- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
-
kicsi83
tag
válasz
Khelben #102279 üzenetére
Köszi, értem
. Nézegettem a T400-at és Dell Latitude E6500-t is (nem tudom mennyit számít, de T400-ban DDR3-as RAM van). Ezek közül akkor a HP lenne a legjobb vétel? Tulajdonképpen nekem mindegy melyik márka lenne. Még annyit kérdeznék, hogy érdemes megnézni élőben is, vagy megrendelhetem anélkül is. Ennyi pénzért nincsenek nagy igényeim, megbízható legyen és amennyire lehet ennyi pénzért gyors
.
-
ptrth
csendes tag
válasz
Khelben #102258 üzenetére
Egyelőre főleg tanulás, de az olyan napi 4-5 órában. Nem nekem kell, a barátnőmnek, a programozást még csak most kezdi tanulni, de 3d-s programokat már alapszinten használ egy ideje egy ilyesmi (csak i5-ös procival) kölcsöngépen. Használtat azért nem akar venni, mert egy nem is olyan öreg 3 éves lenovója ezalatt úgy ment tönkre, hogy már minden baja volt (zsanérok, monitor, akksi, alaplap, stb.), és fél, hogy hamar tönkremegy. A használt 0,5-1 éves garanciája meg kevés.
-
-
vandor01
senior tag
válasz
Khelben #102240 üzenetére
nem volt a kezemben
de nincsen ketsegeim az felol hogy ROG designe-s tejfolos doboz!
vannak emberek akik szamara ez nem probléma? lehet hogy bejön?
ha nem ott a 551-es...
ha az sem meg mindig vehet a K sorozatbol es meg piiize is marad
en magamnak vennek tejfolos doboztazt nem tudom hogy milyen a belseje?
- fejlesztett 551-es
- vagy vmi N-X-es csak ROG-es muanyagba csomagolva? -
kall
csendes tag
válasz
Khelben #102222 üzenetére
speciel 21 éve partnerünk a 6 véleményes (meg nyilván másnak is), csak most mentek ki az árösszehasonlító oldalakra. Szolnokon ők a legnagyobb számtech szaküzlet (a számok alapján elsősorban asus rog-ban megy nekik, ők a legjobb vidéki viszonteladóink ebben a típusban. A514-et még nem sokat kértek le, azt látom).
De van 15 ezer véleményes üzlet is 120 alatt. Azért ez elég árérzékeny kategória, azért is makogtam bele aviator kolléga kedvéért. amúgy az ő pénze, ő döntése. -
LKorneol
csendes tag
válasz
Khelben #102148 üzenetére
hallgatok rád, mert te vagy a tapasztalt és azért jöttem ide, hogy ne szart vegyek
http://www.laptop.hu/dell-inspiron-5558-i5g16le-silver-lx-179393
http://www.laptop.hu/dell-inspiron-5558-i5g14lg-black-lx-179395
(későbbiek folyamán tudok bele tenni a dvd helyére ssd-t?)
ha minden igaz akkor erre a 2re gondoltál, én nem találtam különbséget kérlek mondd meg, hogy melyiket válasszam.
illetve említetted, hogy ebben a pénzkategóriában a választék gyenge, meddig kellene elrugaszkodnom anyagilag, hogy olyat ajánlj ami már érezhetően komolyabb gép ( én olyan + 50 ezerre célzom a plafont).
nagyon szépen köszönöm a segítséged és a türelmed
-
DealTheBest
csendes tag
-
DealTheBest
csendes tag
válasz
Khelben #102179 üzenetére
A munka programozást takar weblap fejlesztést. Természetesen RAM-ból nem elég a 4gb de azt cserélem majd 12 GB-ra vagy 8G-ra modelltől függ.
Otthonra a huzamosabb munkára van asztali gép. Tehát otthon nem laptopoznék. Egyetemre, tárgyalásokra kell a notebook vagy ha épp utazok. Kb 4-5 órás maximális egyhuzamban történő használatra!
A keret sajnos nem növelhető, használt azért nem játszik mert cég fizeti és kell áfás számla róla!
-
_Smooth
senior tag
válasz
Khelben #102145 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Melyik kritérium miatt nem megy új példány?Az általam írt Lenovo pl. miben nem felel meg? Fényes a kijelző?
Ma voltam telefont venni és nézegettünk gépeket is, ha már ott jártunk.
15" elég, matt mindenképp. HP-tól már 100ért láttunk ilyen gépet Cerka N28xx procival.
Érzésre elég kell legyen (jelenleg egy atom központú win10 tablet is szépen futtat mindent, amire szükségem van).Mi a vélemény erről?
ACER TravelMate Extensa notebook NX.EEXEU.008 (15,6" matt/Core i3/4GB/500GB/Linux)ha jól látom, matt
i3-4005u
milyenek ezek az acerök?
99eFt -
LKorneol
csendes tag
válasz
Khelben #102145 üzenetére
http://www.laptop.hu/lenovo-z50-70-i5-silver-59-432504-fd-8gb
http://www.laptop.hu/lenovo-z50-70-i5-silver-59-432504-fd-8gb
ezt a 2-t néztem még, az asus-t meg azért csekkoltam mert a videokártyát összehasonlítottam a 840m-mel és jelentősen pozitívabb leírásokat olvastam
-
LKorneol
csendes tag
válasz
Khelben #102039 üzenetére
laptop.hu az új hely ahonnan választanom kell, nem az MM.
kséőbbi játékokra való tekintettel a döntésemet úgy hoztam meg, hogy 8GB ramra szükségem van, illetve ami az árba belefér abból a legjobb videókártya. Tehát nevezhető az hogy ebbe a pénzbe ami belefér a legjobb "gamer" laptopot szeretném kihozni: 200 ezer forint számomra a plafon és ezt néztem ki: [link]
VÉleményt szeretnék kérni, találoik e jobbat más márkában stb... még1x annyi, hogy laptop.hu által forgalmazott termékek között tudok csak válogatniElőre is köszönöm szépen a választ
-
kamikaz333
tag
válasz
Khelben #102006 üzenetére
Köszi az infót. Én úgy tudom, hogy W10-zel már megoldódtak ezek a problémák.
(#102005) szabonagyur:
Köszi a tippet. Ennek is utánanézek.Közben úgy néz ki, hogy tudnék szerezni egy használt Surface Pro 3-t (i7, 8GB RAM, 256 GB SSD) + fedő billentyűzettel 1000 euróért. Érdemes-e használtan beszerezni, vagy az új Pro 4 és Book miatt inkább várni?
Köszi!
-
anihun
csendes tag
-
f4cg80
tag
válasz
Khelben #102074 üzenetére
Köszi az ajánlást,nem tűnik rossznak,mamámnak 2 éve vettünk egy 3000-es sorozatú Inspiront,azóta bírja a többi unoka nyúzását
Viccet félretéve,néztem gyorsan teszteket,nem tűnik rossznak ez az inspiron,i5-el,dedikált vga-val,Full HD-val pont 200-ért. Nagy pluszpont a 3 év gyártói garancia is.
-
kerlac
őstag
válasz
Khelben #101938 üzenetére
Volt egy ilyen érzésem, illetve közben rájöttem, hogy még régen volt vkinek a családban egy ilyen gépe, és ha találkoztam vele, másról sem tudott beszélni számtek vonalon, mint, hogy az acer egy trágya...
tehátakkor ugyanott vagyok, ahol eddig, ők vannak játékban:
DELL Inspiron 5749
vagy
ASUS GL552JX
-
-
pittbaba
aktív tag
válasz
Khelben #101865 üzenetére
Szia!
Igazad van, egy prioritási sorrendet igazán megadhattam volna. Késő volt már.
Apple termék soha de soha, mindenemmel ellentétes az egész kezelés használat stb,Kis sorrendbeli finomítás:
A nagy kijelző nem üti a hordozhatóságot nálam, szívesen tartok a kezemben egy 15"-s képernyőt tabletként, elegem van már a telefonon való matatásból a suta ujjammal.A súly annyira nem érdekel, ne legyen egy tégla persze, de megszoktam már, hogy a fél íróasztalomat magamra aggatom, a mostani szerkónál csak könnyebb lehet
Szóval inkább cipelem, mint hogy 3 óránként kelljen töltenem.
i5,i7 procik alá már nem mennék.(~3ghz) Webre melózok, van azért javascript is bőven... van hogy bent vagy 5-6 projekt, azok között váltogatnom kell stb, őrület sokat kódolok, szóval ja, erőforrásigényes.
Egyébként ezer fórum elolvasása után is Surface Pro 3-nál lyukadok ki. A bővítés nem érdekes, ha veszek valamit, ahhoz nem szeretek nyúlkálni, az a 3-5 évre előre vásárlós letudós fajta vagyok. Viszont elbizonytalanított, hogy nagyon kényelmetlennek mondják, meg hogy igazából sem tabletnek nem jó sem notebooknak, pont az ellenkező volt a cél.
Köszönöm a segítségeket, ha ezek alapján valami tipp még van, vagy finomítás, megköszönöm
-
LustaDick123
tag
válasz
Khelben #101920 üzenetére
Kompromisszumként jött ki.
Mindenben megfelelne a kívánalmaknak, kivéve a procit. A négymagos procik hiába tudnak kb. dupla teljesítményt a tesztek alapján sajnos az árat legalább 100-zal megdobják.
Most is fut 3 win2008 szerver (1-1 core, 1-1gb ram) és egy kliens. A proci 20-30% körül van kitekerve, szépen fut a háttérben (i7-4800MQ, de sajnos ettől notebooktól meg kell válnom) ezért bátorkodtam egy 5500U-val kalkulálni. -
Gabesz87
veterán
válasz
Khelben #101884 üzenetére
Akkor szerintem most hagyjuk így ahogy van. Vietcongra amúgy teljesen jó még az MSI, csak most hétvégén játék közben a proci 90 fokos volt, és még éreztünk is egy pici égett szagot. Jó, persze azért nem annyira vészesen. Lehet, hogy nem ártana újrapasztázni első körben. Legközelebb meg visszük a laptop hűtőpadot, ami most sajna otthon maradt. Köszi a választ!
-
Danecay
addikt
válasz
Khelben #101818 üzenetére
Köszönöm a választ!
Sajnos a MM kínálatában nem szerepel ilyen típusú notebook, és számomra a vásárláshoz sajnos feltétel a fentebb leírt részletfizetési lehetőség. Elfogadom a véleményed de miért is ennyire rosszak a fentebb linkelt példányok? Hogy tisztább legyen a kép, az asszony 7-8 éves HP Compaq masináját váltaná az új várományos, amin még a böngészős farmos játékok is szaggatnak amivel játszik. Játék alatt nem Battle Field 4-et vagy Shadow of Mordor-t értettem, az ilyenekre van asztali gép, hanem már mondjuk némi 3D vel felvértezett hidden object és hasonló kaliberű játékokat. Nyilván kifejezetten gamer notebook-ot nem ennyiért akarnék venni.
Egy ilyet találtam, nem tudom ez mennyivel lenne jobb vagy rosszabb választás a többinél, vagy kérdezhetném melyik lenne akkor a kevésbé rossz választás
[ASUS-X554LJ-XO099D-notebook] -
Sulc88
újonc
válasz
Khelben #101781 üzenetére
A lenovo hűtésére gondolsz, így i5-ös procival is gyenge? Direkt i5-el nézem a hűtések miatt. Driver támogatást tekintve van tapasztalatotok? Az m/m2sata csatlakozó miatt gondoltam én is a gl552-re és az acer-re, de amit írtatok is a műanyag az...
Sajnos még élőben nem találkoztam egyikkel sem. -
ModliH
tag
válasz
Khelben #101751 üzenetére
Sziasztok!
Egy éve vettem Dell Inspiron 7537-eset, de rá kellett hogy jöjjek hogy nagyon szar nap mint nap bevinni egyetemre úgyhogy le szeretném cserélni valami könnyebbre. Nem vagyok annyira otthon ultrabook körökben, érdekelne hogy milyen alternatívák vannak. Használat: benn egyetemen programozásra, itthon nagyritkán videószerkesztés, játék elhanyagolható (max hearthstone szint, de azt még a telóm is viszi). A lényeg hogy max 13" körül legyen, és minél könnyebb. Keret: max bruttó 300 körül.
Amiket eddig néztem:
Hp spectre 13 vga port miatt, mert lenne monditorra kötve itthon. Az a quad hd borzsztó overkill sajnos 13"-on
Surface pro 3 Ez 200-ért nagyon gyanús nekem, ennek a dupláját szokták elkérni ezért a gépért, ebben mi a buktató szerintetek?
Fujitsu Lifebook S904
- esetleg ez?
Van a laptopsystemen kívül valami másik bolt amelyik használt minőségi gépeket árusít? -
-
Kriccs
tag
-
andoneboy
tag
válasz
Khelben #101721 üzenetére
Szia,
Az N751-et itt:
Webshop ár: 287 690 Ft
http://www.pcplanet.hu/spd/E_ASNBN751JXT7118D/NB-ASUS-173-FHD-N751JX-T7118D---Ezust-N751JX-T7118A többi:
ASUS X751LX-TY013D - 210340 Ft http://iway.hu/termek/asus_x751lx_ty013d_black/85437
ASUS X751LX-TY051D - 228800 Ft http://www.digiprime.hu/laptop/asus-x751lx-21412-elado/?utm_source=arukereso&utm_medium=21412-asus&utm_campaign=konverzio (radiumon is ennyi)
ASUS X751LX-TY015D - 218580 Ft http://www.digiprime.hu/laptop/asus-x751lx-20225-elado/?utm_source=arukereso&utm_medium=20225-asus&utm_campaign=konverzio (radiumon is ennyi)
ASUS N750JK T4218H - sajnos már nem találom sehol, nem forgalmazzák többet
ASUS X751LX-T4094H - 247990 Ft http://radium.hu/catalog/product/view/id/2137 -
vandor01
senior tag
válasz
Khelben #101589 üzenetére
n2810 volt a kezemben vmi erintokepernyos win8 11.6" -os ASUS fostaliga.... (400eu-ert)
azt hittem nem nyomtam meg rendesen a csempet mert kb 3 sec volt mire tortent vmi?de talan a HP ban mar jobb meg kicsit tobbet porog a proci... anyukanak csak eleg?
akkor nincs mese....
I3 alatt nem veszunk laptopot ezek a procik meg mehetnek a telefonba, tabletba Androidhoz!
viszlat -
törölt tag
válasz
Khelben #101515 üzenetére
Légyszíves kifejtenéd ezt bővebben? Lehet bennem van a hiba, de nekem hasonló konfigurációnak tűnnek:
1.) Fujitsu Lifebook A514 A5140M53A5HU
2.) Dell Inspiron 5558 179384
Én úgy vettem ki a fórum alapján, hogy mindkettő egy alapszintű konzumer gép, általános felhasználásra (böngészés, tanulás, zenehallgatás, videólejátszás) ezeket ajánljátok. -
haloittbarbi
újonc
válasz
Khelben #101451 üzenetére
Sziasztok! Köszönöm az eddigi segítséget.
Leszűkítettem a kört 4-re, és szeretném ha segítenétek a választásban. (Csak otthoni használatra, filmnézésre és böngészésre)
Toshiba Satellite C50-B-149
Dell Inspiron 3542-171167
HP 250 G3 J4T62EA
Lenovo Ideapad G50-80 80L00043HVElőre is köszönöm!
-
Kopasz93
csendes tag
válasz
Khelben #101473 üzenetére
Külső billentyűzettel ez a dolog nem orvosolható? Gondolom egy komolyabb játékra szánt laptop és egy egyszerűbb, csak munkára szánt már nem igazán férne bele a keretembe. Azért nem tudok amúgy dönteni, mert most szakdolgozat író fázisban vagyok, ahhoz programozok és majd gépelek, és ez az időszak decemberig eltart még. Dolgozni még nem dolgozok (szoftverfejlesztéssel kapcsolatosan szeretnék elhelyezkedni, feltehetőleg mikrokontrollerekkel, vagy valami hasonlóval foglalkozó helyen), úgyhogy nem tudom, ott mire lesz szükség.
-
Kopasz93
csendes tag
válasz
Khelben #101470 üzenetére
A programozást csak Arduino szinten, mikrokontrollerekhez kell érteni, ehhez a feladathoz eddig a régi laptopom is megfelelő volt ( Asus N61Da ), egy monitort csatlakoztattam hozzá. Szóval akkor szerintem mondhatjuk, hogy a játék/munka a fontosabb. Amúgy nem értek annyira hozzá, mi kell a programozáshoz, ami nem összeegyeztethető a játékkal (csak hogy tudjam
) ?
-
bozsozso
őstag
válasz
Khelben #101429 üzenetére
Akkor megéri vagy sem? Ugyanúgy 3év garis, de mivel így kérdeztél vissza azt gondolom, hogy megér annyit. Bár azt egyelőre nem tisztáztam, hogy kiállított darab ára-e annyi. Mondjuk azon sem láttam semmi problémát a 3év gari meg úgyis megy rá akkor meg mi bajom lehet. Mert alapból a 430 g2-essel szemezek viszont ez azért jelentősen olcsóbb lenne és visszaolvasgatva régebben ajánlott gépnek láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Könyvajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Napelem
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i5-12600HX RTX A2000 32GB DDR5 1TB NVMe gar
- ROG Strix G16 G614JIR 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest