- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
fkrinya #8933 üzenetére
Miért nem veszel egy ilyet?
-
Gooffancs
tag
válasz
fkrinya #7780 üzenetére
Elég jelentős a különbség, de a turbó módban kimerül. Energia takarékosság relatív, pl. ha procit terhelő dolgot csinálsz, akkor az i5 bekapcsol turbóba, gyorsan elvégzi és visszaáll alapra, ha i3-t terheled, akkor az elszenved vele egy darabig, és addig nem spórol...
Akkor érdemes megvenni, ha ki is használod az erejét, amúgy csak pénzköltés, játéknál is csak 3-4 FPS különbséget szerzel vele. -
Borote
addikt
válasz
fkrinya #7063 üzenetére
Ha számít a tömeg, akkor az E6320 lesz a Te géped. A 14"-os tömege ugyanis a 15"-osak szintjén van. A 2 USB csatlakozó az előbb említett okokból kifolyólag annyira nem nagy hátrány... Ráadásul ExpressCard-dal bővíthetsz bele mondjuk +2 USB 3.0-t is
Frankó, most nézem, ebben is hotswap-os a Modular bay, az dicséretes dolog
-
Borote
addikt
válasz
fkrinya #7058 üzenetére
Én egészen biztosan a nagyobb felbontásút venném
Jelenleg 12"-on használok 1400x1050-et, és nagyon szeretem(előtte 15"-on volt ugyanez a felbontás, és nem nagyon érzem hátrányát a kisebb kijelzőnek, csak mondjuk sokkal könnyebb lett a notebook.
Azt viszont Neked kell eldönteni, hogy mekkora méretű notebookot szeretnél. Illetve a 13"-oshoz van eredeti Win7 is.Mindkét gépről van részletes Notebookcheck teszt, illetve a legfontosabbat elfelejtettem, hasonlítsd össze a kijelzőket, hogy Neked melyik tetszik jobban betekintés, fényerő, színek szempontjából.
-
Borote
addikt
válasz
fkrinya #7053 üzenetére
Jó gépek, de ha nem riadsz vissza az aprótól, nézd meg alfa és Philo gépeit, E6-os szériás Latitude-ok és EliteBookok. Minőségben a legjobbak közé tartoznak
Ha tudod, ezeket vedd a ProBook helyett.(#7055) roti86: szerintem rendben van az ára, azt mondják, hogy jó kis gép
A billentyűzet és a touchpad körül szálcsiszolt fémborítás van, ha jól tudom, így viszonylag korlátozott mértékben gyűjtheti a koszt. Cserébe viszonylag könnyen takarítható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i5-12600HX RTX A2000 32GB DDR5 1TB NVMe gar
- ROG Strix G16 G614JIR 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest