Hirdetés
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fleed
aktív tag
Hali. Lehet kicsit off, bocsi előre, de az milyen hogy lerendeltem egy laptopot (acer e570g egy boltba, 2 nap helyett 2 hét bénázás után megérkezik. Erre az i3 3110M processzor helyett i3 3217 van benne ( mondjuk vga meg Nvidia 710m helyett 720m). És mikor mondom, hogy de 3110 cpu -val kértem, erre mondja, hogy a raktárban ilyen volt, törlik ki a régi laptopokat, ez újabb, és a proci is jobb mert minél nagyobb a sorszám annál jobb. Gondoltam h kamu, de otthon láttam a cpu listán is, hogy nem is akármekkora. Általános használatra lenne, a proci teljesítmény a játékhoz kellene csak. Szinte biztos vagyok benne, hogy a 3110m es procis laptop már nincs így amiatt feleslegesen reklamálnék. Csak felidegesített azért írtam le. Megköszönném, ha vki tudna vmi megnyugtatót is írni.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- FOTÓS beárazás
- NBA és kosárlabda topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- OpenMediaVault
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi haladó szinten
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16 Új állapotú csúcskategóriás gamer laptop 1.5év garanciával!
- Lenovo Legion PRO 7, RTX4070, i9-13900HX Gaming laptop 2027.09-ig gari!
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Hp Prodesk 600 G5 SFF/ i5-8500, i5-9500, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest