- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
altar21
csendes tag
Köszönöm a tanítást. Nem funkcionális, hanem teljes analfabéta vagyok. Ezt is úgy diktálom valakinek, hogy válaszolni tudjak.
Egyébként elolvastam, és nem kérdeztem olyat, hogy "Ez jó gép?", a többit meg leírtam, csak nem a sablonnal, ha valaki ez alapján nem tud eligazodni, akkor szerintem a hiba nem az én készülékemben van.Nem, nem érzem magam különlegesnek, ha így lenne, nem írtam volna ide, és nem is értem miből következtettél erre. Csak mert azt írtam, hogy nálam az az átlagos, mint amit te írtál? És mi volt azon vicces, hogy nem facebookolok? Légyszíves magyarázd el mint egy ötévesnek. Csak azt akartam mondani mindezzel, hogy valaha képben voltam, de egy jó ideje már nem, ezért jöttem ide, hogy tanácsot kérjek. Nem mondom magam technikai analfabétának, sem zseninek, valahol félúton a 3410-essel a zsebében nyáját terelő juhász és Steve Jobs között.
Bocs, ha tudatlanságommal megsértettem az intelligenciádat.
A telo csak reakció volt. Igen, mellre szívtam, mert olyan agresszív, lekezelő volt a hsz-ed, mintha ismernél. Minden előzmény nélkül támadtál, mintha én előtte valami rosszat tettem volna ellened. Hát védekeztem. (mondjuk ez a legutóbbi sem volt meghittebb)
Miért baj ha másik típusra is rákérdezek miután kaptam egy javaslatot? Újra töltsem ki a sablont minden tanács után?
De biztosan te vagy itt az ász, nem vitatkozom tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad A285 laptop (12,5FHD/Ryzen5/8GB/256SSD/Win10)
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i5-1240P 16GB 512GB NVMe magyarított vbill ujjolv gar
- Predator Helios 300 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS,i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolvasó gar
- TERVEZŐ HP Zbook FURY G7 / i7-10750h /32gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest