére
Én sem bírtam a véremmel, egyet kegyetlenül kigyilkoltattam a dobozából. Ha van 90k-d az azt jelenti, hogy ezt spóroltad, tehát nem vagy felelőtlen. Ajánlanám, hogy csapj hozzá még 10-et és vegyél egy rendes gépet, kegyetlen hulladék benyomásom volt 1 perc után is.
-
spyduck
nagyúr
válasz
voyager4.4 #55003 üzenetére
90k-ért valóban nincs jobb ajánlat, azonban ez a gép elég sok kívánnivalót hagy maga után a minőség tekintetében. Ugyan ez vonatkozik az Asus X502 és X550 sorozatra is. Én nem ajánlom! Lenovo IdeaPad G500 és Dell Inspiron 3521 alá nem szabad adni, azok 100k-tól indulnak, viszont sokkal többet kapsz anyaghasználat és support tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Haditechnika, harcászat
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest