Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Speciális kamerával érkezik a Z Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thesnc
csendes tag
Sziasztok, Sajnos ugy adodott hogy laptopot kell vennem. Sokkal jobban preferalom az asztali gepeket, de a laptop egyetlen nagy elonye, hogy belefer egy taskaba es lehet konnyen hozni vinni most elengedhetetlenne valt. Viszont nem vagyok otthon a temaban, ugyhogy szuksegem lenne egy kis utbaigazitasra... Szoval:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
A nyar folyaman.(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
100.000 korul szeretnek, de hajlando vagyok adott esetben 150-ig elmenni. Nem vagyok annyira tisztaban az arakkal...(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
Mindennapi hasznalat. Net, film, jatek. Nem fogok rajta dolgozni.(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
Igen. Itt eleg konkret tudok lenni. Az aktualis Football Managerrel szoktam jatszani, illetve a mindenkori csucs Hack n Slash ARPG-vel, ami jelenleg a Path of Exile nalam. Ha ez a ket cim gond nelkul elmegy rajta akkor mar elegedett vagyok. Elobbihez nem nagyon kell GPU, inkabb CPU-t es RAM-ot ker enni, utobbi meg nem kirivoan gepigenyes, inkabb atlagosnak mondanam.(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
Mindketto.De hajlando vagyok a teljesitmenybol aldozni valamennyit a minoseg oltaran ha kell.
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
Nem feltetlenul. Ha nincs benne akkor sem fakadok sirva.(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
Atlagos 15 col koruli. A mattot preferalnam ha lehetseges.(8) Notebook tömege?
Mindegy. Az a helyzet hogy nem naponta hordozgatnam, csak ha eppen koltoznom kell, vagy repulnom, ami mostanaban elo fog fordulni. De amugy egyhelyben lesz a szobamban az asztalon.(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
Nelkule is jo.(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
Minel tobb annal jobb.Optikai meghajto nem feltetlenul kell.
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
Csak az emlitett ket jatek. Semmi videovagas, vagy foto.(13) Eddig kinézett notebookok?
Az a problemam hogy en elveszek ebben a sok markaban es tipusban, szoval nem tudom. A Dell gepeit nezegettem, foleg Latitude es Precision-oket, de szoba johet mas is.(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
Abszolut szoba johet hasznalt is, refurbished is.Remelem eleg infot adtam meg, ha valamit kihagytam kerdezzetek. Elore is koszonom a segitseget.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming FX707VI i7-13620H RTX 4070 32GB DDR5-5600 Crucial 1TB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD
- Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / Garancia
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- Szép Acer 15.6" ,6.gen.core i3(4X2,0Ghz)8GB RAM,SSD,jó akku
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest