- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Perillustris #27306 üzenetére
Tőlem már nem, mert elfogyott.
runner 125: Te nagyon keversz valamit valamivel
USB3+esata-t 5$-ért?
még a legótvarabb NEC chipes szingli USB-mat se...
szerk: még Ł-ért se
-
runner 125
nagyúr
válasz
Perillustris #27306 üzenetére
Ebay, 3-4-5 dollár.
-
Chaser
legenda
válasz
Perillustris #27304 üzenetére
Nekem nagyon bevált. Az nem mind1 milyen vezérlős, NEC-ekkel sok jót nem tapasztaltam. ASMediaval nem volt gondom. -
Dexar007
veterán
válasz
Perillustris #27279 üzenetére
Igen,én is ezt néztem,csak pár órája volt itt ph-n hajszálpontosan ugyan ez a gép,csak B980-as procival és 120 ezerért...nem tudom, mekkora különbség van a kettő között?
Használtan milyeneket érdemes nézegetni? Engem nem feltétlen zavar egy pár hónapos gép,ha van rá gari..feltéve persze ha jobb mint a G580. -
Chaser
legenda
válasz
Perillustris #27117 üzenetére
Filmezni jó és ha számít az OS megléte is hirtelen nem tudok jobbat.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Perillustris #27117 üzenetére
Inkább ezt: [link]
-
Tikakukac
titán
válasz
Perillustris #27107 üzenetére
Ahogy felettem is mondják, kifejezetten célfelhasználásra javasolt a Brazos meg E cuccok többsége. Tesómnak semmi baja velük, ott megy 1 youtube, 1 facebook, 10 chat és cső. Néha 1 film. Erre bőven jó. Többre viszont már húzós, illetve elég sok mindent át kell buherálni, hogy ne egye a procit.
-
Borote
addikt
válasz
Perillustris #27107 üzenetére
Azért annak annak a netbook processzornak elég hitvány a teljesítménye, viszont ezt a két HP-t sürgősséggel felejtsd el, mert pocsék minőségűek.
-
Tikakukac
titán
válasz
Perillustris #27085 üzenetére
Vágom.
Én igyekszem használtban úgy vásárolni, hogy ha baj is lenne, akkor bontás során elég nagy rész visszajöjjön a keretből. Vagy ha nem bontok, akkor olcsón legyen alkatrész. Most perpill szerintem az x200s a legdrágább alkatrész szempontból, pedig ebből komplett működő van 50k-ért.
De aki nem szeret mókolni, és másnak vesz az vegyen garis gépet, tudom milyen érzés
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest