Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baro32
aktív tag
válasz
tvamos #52658 üzenetére
OKÉ rád halgatok
Most nem is azé meg nem szeretnék már többet ezen a témán lovagolni csak hát ez ugye 1 fórum ahol emberek kérdéseket tesznek fel és választ remélnek a másiktól amit meg is kapnak több embertől is és a kérdező ember majd eldönti hogy kinek hisz vagy sem azért jöttem elsőnek saját tapasztalatokkal és nem máshol olvasott példával ami vagy igaz vagy nem.
Erre pedig több ember is támadóan piszkál amit én természetemtől fogva nem bírok elviselni.
Nem a segítőkész válaszadást nézik hanem de ezt már sok helyen tapasztaltam belekötnek a szava hihetőségbe , fogalmazásba , helyesírásba stb.Na szerintem abbahagyom az írást mert még belekavarodok elég rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- MacBook Air 2019 megkímélt
- MSI Gf65 thin 1660ti
- Dell G15 5515 Ryzen Edition gamer üzleti laptop 1 tb SSD 32 GB RAM RTX 3060 6GB VRAM
- Dell XPS 13 9360 QHD+ érintőkijelző, 16GB RAM, 1024GB SSD, i7-7560U 2.4GHz - amerikai model
- Asus ROG G74SX notebook, 17,3" Full HD, i7 2670QM cpu, 8GB ram, 256GB ssd, GTX560M 3GB VGA
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest