- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
A Latitude újabb paltform (Sandy) viszont engem a touchpadja totálisan kikészített, ultragáz, valamint a hűtésével se voltam megelégedve. A CPU felmegy 60 fokig és csak utána hűt, ezáltal mondjuk elég halk a notesz de az alja szeret melegedni. Az EliteBook régebbi platfrom (Arrandale), de garantálom neked, h ha egyszer kipróbálsz egyet akkor nem akarsz mást használni. Nagyon jó alternatíva még egy MacBook Pro és egy Thinkpad T is, de én Latitude-t nem vennék ha ezek közül bármelyiket vehetném.
-
Tikakukac
titán
Én HP-t mondanék, picit nehéz, de a külső anyagok nálam abszolút a top3-ba rakják.Talán nekem egy lehelettel jobban bejött a Dell billentyűzete, de ez egyéni. Melegedés nem nagyon volt, míg rendelkeztem a HP felett, kellemesen gyors volt, nem tapasztaltam bántóan hangos hűtést vagy bármi mást.
Amúgy meg jippí, új totyik. Szerkeszthetünk szép új első hsz.-t. Majd összeszedem a gondolataim festés közben
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Magyar garis Apple MacBook Pro 16 M4 Max 48 Gb/16 CPU/40 GPU/16 Neural
- Lenovo Thinkpad L440 alaplap
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB DDR4/512GB NVMe SSD/13"3 FHD, IPS,Touch, Matt/WIN11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD IPS/Chrome OS
- HP Chromebook 14a-na0006nl :Intel Pentium Silver/8GB/128GB eMMC/14"HD LED/Chrome OS
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj SSD-k!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest