Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
válasz
Koncentrál #41043 üzenetére
Nekem notebookstoreból van hp elitebook 8530w, renew változat, így 215k volt 799 helyett. Dellnél van renew amiről tudok, asszem marseusnál, de most nem találtam meg pár hete még igen. Ez 4 giga rammal és 320-as vinyóval van, 1680x1050-es matt kijelzővel. Mindenképpen érdemes felhívni őket, mivel amikor az enyém érkezett olyan gyorsan lefoglalta már mindenki őket, hogy netre fel sem tették az árat
Én még ősszel vettem, de utána is láttam néha ilyet a honlapon.
-
Bdanyy
addikt
Én most egy 2003 végi Inspiron 8600-at használok és mindenképpen dellt szerettem volna, de inspironok xps stb már nem fém, igazából én már csak a latitude meg precision szériát szeretném, de sajnos latitude vgaban nagyon gyenge, precisiont meg itthon nem kapni csak elvétve, úgyhogy most ha érkezik beújítok egy asis HP Elitebook 8530w-re. Kicsit zavar hogy a régi inspironhoz képest nagyon műanyagnak tűnik kb az egész, de 215ért jobbat nem találok. M4400-ből ilyet vettem volna nagyobb felbontású kijelzővel de hát már ez is mennyi
-
Bdanyy
addikt
Tudtok ajálani valami erős procis 14"-os 1440x900-as kijelzős notit ajánlani 200-250k körül? Használt Dell Latitude E6400 van itt is aprón ha jól emlékszem csak kicsi felbontással.
Kijelzővel kapcsolatban: Lehetőleg mattot szeretnék, de hallottam hogy van valami matt fólia, de ezt fenntartással kezelem mert semmi konkrétumot nem olvastam még róla. Hallottatok ilyenről megbízható forrásól/tapasztalatból?
-
Bdanyy
addikt
válasz
lakisoft #35105 üzenetére
Hogyha 250k tényleg netto, akkor ajánlom a dell studio 1640-et, igaz csak 16 col de ennél azért jóval erősebb vga van benne, plusz 3 év gari, és full hd kijelző. pl egyik bolt ajánlata
-
Bdanyy
addikt
válasz
Bdanyy #35032 üzenetére
Továbbra is még keresek gépet, annyi változott, hogy tök más féléknek is utánanéznék, olyanoknak is amik nem dokkolhatóak ha van dvi vagy hdmi kimenetük. Dell Studio XPS 1640-et néztem még, az elég szimpatikus meg legalább itthon is kapni egy rakás helyen. Szal ami kell, hogy 16 col legyen max, erős proci és vga illetve 1680x1050 vagy 1920x1080-as kijelző. Főként használt lenne jó garival, de új is jó lehet.
-
Bdanyy
addikt
válasz
SMITHVADŐR #35060 üzenetére
Nekem van egy Portocom Freebok kb 7 éves lehet, még mindig működik pedig rettentően gagyi sz*r, az egész szétrepedezett már a kinyitásoktól billentyűzet kitört néhány helyen, de még bírja igaz pár éve nincs használatban de 5000 ft volt a legmagasabb aánlat amiért valami múzeum megvette volna
Most egy dell inspiron 8600-at használok ami kb 2003-as, én 3 és fél évesen vettem, új árának kb tizedéért, és ezt úgy megszerettem, hogy nagyon fájna a szívem lecserélni, csak sajnos már kicsit gyenge nekem. Egyszerűen nem találok olyan utódot, aminek szép nagyfelbontású kijelzője van erős vga-val, és normális szabványos billentyűzettel, mint ennek...
2 havernak van fuji mindkdettőnek tönkrement már benne az alaplap és cserélni kellett, egyik amilo másik esprimo.
Ha valaki tud ajánlani #35032 -re valamit, azt nagyon megköszönném
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Valami wsxga+ vagy wuxga kijelzős workstation notebook beszerzésén gondolkodom. Eddig a dell precision m4400 illetve a hp elitebook 8530w, ha ezekről van valakinek tapasztalata megköszönném, ha megosztaná. Ilyen teljesítményű illetve felépítésű (tartósság) egyéb gépeket is ajánlhattok, minél többnek utána szeretnék nézni.
EU-n kívüli rendelésnél mennyi a vám egy notinál? Úgy tuom számtech termékre nincsen de nem találtam erről konkrét infót. Mp3 lejátszót rendeltem már usaból és fedexes kiszállítással vámmal (13.9%) meg áfával együtt is röhejesen olcsó volt a magyar árhoz képest, pont mint notik esestében.
Köszi előre is
-
Bdanyy
addikt
válasz
Szőke Beyyya #32734 üzenetére
Mert baromi sokat lehet bukni rajta, főleg hogyha számít nagyon az ár. Anyukámnak vettünk pl Dell D430-at anno mikor 450 körül volt 150-ért fél évesen 2és fél év garanciával... Már jó ideje megvan, semmi baja, persze ki kell fogni jó áron meg jó állapotban (ez totál karcmentes)
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Ismerős kért meg rá, hogy segítsek laptopot venni 150-250 között, amit a cége kifizet neki, szóval számla kellene róla, így sajnos elég sok használt gépről lemondhatunk.
Általános felhasználásra és kicsi CAD-re kellene (azért írom így, mivel ez max akkor érdekes, ha ebben a kategóriában lehet találni megfelelőt, igazából azt az asztalin használnák főleg).
Lehetőleg strapabíró legyen, illetve valamennyire lehessen rajta játszani (10 éves gyerek, szóval nem kell túl izmos vga
)
Pl egy ilyet néztem ki
HP Compaq Presario CQ60-135et (05) pár görgetéssel lentebb.Főleg HP DELL IBM ASUS stb-t szeretnének, ACER FuSi Compal Gateway helyett inkább még megtoldanák az árat ha nagyon muszáj.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Dell D620/630 D820/830 hoz hasonló notebookot ajánljatok légyszi, jobb videókártyával 3D-s alkalmazásokhoz.
Ami fontos, hogy matt kijelző legyen 14 colnál 1440x900-al, 15 colnál pedig 1680x1050-el, illetve normális billentyűzet legyen az insert home page up delete end page down gombokat nézve isKöszi szépen előre is!
Azért írtam kiindulásnak a Delleket fent, mert azok csak a vga miatt nem jönnek be, de egy erősebb vgaval lecserélném az inspiron 8600at.
-
Bdanyy
addikt
Dokkoló amúgy nekem főleg csak arra kéne,hogy ki tudjamkötni tv-re illetve monitorra plusz 5.1-re. Meg hogyha alapból nem gigabites a hálókártya benne,az is fontos,hogy a dokkolóban legyen olyan
-
Bdanyy
addikt
akkor ez nekem szinte tökéletesnek tűnik
Valahogy megoldható hogy dvivel monitort kössek ki rá?Mert nem láttam a leírásában,és dokkolót nemtom hogy lehet-e szerezni hozzá.Esetleg az inspironhoz 1520-hoz?BÁr elég fura hogy pl az amerikai dell oldalon lehet 1680x1050-es kijelzővel kérni,de osztrákok meg nincsen olyan válastás,pedig a leírásban még szerepel,hogy ez a legnagyobb felbontású a 1520as szériában
-
Bdanyy
addikt
Nem tudtok ajánlani egy helyet,ahol lehet itthon apni Dell Vostro 1500 at C2D T7300-al 2 giga rammal 8600 gtvel és 1680x1050-el? Az oszrák oldalon találtam átszámítva 250ezerre jön ki,ennyiért még meg is éri.Megoldhaó valahogy,hogy ausztiából rendeljek ?
Mert gondolom nem úgy megy hogy elmegyek a bolba aztán ott helyben beleteszik ami kell nekem és odaadják
-
Bdanyy
addikt
Compalról amúgy hallottatok már nagoyn rosszakat? Mert én még egyelőre nem sokat tudtam meg róluk.
Ez tetszik közülük , de nemtom hogy dokkolót lehet e kapni hozzá,az nem derül ki.
-
Bdanyy
addikt
válasz
FehérHolló #5705 üzenetére
Köszi az ötletet,megnézem a hp-t,de hp notival eddig még csak rossz tapasztalataink voltak
(legalábbis teljesítményre és akksira,touchpadra billentyűzetre
az anyaghasználat viszont tényleg jó)
tudom hogy mennyi a wuxga
Igazából nem játékra kell noti, arra használom mostanában legkevesebbet a gépet, csak az asztalit szeretném lecserélni mivel alig vagyok mostanában szinte itthon, de nem szeretnék gyengébbet mint a régi gép. Az asztalim is már vagy 4 éves hamarosan, mégsincs gond a teljesítménnyel ,és a laptopot sem szeretném cserélgetni.
-
Bdanyy
addikt
Kinéztem most megint egyet
inspiron 1520
sorozat• 15.4"WXGA+(1440x900pixel) TrueLife™ • GeForce 8600GT /256MB • 2.0MP WebCam
• Core2-Duo T7300 (2.0GHz/4MB/800) • 1024MB DDR2 • 160GB HDD • DVD+/-RW DLay.
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth(v2) • Microsoft Windows Vista Business HUNnotebook PC
• 3év teljes DELL garanciaNem lehetne valahogy rádumálni őket,hogy 1680x1050-es kijelzőt beletegyenek?
Latitudenál ki lehet választani,hog ymilyet rakjanak bele,de az inspironoknál ezt nem látom
-
Bdanyy
addikt
15,4 WSXGA+ /1680x1050/, Intel Core 2 Duo T7300 (4MB L2cache/FSB800) 2,0Ghz, Intel Crestline PM965 + ICH8-M, 2048MB DDR2 667, 160GB 5400,SATA, Li-ion akku 9 cellás 7300mAh, nVIDIA GeForce 8600M GT 512MB VRAM, DVD író Super Multi, Intel 4965 AGN+Bluetooth belső, 2,0 MP, opció,bruttó:8.400.-, 3 in 1 kártyaolvasó,ExpressCard slot, Csatlakozó külső monitorhoz,2db hangszóró, 2db mikrofon,4x USB 2.0,1x mikrofon csatlakozó,1x fejhallgató csatlakozó,S-Video TV kimenet,RJ-45 10/100/1000 Gigabit Lan,RJ-11 56k modem,FireWire, kb:2,7kg, WOW hangrendszer,
Belső Hybrid TV TUNER+Távirányító Bruttó:24.000.-Ez egy másik ami még tetszik,csak Compal,és erről nem oskat hallottam,a topicja sem árult el róluk rengeteget.Eddig még csak 1-et láttam élőben(mármint Compalt),igaz az már szerintem 3 éves példány,de jónak tűnt
-
Bdanyy
addikt
válasz
FehérHolló #5650 üzenetére
nem tudsz ajánlani valami olyat,amiben jobb videókari van,de nem 1280x800 as kijelző?
-
Bdanyy
addikt
válasz
FehérHolló #5650 üzenetére
Külsőre kötném rá természetesen
Kár,akkor lehet pihentetem az ötletet,ezek szerint nem lehet a 9800promnál sem sokkal
-
Bdanyy
addikt
Helló!
Latitude D820
business sorozat
• 15.4" WUXGA (1920x1200pixel) anti-glare • nVIDIA QuadroNVS 120M - 512MBTcache
• Core2-Duo T7200 (2.0GHz/4MB/667) • 1024MB DDR2 • 120GB HDD • DVD+/-RW DLay.
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth • (MgAl)fémház • FingerPrint reader • WinXP Profess.
• 3év teljes DELL garanciaMit szóltok ehhez?
Nekem eddig ez lenne a legmegfelelőbb,de nem igazán tudom,hogy a videókártya mennyire jó benne. Nem nagyon játszanék rajta,de néha jó lenne külső monitorra kikötve(zóval csak 1280x1024-en)
Esetleg van még valami ehhez hasonló?
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Valami olyan gépet ajánljatok légyszi,aminek a videókarija erősebb pl a radeon 9800pro-nál.
Egy feltétel van még,az hogy 1280x800 nál nagyob legyen a felbontása a notinak
Hogyhanetalántán játszanék valamivel,akkor azt külső monitoron tenném 1280x1024-en, noti kijelzőjén max football manager menne,aminek úgysem kell nagy felbontáson sem csúcs vga.Eddig ami tetszik és ajánlottak is,az a D820 lenne,NVIDIA Quadro NVS 120-el,ez mennyire jó gyakorlatban is?
-
Bdanyy
addikt
válasz
kekegsm #4883 üzenetére
Én most is éppen egy 15-ös 1680x1050-ről írok,az elején nekem is szokatlan volt meg néztem milyen kicsi,de tényleg megszokható,utána az asztali vagy egy másik laptop néz ki ormólan nagynak
Emiatt szeretnék mindwenképpen ekkora felbontásút.De a d820 amit láttam csak wuxgaval va,ami már nagyon necces szerintem ekkorában,mert ez így pont jó(15 colon)
Ezt a vgasat én is kérdezem,mer havernak van dell inspiron 1500 valamenyi,és valahogy ki szeretné cserélni benne,an rá valami lehetőség?
-
Bdanyy
addikt
Közben beséltematulajjal,és lehet tényleg egyedi eset,mert céges kgép,és a kollégáké nem csinálja ezt
Ez most eléggé megnyugtatott
Bocsi hogy nem találtam meg,bizisten kerestem már napok óta
A D830 az már nagyon drága lene sajnos nekem,ilyen noteookstore.hu -n láttam 2 változatot belőle. [link]
Lehet itthon ennél olcsóbban találni mégvalahol amúgy?
-
Bdanyy
addikt
Nah itt is van a D620: [link]
roviden az a baja hogy ha tulmelegszik akkor visszaveszi az orajelet minimumra es a proci visszaesik egy 486os szintjere
hogy ablakot se tudod arrebbhuzni
aztan ha visszahul 50 fokra
a 2. grafikonos kepen latszik
hogy a proci lekapcsol
mert a terhelese novekszik
a homersekletek meg csokkennek
3. kep kozepere meg visszakapcsol
es ugyanannyi futo program mar meg sem kottyan nekihol láttál itthon annyiért,és tudnál valamitesztet küldeni a GMA meg NVS110M összehasonlításáról ?
-
Bdanyy
addikt
Igen,ez a Dell még csak kábé 2 hete vna kölcsönben nálam, de máris sokkal jobban megszerettem,mint a régi portocom meg hp-ket
Nekem a D820 bejön még árba is elmegy(ithon nem tudom mennyi),az úgyis kifutó széria már,csak D620 ról nem hallok valamiszépeket,mivel ha túlmelegszik,nagyon belassul addig,amiíg nem hűti le magát x fok alá, és addig gyakorlatilag használhatatlan
Minőségre nagoyn tetszik ez a Dell,olyan 4 évesen mintha új lenne. A kijelző meg nagoyn bejön,ezután az asztalinál az 1280x1024 olyan kicsinek tűnik
Vicces,hogy a 2 éves HP-t aminek papíron sokkal erősebbnek kéne lennie röhögve megelőzi kb mindenben -
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Szeretnék majd valamilyen laptopot,ami ki tudná váltani az asztali gépemet(p4 2.6ghz 2 giga ram radeon 9800pro).
Bármilyen márka jöhet,az ára sem számít mivel csak érdeklődöm
De azért nincsen ráfél milla
Egyetlen kikötésem van,antiglare kijelző és lehetőleg 1680x1050(14xx szer valamennyimég belefér,de 1280 vagy 1024 kizárt)
Eddig nekem a Dell latitude szériája tetszik a legjobban,mi a véleményetek mondjuk a D820-ról?Az is annyira melegszik mint a D620?
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Forest Gray - Használt karcmentes, 3 év gari!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest