- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
Tikakukac #66690 üzenetére
Lehet, hogy gépenként változó, meg függ a hűtés teljesítményétől is gondolom. Nekem a 8560p-n i5-tel csak akkor kapcsol be, ha nyúzom a procit. Pl netezés alatt sosem. Ha meg rá van dugva 220-ra, akkor megy folyamatosan a fan always on miatt, mert hiszek benne, hogy az élettartamnak jót tesz, főleg, hogy azt úgysem hallani.
(#66692) lord.lakli : ezt én is akartam kérdezni tőle, én a 16-ot is elfogyasztanám, ha lenne
-
geza844
aktív tag
válasz
Tikakukac #66684 üzenetére
Szuper! Szűkül a kör, közelebb a megoldás. Ezek szerint marad a Dell, meg a HP. Az E6230-nál nem egyértelmű, hogy mennyi memóriát lehet bele tenni, van ahol 8GB-ot, van ahol 16GB-ot írnak, ez mitől függ? 16-ot szeretnék beletenni (tudom persze minek... mert jobb érzés lenne az a tudat, hogy 16GB van benne
E6230-at nézd meg akkor, van ott is mire nézni
Itt mire gondoltál?
-
maestro87
őstag
válasz
Tikakukac #66665 üzenetére
Látom értelmezve olvasni még nem tanultál meg...
1. Amit elsőnek ajánlottam az tud mindent amire szüksége lenne, és oda írtam a tömegét is, hogy ez nehezebb. Szóval a feltételeknek 90%-ban megfelelt. Vagyis bebizonyítottam, hogy 120-ért is lehet venni FHD-s laptopot némi kompromisszum árán. Tehát hol a probléma, kedves Troll úr?
2. Ajánlottam egy másikat is ami a tömeg igényeknek felel meg, viszont a többi feltételt nem teljesen teljesíti, révén hogy nem nagyon létezik alacsony árú, kis tömegű noti amin van numpad is, már csak a kijelző méret miatt sem. És ezzel mi a problémád? Kifejtenéd?Te ellenben ezzel nem ajánlottál semmit, mert te csak az irreálisan magas 400k-s kategóriában tudnál ajánlani.
Mellesleg egy szóval nem mondta, hogy utazgatna vele a párja, úgyhogy nevetséges vagy már ezekkel az "érvelésekkel"...
Mellesleg lehet a házból ki se vinné a laptop-ot, akkor meg az a 3kg nem is sok, főleg hogy egyébként sem kényelmes az öledben tartani a laptopot legyen az bármilyen könnyű. Úgyhogy én inkább a súlyt mint szempontot dobnám félre és nem ez alapján választanék. (Bár megjegyzem én sem venném a HP-t de csakis a külcsín miatt.)
A T420-asod meg csak annyit ér mint az általam ajánlott HP, vagy még kevesebbet is (ugyanolyan ronda (ha nem rondább) és még USB 3.0 portja sincs).
Én a helyében inkább egy Dell-t vennék, az E5430 nem is olyan rossz kis masina...
De figyelni kell folyamatosan a laptopsystem.hu-t mert mindig érkezik valami új fajta tetszetős laptop a bolti ár töredékért. -
ViZion
félisten
válasz
Tikakukac #66657 üzenetére
Nah, megy ez, ha leírod mi van!
...az fHD poén is volt, nem ment át...
A súly valóban szubjektív, a régi bő 2,5 kg helyett legyen kevesebb, 2 kg körül is jó.
A két Acerrel nem tudom mi a bajod, tapogattam, nem nyekereg, felnyitva nem hajlik félbe a kijelző, etc... csak gyakorlatban nem tudom, h mennyire lenne tartós. Ha 3-4 évet kibír, már jó.Ahogy néztem az i3 benchben ~4× olyan erős volt, mint a jelenlegi vas, szal gondolom nem szakadna meg. Akkut nem tudom mire írod, írhattam volna, h nem szempont, mert áram alatt lenne többnyire.
Köszi az infókat. -
ViZion
félisten
válasz
Tikakukac #66653 üzenetére
Valamit sztem félre olvastál szerintem...
Rögtön hanyattvágom magam, ha a ~4 éves AMD-s Compaq tudása (nem a CPU teljesítménye) ma 400k-ba kerül... Volt nálam Dell Vostro és Lenovo i5 is, PS-el, Corel-el is próbáltam őket, játszottam rajtuk (netes flash), a kettő együtt nem volt 400 k...Na mindegy, akkor maradnak a német fórumok, mint a legtöbb HW esetén.
-
ViZion
félisten
válasz
Tikakukac #66645 üzenetére
...asszonynak lesz, AMD-s lapost váltana. Engem ha ütnének sem dolgoznék laptopon.
Az a durva, h neki ez is megfelelt, leszámítva a netes játékokat és a lassú betöltést. Ezért is lenne SSD, a nagy táblázatok, grafikonok meg ilyesmik had száguldjanak. Sajna kb. ennyi a keret, videókari cserémet is beáldoztam...
Pentium Quad core is jó vagy jobb lenne? -
-
Killerlaca
senior tag
válasz
Tikakukac #66602 üzenetére
Egy ilyen:
NVIDIA GeForce GT 740M videokártyával szerelt laptop nem viszi el a játékokat?
Persze nem Full beállításokra gondolok.
COD4 ehhez hasonlókkal játszana.
Asztali gépe meg azért nem játszik mert nehezen lehet ide-oda vinni.
Szerintetek mennyibe kerülne egy normális laptop? -
-
dan390
aktív tag
-
maestro87
őstag
válasz
Tikakukac #66503 üzenetére
Senkit sem érdekel egy kijelző sorozatszáma sem, még most sem érted! A rendelés számát esetleg nem akarod belemagyarázni, hogy az mennyire fontos egy laptopnál? Meg lehet számolni, hogy ebben a topic-ban hány embert érdekelt már. Ezzel csak a tudásod vagy a nemtudásodat fitogtatod.
Ajánljál már nekem légyszíves egy laptopot (bármilyet) megfelelő sorozatszámú kijelzővel. De ha a boltban majd bediktálom ezt a számot és elküldenek majd a pi***-ba, akkor küldesz nekem egy ingyen laptopot. Jó?
Egy megfizethető laptopról egyébként is tudja mindenki, hogy nem remekelnek a kijelző téren, úgyhogy ennyit erről. Nincs miről vitatkozni. A ghosting probléma meg nem csak később jöhet elő, hibásan is küldhetik a kijelzőt. Olyanokról vitatkozol amik nem léteznek, vagy nincs semmi értelmük. Olyan mintha egy hűtőszekrényt akarnál venni ami biztos nem romlik el a garancia időn belül vagy lejárta után 1 nappal. Benne van a pakliban, hogy elromlik de az is, hogy nem.
Az nem szarkazmus volt, inkább tudatlanság amit most szarkazmusnak akarsz beállítani. Egyébként is más emberek által is olvasott szakmai topic-ban ilyen eszközökkel élni...hát nem valami okos dolog.
Én már a témát lezártam volna az első "válaszod" után, ha a kérdésre válaszoltál volna és nem nyomultál volna annyira a "segítőkészségeddel" és nem akartad volna bemagyarázni, hogy nincs szükségem arra amire van. És gondolom ha lenne ilyen weboldal, mint ami a kérdésben szerepelt, akkor biztos nem használnád mert nem lenne rá szükséged. Elvégre a gsmarénát sem használja senki alapon... A forgalomban lévő mobilokat/laptopokat én is tudom 3 találatra szűkíteni...
További szép napot! -
maestro87
őstag
válasz
Tikakukac #66491 üzenetére
Akkor csak írnak ott infót még a kijelző sorozatszámáról is! Akkor még mindig lehetetlen összehozni a listát?
"Nem, ezt éppen te szeretnéd bemesélni."
Hol akartam én neked ilyen hülyeséget bemesélni? Azt hittem az minden hülyének egyértelmű, hogy a gyártási hibákból adódó eltérést nem lehet kiszűrni, csak ha bemész a boltba és leteszteled a saját szemeddel, vagy műszeresen bemérik.Bíííp, nem szívattam be magam, mert én olyat keresek amiben cserélhető és bővíthető, nem érdekel, hogy csak 2GB ram jár hozzá ha lehet 16Gb-ig bővíteni. Ezeket kellene feltüntetni a webshop-okban. Én ezt írtam és ezt te is tudod. Az meg hogy valami SSD-ben válogatós az nem jelenti azt, hogy egyikkel sem működik.
A TDP-ről hogy írhatsz ekkora baromságot? Core i5 15W Core i7 47W Míg az egyik vígan muzsikál a laptopban addig a másiknál megfő, mert a hűtést nem rá tervezték. Úgyhogy te szívattad meg magad. -
maestro87
őstag
válasz
Tikakukac #66480 üzenetére
Mert a kijelző sorozatszáma olyan sok embert érdekel...
Nézz már fel a Dell honlapjára legalább egyszer, ott van, hogy milyen felbontású kijelzővel létezhet az adott típus.
Mert naponta változtatják az elérhető kijelzők felbontását, mi?Ugye ezt te se gondolod komolyan?
Az olyan adatokra meg teljesen felesleges szűkíteni ami egy kis ráfizetéssel cserélhető jobbra. Például: RAM, HDD/SSD, CPU. Ezeknél elég csak azt az infót feltüntetni, hogy mekkora memóriát tud max. kezelni, vagy mekkora lehet max. a CPU TDP-je. Tehát lehet, hogy egy ember egy szerényebb hardverrel rendelkező gépben fogja megtalálni az igazit, amit ráfizetéssel megfelelő gépre tud bővíteni. Én sem nézem már pl. az SSD-t, mert minek? Majd megmondom az üzletben, hogy tegyenek az ODD helyére egyet és kész. És a többi, és a többi... -
maestro87
őstag
válasz
Tikakukac #66476 üzenetére
Menjél, kitart vissza.
Kértem én egy szóval is, hogy keressél nekem egy gépet??? NEM! Csak, hogy tudtok-e ilyen oldal létezéséről? A gsmarena például egy mobilról olyan adatokat is közöl amit te nem találsz meg a gyártó honlapján. Vajon hogy csinálja? Biztos varázslat, mert szerinted lehetetlen minden infót összegyűjteni egy termékről. Úgyhogy te is gyorsan rájöhetnél, hogy meglehetne csinálni egy ilyen oldalt. Én minden bizonnyal összetudnám kaparni az infókat, de mivel nem fizetne nekem ezért senki, ezért nem cseszem el vele az időt.Hoppá, de lehet mégis megcsinálom, mert szerinted lehetetlen és én ezt a szót nem ismerem.
A Dell honlapján például fent vannak, hogy milyen változatokban érhető el az adott típus... -
maestro87
őstag
válasz
Tikakukac #66470 üzenetére
Igen, üzletit akarok venni és valószínűleg használtat.
Képről persze, már ha le van fotózva az alja... És hogy gondoltad mind a lehetséges 20 laptopra keressek rá egyenként?
És az n-esek közül melyik támogatja az 5GHz-et mondjuk 450MBit/s-sel? A kijelző típusát sem nagyon reklámozzák. Hoppá!
Az 1. hsz-ban lévő pár kérdésre gondolsz? Mert az ló****, azon már rég túl vagyok. Az alapján már én is tudok választani magamnak laptopot.Így utólag ezt találtam ami jónak tűnik és eddig ez a legrészletesebb amit találtam, bár kérdéses mennyire kezeli az egyazon laptop típusok több változatát. Mert például tudtommal ugyanolyan típus számmal gyártanak pl. több felbontású laptopot is vagy más memória méretűt stb.
-
saby97
tag
válasz
Tikakukac #66424 üzenetére
Elhiszem, hogy jobban értesz hozzá, nem is akarok vitatkozni, csak gondoltam így egyszerűbb megoldani, nem mindenki nézi, hogy atomjó csillió-billió színben pompázik-e a kijelző, de mivel még nem igazán foglalkoztam a dologgal gyakorlatban, így mondjuk, hogy nem is szóltam semmit
-
rizso
addikt
válasz
Tikakukac #66413 üzenetére
Asztali konfigból csak a perifériák vannak. Maga a komplett gép hiányzik házastú' mindenestű'. Óriási elvárásaim nincsenek, übergigabrutál gép nem kell, tudjak vele rendesen multizni újabb címekkel is, alapjáraton legyen halk, játék közben ne süljön meg, legyen benne tisztes tárhely, a különböző ledes csilli-villi dolgok bár tetszenek, de nincs rá szükségem, megteszi egy szolidabb kinézet is. Talán egy ilyesmi kaliberű gép már bőven megfelelne az igényeimnek, gondolom olcsóbban is meg lehet ezt úszni, és talán még jobbat is ki lehet hozni kevesebb pénzből. Na de ez már másik topik dolga lenne
-
runner 125
nagyúr
-
brumi1024
veterán
válasz
Tikakukac #66352 üzenetére
Ez a hozzáállás például elég erőteljesen segít az ilyen sztereotípiák kialakításában mind a két oldalon.
A Thinklight is látható. Csak szét kell szedni, amit én meg szoktam tenni, és meg is tettem a jelenlegi teljes MB palettával. Ránézésre például a későbbi anyagfáradást nem tudod megmondani, maximum kimérni.
(#66353) Yany: Persze, azért írtam a talán és az objektívebben szavakat. Alapvetően az almás topicra gondoltam, és ott sem mindenkire.
-
brumi1024
veterán
válasz
Tikakukac #66350 üzenetére
Ez a jelenség telefonos oldalon egyértelműen megfigyelhető, de talán az itteni topicban objektívebben látják sokan a dolgokat.
Ez pedig szerintem emberfüggő. Én pl ilyen szempontból igényes vagyok, talán túlságosan is, engem megőrjít, ha mondjuk megreccsen a gép nyitáskor, vagy valahol megfogva, megszorítva, de van akit ez egyáltalán nem érdekel és észre sem veszi. Az autónak is nekiesek és szétszedem, ha zörög benne valami aminek nem kellene
-
brumi1024
veterán
válasz
Tikakukac #66346 üzenetére
2008-as az aktuális design, de már a 2006-os MBP-k is erre fújtak. Szerintem nyugodtan kijelenthető, hogy kiforrott ez a hűtési módszer, ha komolyabb probléma lenne vele már rég változtattak volna rajta. Bőven és vígan szaladgálnak a 3-4 éves MBP-k az Apple topicban, panasz erre még nem érkezett.
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #66256 üzenetére
Alfatól belefér egy T500, szűkösen még egy új 120-as SSD is.
szerk: dani0113: Üzleti pl ez
Üzleti felhasználásra tervezett gépek amik bírják a strapát és nem hullanak szét 1-2 év alatt mint a konzumer vackok, amiket pl a tecskoban látsz. Normális billentyűzet, hűtés, stb.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Tikakukac #66186 üzenetére
Ezért is lehetett meggyőzni hogy legalább egy kicsivel többet szánjon rá!
Mint írtam, suliba járós gép lesz. Az meg hogy ki mit engedhet meg magának inkább ne menjünk bele ... Számára ennyi fér bele, és nem akarja más használt cuccát, ennyi. Kár túlragozni a dolgot! -
bluyoo
nagyúr
válasz
Tikakukac #66183 üzenetére
A lényeg ugyan az, értem mit írtok, szóval nem engem kell(ene) meggyőzni.
De az is biztos hogy az eredeti kereténél (70K) nem fog 2X annyit költeni, és használtat sem szeretne, ezért is vállalja a hitelt is ...
Szóval így, hogy amúgy sincs ezekkel a megkötésekkel "értelmes" gép, marad amit kinézett(tünk).
Mondjuk nekem a Lenovo IdeaPad G50-70 59-412339 szimpatikusabb, de 10K-val drágább, és ha nem akkor értelmetlen ..... főleg hogy már a 100K-s ára is sok. -
dan390
aktív tag
válasz
Tikakukac #66106 üzenetére
Köszönöm a választ
Tesztet itt olvastam: [link] (alul).
De igazábol ebben a teljesítmény kategóriaban szerintem jó eredmény.S mi volna jobb választás munkára - átlagosan ezek együttes használata: Eclipse ADT, android emulátor, Chrome(50 lap), Photoshop, Notepad++, Spotify.
HP Probook 450 (i7 4702mq, 8GB, HD8750, +SSD)
vagy
Lenovo Z510 (i7 4702mq, 8GB, GT740mm, SSHD) - ha jól tudom, ezt nem lehet szétszedni SSD cserére garancia vesztés nélkülVagy elég lenne az i5 4200M?
-
Sordoran
addikt
válasz
Tikakukac #66063 üzenetére
Nem célom, hogy szutykot vegyen, azért is írtam ide segítségért (bár hurrogáson kívül semmi használhatót nem kaptam
). Megadták a keretet, és hogy mire kell, tök alap dolgok, semmi erőforrás igényes. Ha 130ezerből nem lehet teljesíteni ezeket, akkor szóljatok és beküldöm egy MM-be, hogy nézze meg melyik tetszik külsőre és vegye meg, úgyis szutykok, legalább nézzen ki jól.
De komolyra fordítva a szót, ha tényleg nincs jó vétel (továbbra se bestbuy a cél), akkor mégis mivel járna legkevésbé rosszul, vagy milyen használt jöhet szóba (csak tényleg nem akarok hazárdírozni azzal).ui. Aki jártas telefonokban eltudja képzelni mennyire fontos neki az ár/érték arány, tavaly 40ezres keretből nem hallgatott ám, és egy Sony Xperia J-t vett, szóval no comment.
-
Sordoran
addikt
válasz
Tikakukac #66057 üzenetére
Rendben, azt sejtettem, hogy a laptop nem bestbuy, csak semmi ötletem nincs jelenleg ez került elém, a szín és az érintőkijelző miatt keltette fel figyelmem. Akkor íme a paraméterek most amit keresek.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
1 hónapon belül
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
130.000 Ft - SSD (20k) - HDD ház (kb. 5) = 105.000 Ft
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
Otthoni használat, böngészés, FB, Office.
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve
részletességgel szeretnéd futtatni?
-
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
Minőség
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
Igen, Samsung EVO 120 GB 20.000 Ft már kinézve.
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
Nem annyira fontos, lehetőleg matt, 1366x768 pixel.
(8) Notebook tömege?
-
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
Nélküle
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
HDD legalább 320 GB, 4 GB+ ram, optikai meghajtó nem fontos
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Webkamera, mikrofon legyen
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
-
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál
akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
Linkelt nem volt túl jó, Debrecen/Nyíregyháza környéki bolt vagy webshop.
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
Csak új. -
-
-
Dapro
senior tag
válasz
Tikakukac #65696 üzenetére
Igazából én a acer 5750gn is játszogatok. Eddig jó volt a játékokra de már a normálisabbakat nem bírja el.
Nincs bajom az acerekkel amúgy, nem baj, ha melegszik meg stb, az enyém is túlmelegedéssel küszködik.
medium graphos gamingre gondoltam. pl egy bf3 mediumon,insurgency,COH, esetleg az új rainbow six ami ki fog jönni. y510p néztem igen, hátha valahonnan 300k alatt be lehetne szerezni (akár külföld) de nem nagyon láttam. szerintem 250k-ig felmennék amúgy.Ja és matt kijelző mindenképp
szerk: akkor y510p verziókat nézegetek.
-
Leleményes
tag
válasz
Tikakukac #65682 üzenetére
Tikakukac, szerinted megérné befektetni egy N550-be? Visszafizetik az 5737 árát, mert nem voltak képesek kicserélni a gyárihibás terméket 30 nap alatt sem, pedig jeleztem 3 napon belül. (ipon.)
Igaz 40ezer a difi, de normális kijelző, jobb proci, fémház, nVidia VGA, billzetvilágítás.
Ondi odörhend csak 2 év garancia, fele üzemidő (amit ritkán használnék ki), kisebb kijelző (rájöttem, felesleges, az a 2 coll csak arra elég hogy nehezebben hordozd, ha kell a munkafelület monitorra kell kötni.)
Ha megéri, inkább gyűjtök még rá, addig kihúzom az Acer-rel.
-
recon08
csendes tag
válasz
Tikakukac #65603 üzenetére
Profizmusra az ad okot, hogy megindoklod, mint most és nem lefikázod az igényeket
Nincs mit, ha látszólag nuku szakmai tapasztalattal
Nem nuku tapasztalat, de ilyen téren tény, hogy elég kevés mostani laptopok terén, ezért is írtam ide, de nem hinném, hogy fordítva ülnék a lovon.
Köszönöm a tippet, látod, lehet normálisan is. Z510-et fontolóra vesszük.
-
recon08
csendes tag
válasz
Tikakukac #65598 üzenetére
Tikakukac
Ezzel most azt akarod mondani, hogy nincs jó laptop csak feketében, ami, hát valljuk be nem igazán vall profizmusra. Nem szín alapján, de ha alaposabban elolvasnád, kb. annyi kikötésem volt, hogy ne fekete legyen. Ez elég széles termékkínálatot tár eléd
ha egyszer lesz egy nő az életedben megpróbálsz te is ilyesmi kompromisszumokat kötni meglásd
Köszönöm az építő jellegűnek nem nevezhető cinikus megnyilvánulásod.
De legyen igazad, mutass nem ipari hulladékot 150-e alatt ami megfelel a kikötéseimnek úgy, hogy a téged kellemetlenül érintő (0). pontot figyelmen kívül hagyodElőre is köszönöm. Recon
ui.: Kinek mindegy, havi 5M-ből, hogy milyen autót vesz? Én igenis megfontolnám
-
Tikakukac
titán
válasz
Tikakukac #65539 üzenetére
Jha igen, minden létező progit nem néztem meg emberi mivoltom miatt, csak amennyivel mondjuk egy átlagnál picit fentebb élő user talán használ. Ha multiban mindent kell behúzni akkor nem, nem tud skálázni, mert én is tudok pár tervezőiről ami csak natívban megy, mert elszáll a címsáv. De a Win8 sem. Ha kellően sz@rul megírva akkor már a képaránynál behal minden, hiába csak HD felbontásod van.
Megoldás: ha már amúgy is kell a hely, akkor natívra átállít csók a családnak, megoldva. -
spiritex
veterán
válasz
Tikakukac #65521 üzenetére
Tudtam, hogy vitát fogok kiváltani, amikor felvetettem a dolgot. Most már tényleg befejezem, de ezt még leírom: nekem nincs szükségem a hatására! Inkább ülök az ablaktól távol (ezt otthon gond nélkül megtehetem!), mint hogy a hatásért felelős bevonatot kelljen néznem.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest