- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyoo2
újonc
válasz
mcsabi84 #67409 üzenetére
retinától félek hogy "feleslegesen" megfogná a gépet.
14" nekem is kicsit nagy, de még beleférne nálam. Apple-ön én is vacillálok, igaz eddig az air-t nézegettem, de egy sima pro 8GB se tűnik annyira horror-nak (400). (érzek némi apple felárat, de legalább tudom hogy normálisan össze van rakva, meg a garancia náluk talán jó)
Apple-t -ben lehet HDD cserélni garanciavesztés nélkül? (van egy elfekvőben lévő ssd-m)Dell-t valahol meg lehet nézni élőben (pest). Aréna media mark-ban voltam, de ott szerintem ez nem volt kirakva.
-
runner 125
nagyúr
válasz
mcsabi84 #66299 üzenetére
14"-on U430-at nézd meg, legjobb döntés most.
hool
A numpad fontossága kizárja a 15,6"-nál kisebb gépeket. Ebben a kategóriában a szokásos N550 (+ SSD bővítés, + pixelgar), illetve az S540 is egy remek választás, bár nem ár/érték bajnok, viszont nagyon jól össze van rakva és van benne NGFF foglalat is.
-
premete
veterán
válasz
mcsabi84 #66305 üzenetére
Azt azért vedd figyelembe, hogy a hirdetés címével ellentétben a 620m vga úgy gamer, ahogy az 1200-as zsiguli Forma 1-es versenyautó, valamint az i7 3517U kb. semmivel sem tud többet, mint egy modernebb i5 3437U. A másik ajánlat, a Latitude 6430u pedig egy magasabb osztályban versenyző cucc, ahogy az Elitebook 9470m is.
-
Yany
addikt
válasz
mcsabi84 #66301 üzenetére
Ha megbarátkozol a totál átlag HD panellel (legalább matt), akkor nagyon tudom ajánlani a 9470m-eseket. Hardveraprón is találsz. Szerintem egy picit még alkudhatsz is belőle: egy példa Viszont ha fontos a komolyabb kijelző, e7440-ig meg se állj.
Most hirtelen mondjuk egy igazán kiegyensúlyozott Zenbook-ot, amiben nem is gyenge, de nem is az a túl erős proci van, ennél komolyabb teljesítményt nem érdemes ultrabookba tenni: ZenBook
-
Tikakukac
titán
válasz
mcsabi84 #66299 üzenetére
Ezt csak te tudhatod, sajnos ez nem annyira ezy dolog, mint elsőre tűnik.
Ultrából teljesítmény nem lesz. Ezt szögezzük le, bármit is nézel. Ha meg valami idióta rak is bele erősebb belsőt az úgy kifűti a kasztnit, hogy nem akarsz majd hozzányúlni. Ez sajnos így megy.
-
Tikakukac
titán
válasz
mcsabi84 #66285 üzenetére
Normális? Tehát azokra gondolsz amiknek tudnak hűtést csinálni és van is értelme notebookba rakni főleg 14"-on? Hogyne volna. E6430 E6440 így kapásból de van még rengeteg.
Az Y50 egy vicc lesz, az Y40 az szerintem szenyasütő v3.0 stb stb. Ami neked legalja szinten jó az egy N550.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Path of Exile (ARPG)
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1 humoros
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged