Hirdetés

Aktív témák

• Tommmmka

senior tag

válasz kekegsm #6549 üzenetére

én nem akartam megbántani senkit! én úgy vettem észre mintha személyes sértésként vette volna az ügyet és azért ugatott volna le... ez nem tetszett. Azóta sz.tem haneeval semmi gondunk. ez volt kész, ennyi :D De azért bocs drága hanee! Jah a mailel kapcsolatban nekem van egy kódom amit az adott mailre reggeltem megvan a belépőkód a mailt meg töröltem így nem zaklat senki mailben és a sexoldalas sem kivitelezhető...annak adom meg a mailem akinek akarom ezért döntöttem így h. nem teszem közzé... szal az accomhoz tartozó mailre lehet nyugodtan írogatni reggelni :)) :D :))

A Gépháborúra visszatérve:D
    Nekem eddig csak fusi gépem volt valszeg elfogult vagyok vele szemben de ismeretsségi körömben 2db 400k-s sony vaio pusztult ki a kis fusim mellől...azoknak is jó volt a kidolgozása de mégis 4-edannyit bírtak mint az enyém. Acerekkel jó tapasztalatokat hallottam dellről szintúgy. Én nem azt mondtom h. a fusi az isten csak azt h. nem olyan rossz mint amennyira a nagyközönség lehúzza sz.tem...lehet más lenne a véleményem ha meghalt volna bármelyik fusi gép a használatom alatt.

Aktív témák