- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
roti86 #95284 üzenetére
A 4500MHD le fogja, a HD3650 nem (HD4***-től van teljes flash/DXVA támogatás a Radeon-oknál).
ivana: ha belegondolsz, hogy az Arrandale-nél a proci + IGP együtt fogyaszt kb., mint egy T9*** Core 2 Duo önmagában, akkor lehet, hogy mégsem olyan szar az Arrandale. X200 -> X201 (P8600 vs i5-520M) összevetésben az X201 bizonyult hosszú távon hűvösebbnek.
-
válasz
roti86 #95284 üzenetére
Igen, mindkét kártyával. A youtube kérdéses, de azt hiszem az is megy. Lényeg, hogyha nem megy a 4500MHD-val akkor első gen i5-tel se.
Nem szeretem az első gen i-s mobil procikat, mert fogasztás szempontjából csúnyán elcseszettek, miközben történt egy csíkszélesség csökkenés a teljesítmény/fogyasztás gyakorlatilag mutató nem javult. T9800 ~ i5 520M pedig mindkettő 35W (nagyon kicsit gyengébb), P8600 meg 25W tdp. Szerintem nem érik meg a felárat. -
reelc
veterán
Én is arra vagyok kíváncsi, ez a technológia is a hangzással kapcsolatos, azért érdeklődtem, mit takarhat a dolog?
Ha a hangszórói továbbra sem javulnak, akkor marad a külső hangszóró... úgy jó lesz, nem? Természetesen fontos a hangzás, és ha ez lesz vele a legnagyobb gond akkor még mindig az egyik legesélyesebb nálam. Ha minden más minőségében hozza az A531-et. -
Tikakukac
titán
Fujihoz képest jobbak. Ez a hangzás dolog szubjektív, filmet már bőven lehet rajta nézni, nem volt bödön hangzása a DV5-höz képest sem, amiben elviekben Altec Lansing van. Mondjuk tényleg szépen szól, de csak módjával a dicséreteknek, sok kisebb hangfal hozza ezeknek a teljesítményét, minőségét.
-
Dhampir
félisten
Egész jó, még ha nem is JBL. Az A530-nál (mert csak azt ismerem) mérföldekkel jobban szól.
Én nem használok külső hangfalat, ezért számít a jó hangzás, és ez elviselhető. A hangereje 25 fölött számomra már sok is.
Windows 7 van hozzá? A géphez adott Linux helyett azt ajánlanám.
-
Borote
addikt
Mert a kontrasztban és színekben jellemzően gyenge alsó-közép kategóriás TN paneleket valahogy emészthetővé kell tenni, és a fényes kijelzőtől szebbnek tűnnek. De ha már fényes kijelző, legalább egy tükröződésgátló (nem matt) bevonatot tehetnének rá - bár ez hiú ábránd, ilyet inkább az üzleti felső kategóriában alkalmaztak...
(#6249) koncz-314: Fujitsu A531, Lenovo G570/580, Samsung NP300 - ezeket érdemes megnézni ennyi pénzért. Esetleg egykét Toshibát.
(#6258) Neck: D3 már sok gépen elfut
(#6261) zsepii: első körben azt mondd meg, hogy mire szeretnéd használni, milyen processzorigényes alkalmazásokat futtatnál, szükséged van-e dedikált GPU-ra!
Az E330 gGPU-ja egy vicc, az iHD4000-rel van egy szinten, illetve ha X230-at veszel, akkor mindenképp IPS panelos változatot nézz! -
Tikakukac
titán
Van jó fényes kijelző is, de már ami nekem bejött az egy X200T-ben volt az is megmókolva. Na az tuti volt. A fényesnek valahogy teltebbek a színei, és kontrasztosabbak. Cserébe ugye tükör bejátszik, szóval nekem mókolgatni matt kell így is, úgy is. Összevetettem anno a 6 notit itthon plusz 2 monitort és TV-t, sokkal előrébb nem voltam. Sosem voltam nagy kijelző guru, majd a kis TP-be fogok barkácsolni egy igazán tuti kijelzőt, de azt meg a másik topikban úgy is tudják.
-
roti86
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1250P 16GB 256GB ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest