Hirdetés
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
Aktív témák
-
T-unit
őstag
válasz
SunTzu #50185 üzenetére
És mivan vele?Lassan 4éve használok acert 2.jára is,és ugyanúgy megy mint ismerős hp-ja meg lenovo-ja egyelőre...1év garival én se merném venni ennyiért,de 3évre bővítve kapásból egész jó kis vétel,és 3évig gép bebiztosítva.
Sima HD felbontása van y560nak,egyáltalán nem szörnyű,nem tetszik köss rá egy fullHD-s tft-t otthon.16"-ból meg iszonyat kevés gép van,sőt sony vaiok is asszem 16,4"-ak,nem is kerek 16" az. 15,6" a sztenderd méret.
Ha onnét is tudsz venni,komoly felszereltségű gépet 300k alatt,kár is itt nézegetned.
Integrator : Volt válasz korábban is,olvass vissza.Ráadásul amire céloznak is,Te is sokkal jobban járhatnál noti+pc kombóval,utóbbi való játékra. -
T-unit
őstag
válasz
SunTzu #50177 üzenetére
Mielőtt ajánlanék egy gamer notit is,egyből hozzá is tenném sokkal jobban járnál olcsó noti+gamer pc kombóban ha esetleg az is megoldható,gamer noti igazából csak egy erőltetett eszköz úgy vesszük,ilyen "szükség" játszáshoz találták ki, ha már nem tudjuk a kis pc-nket magunkal vinni buszon mondjuk.
Ha csak noti játékra, meg acer 3év garival 285k.
16"-os gépekbe meg nem igen pakolnak hd5850 szintű mobil vga-kat mivel ott azt már hűteni is kell vmivel,meg méretbe is nagyobb mint a kistesók.Ráadásul ma már egy 17,3"-os noti ugyanannyit nyom mint a 3-4évvel ezelőtti 15"-os gépek,15,6"-nál is ilyen fél kilókkal nehezebb általába mint ez is.Esetleg agyon ajánlott lenovo y560 ha 16" alatt kell,hd5730-al+i5-el szintén,az épp 40k-val olcsóbb megoldás.
Nv gamer szériái asztalival ellentétbe(gtx460) meg iszonyat rossz vételek jelenleg,ami itthon kapható.2 típus kapható itthon a "gamer" szériából,a gt420m meg a gts360m,előbbi gyengébb a hd5650-nél is,utóbbi hd5850 szint csak épp fél misis gépekbe pakolják...gt445m-el szerelt notik sokkal olcsóbbak lennének valószínüleg ha lehetne kapni ezt az újabb modelt is drága és régebbi gyártású gts360m helyett végre...
Ha meg tudnál gamer notival picit várni,én tuti megvárnám már az új hd6k szériát,sztem jobb vételek lesznek ott is mint azt már pc-nél is láthatjuk. -
day2day
tag
válasz
SunTzu #50177 üzenetére
Az elsőre szerintem vagy Acer Timeline 13-14"
pl. http://www.notebook.hu/notebook/acer/aspire/aspire_3810/acer-timeline-3820tg-5454g50mnvagy Asus. Főleg, ha valahol lehet rá 3 év gart kérni, szerintem még ezzel a felárral is belefér a keretbe.
A másodikat meghagyom a gamer notebook szakértőknek, nem mozgok ottonosan a nagy notik világában.
-
pumukli23
senior tag
válasz
SunTzu #49663 üzenetére
Sajnos a Magyarországra érkező dellek közt alig találni már írországi példányt. Még az üzleti belépőmodell alján is (vostro 3500) Product of China felirat mosolyog
Ettől függetlenül nem rossz gép, és ugyanúgy 3 év gari, rendes szerviz stb.. Studiok nagy része is kínai, vagy lengyel. Gondolom a drágább üzleti gépek még mindig írországban készülnek, de meg is kérik az árát.
(Egyébként szerintem már nem is létezik gyártó, aki a 200k alatti szegmensben ne Kínában rakná össze a gépeit.. Cáfoljatok meg, szívesen várom)
-
válasz
SunTzu #49638 üzenetére
Igazából ha 1600×900-as felbontással keresel gépet, akkor inkább már 17"-ost fogsz találni, azoknak a jellemző felbontás az.
ipon.hu/webshop/product/_toshiba_satellite_l670_16m
Erős proci, erős VGA, oprendszeripon.hu/webshop/product/_dell_inspiron_n7010_kek
Erős proci, gyengébb VGAEsetleg ez 15"-os, de 1680×1050-es:
pcland.hu/shop+HP-Compaq-6730BItt tudsz keresni felbontásra, kijelző-méretre való szűkítéssel is:[link]
Meg itt is: [link]Jó gépeket válogattál ki, ráadásul odaírtad a pro/kontra jellemzőket is. Csak nem tudom, most végülis mekkora legyen, milyen erős, az árat azt nagyjából vágom.
Ja, ne azon társalogjunk.
-
válasz
SunTzu #49652 üzenetére
Remélem ezen a listán nézted:
notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.htmlP8600 = N620 = legkisebb Core i3
Az meg teljesen mindegy hány éves fejlesztés, ha hozza a számokat.
De olyan túl nagy teljesítménye valóban nem lehet, lévén az L2 tára sem valami nagy. -
DV
senior tag
válasz
SunTzu #49638 üzenetére
Szerintem olcsobban jarnal, hogyha itt kint (Londonban) venned meg, nem gondolod?
Pl. Overclockers, ebuyer, PcWorld, Currys, Argos. A legtobbszor neten megrendelve a legolcsobb, van olyan is, hogy neten lefoglalhatod akcios aron es szemelyesen felveheted a boltban. Igazabol ugy szoktam vasarolni, hogy a kivalasztott arut beirom a google.co.uk keresobe es ahol a legolcsobb onnan veszem meg. Meg egy dolog, vannak kuponok is, pl. vouchercodes oldalak, ahonnan kodot lehet szerezni bizonyos boltokhoz es olcsobb vele a termek.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest