- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
helltp #70757 üzenetére
somasz hirdetéseire keress rá a hardverapro.hu-n. Dell Latitude E6330 magyar világítós billentyűzettel, több mint 2 év garanciával 165000 Ft.
840m > 740m >>>>> 820m
-
Khelben
nagyúr
válasz
helltp #70744 üzenetére
Igazából ott vagy tévedésben, hogy egyetemre kell bármilyen gép. Nyilván jó, ha van, de a tanuláshoz nem kell. Legalábbis amikor én jártam főiskolára, akkor volt egy Silicon Graphics gépterem és ott lehetett tervezni. Ezek olyan gépek voltak, hogy 1998-ban egy képernyőn 3D-ben meg tudtál forgatni egy komplett autót minden alkatrészével együtt akadásmentesen. Ilyet egyrészt úgyse tudsz otthonra venni, mert egy lakópark ára, másrészt felesleges is, mert ott van a suliban, harmadrészt úgysem autótervezéssel fogod kezdeni a tanulmányaidat.
Szóval vegyen egy 13-as notit személyes használatra, amennyit az tud 3d-ben, az elég lesz tanulni. Amikor meg dolgozik az ember ilyen helyigényes dolgokkal (értsd pénzt keres!), akkor úgyis úgy kezdi, hogy 2 x U2410M. -
Tikakukac
titán
válasz
helltp #70744 üzenetére
Pontosan. 50k-t szerintem megér a szemed, a munkád és az, hogy nem elpusztított lövegkként fekszel le 3 óra munka után.
Tehát akkor szenvedjen 15"-on is miután megvette a moncsit is. Értem. Dupla kompromisszum vs nulla kompromisszum. Előbbi nyer, nyilván.
A végzett meg a ki mit csinál kutyula nem zavargat szint. Én meg nem végeztem és 4670k-t pörgetek lefele. Jha, hogy köze nincs ahhoz amit csinálok. Akkor viszont ne azt írjuk, hogy sulihoz kell. Mert oda biztosan nem kell.
Én továbbra is 13" és moncsi mellett vagyok, amit adjon hozá mert ez ilyen. Ha nem akkor meg maradnak az öszvér szopórollerek. Sajnálom is mindig szegénykéimet mikor nagy barom gépekkel veretik magukat össze reggelente a 4-6-on a tömegben. Én szóltam.
-
Tikakukac
titán
válasz
helltp #70735 üzenetére
csak valamelyikőtök magyarázza el hogy miért gondolom rosszul hogy a CAD meg a vektorgrafikus adobe szarok alá kell az erő.
Nem gondolod rosszul. Azt gondolod rosszul, hogy egy egyetemen majd olyan dolgokat fognak csinálni amihez kell egy fél millás workstation i7-el meg dGPU-val. Nekem valamiért a gépész haverjaim nem panaszkodnak az i3-ra sem, biztosan a BME-n sz@r az oktatás.
A 13" szerkeszt meg úgy működik, hogy otthonra veszünk egy rendes monitort és arra kikötjük a gépünket mikor szerkeszteni kell, amikor meg suliba megyünk elvisszük a kis gépünket megmutogatni esetleg belenyúlni. Mert az, hogy 15"-on szerkessz megint akkora veretes hülyeség, mint DTR gépnek kinevezni akármilyen notit.
Ha nem hiszel nekem nem kell. Végülis ezt is évek óta csinálom így, volt workstationom is, és ugyanúgy kellett mellé kisebb noti és ugyanúgy kellett egy rendes monitor aztán végül el is adtam a francba.
-
helltp
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i5-12600HX RTX A2000 32GB DDR5 1TB NVMe gar
- ROG Strix G16 G614JIR 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest