Hirdetés
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
grabancz #58647 üzenetére
De van kiváló support csak nem akarod elhinni/fizetni.
Ööö konzumer gémer gépek és azért mert ebben jobb a hűtés. Hát. Ööö. Ööö. Izé. Ezt így nem tudom hogyan sakkoztad ki, de valamit nagyon elnéztél, éppen ezért rikácsol itt mindenki, hogy vegyél Precisiont, mert arra van support és hűtésed is, vagy ott a ROG amiben 2 kiló réz van. Y-ban tipikusan nem fogsz hátra szaltókat vágni a hőmérsékletektől, főleg ha hajtod.
A lokalizált azt jelenti, hogy helyben vagyunk, ergo senki sem kérdez, csak csinál. xyz esetben ez még neked plusz pénz lehet és ha nem magyar a géped és olyan cucc kell, bele, ami az itthoniakban nincs akkor be lesz rendelve és majd megkapod.
U az U. Mindent tudsz olvasni róluk notebookchecken. Ha nem asztali gépet akarsz 2 centibe, akkor én még mindig ezeket preferálnám, főleg ha van mellette jó nagy vidkari amit veretnek is.
-
Tikakukac
titán
válasz
grabancz #58640 üzenetére
Asus szerviz van, de amit kinéztél gépet nincs. Ergo majd játszd le velük a honosítást.
A kinézett Dell sem rossz, csak hát azért merőben más, mint egy ROG főleg egy Precision minőségben főleg supportban.
Az, hogy van 1 MSI géped ami megy 6 éve nem jelent az ég egy adta világon semmit. Lakótársamnak is megy 4 éve, igaz, 1-2 zsanérpár már repült bele, de most is olyan, mintha taknyot nyújtogatnék kb. A support pedig erősen tendál a nulla felé. legalábbis eddig nem kápráztattak el engem olyan csodainfók, hogy bokalefosás.
Ha mindenáron kell a sz@ros kenyér, felőlem, nem az enyém lesz
Akksi meg vinyó, hát, ha van vinyóvédelem és nem minősíthetetlen az akksi akkor azért nem fogy az olyan gyakran
-
Speede05
tag
válasz
grabancz #58592 üzenetére
nekem nem mindegy az idő... a legrosszabb esetben 2 hét az, amit gép nélkül tudok lenni... az is hatalmas lemaradást okoz az ütemtervben... egyébként a Dell gépekkel leginkább az a gondom, hogy nagyon mélyen a zsebbe kell nyúlni, ha nVidia kártyát akarok bele, már pedig én Radeont soha az életbe nem fogok választani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ASUS ROG Strix G16 Új állapotú csúcskategóriás gamer laptop 1.5év garanciával!
- Lenovo Legion PRO 7, RTX4070, i9-13900HX Gaming laptop 2027.09-ig gari!
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- Gyors Fujitsu Lifebook U727 Full HD üzleti laptop i5-7300U 8GB RAM, 256GB SSD, jó aksi, Win10,kamer
- HP Probook 450 G6
- MSI GF THIN GAMER NOTEBOOK. I5 12450H RTX4060
- HP ProBook 450 G4: I7-7500U, 8 Gb ddr4, 240 Gb ssd (m.2), full hd, magyar, 2 óra akku
- Asus ROG Zephyrus GX501GI gamer laptop eladó! GTX1080, i7-8750H
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest