Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor 400 Pro - gép a képben
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
abigél777
csendes tag
válasz
Thunderzolee #49626 üzenetére
Szia!
Na nagy nehezen kiderítettem, hogy Asus a6-os széria az enyém. Ha a burkolat nem adta volna meg magát, nem lenne vele semmi baj.
Ma megnéztem egy DELL Vostro T6570-es laptopot és nagyon tetszik. Mondjuk a fényes fedlap félő, hogy könnyen karcolódik... -
Geresics
addikt
válasz
Thunderzolee #49633 üzenetére
Köszi a választ!
Az erősebb proci GMA VGA-val inkább nem opció nálam, ugyanis annyival nem erősebb a proci, hogy megérje ezt a plusz költséget, és így legalább ha valamiért az asztali gépem nem tudom használni (pl. elutazunk, lanparty (CoD2, SC1, stb.), hasonlók), akkor még jól is jön az az 5470.
Garanciába pedig gondolom Dell garancia (1+2 év) van rajta, de majd rákérdezek, ma úgyis beszélek velük... -
sti10p
senior tag
válasz
Thunderzolee #49522 üzenetére
Az iPON-on venném és az árukat írtam.
Főleg szövegszerkesztésre, netezésre, filmezésre kellene.
120e + - pár ezer a keret.
És mind 2 noti Samsung.
Akkor ezek szerint a T4300-as jobb mint a T3-as?!
És a GMAx4500 ua. mint a HD? -
zsolt19900
őstag
válasz
Thunderzolee #49672 üzenetére
okés jól van akkor szerintem valamelyik a közül lesz, vagy még amit mondtál thosiák között körbenézek
Igen ismerem a listát ott, abból néztem ki a samsungot a 330 vga miatt, de ugye mint mondtam arról lemondanék, a dellek javára.
-
nash1
tag
válasz
Thunderzolee #49646 üzenetére
Általában lakásban használnám, de nyáron ha ki akarok ülni a kertbe, vagy a Margit szigeten szeretném használni pihenés közben, akkor látok-e majd a kijelzőn mást is, vagy csak a fejemet.Ennyi lett volna a kérdésem lényege, és nem fikáztam semmit, mivel nem értek hozzá
-
Thusor
őstag
válasz
Thunderzolee #49648 üzenetére
Köszi a választ. Ezt a gépet is ajánlották: Lenovo Thinkpad T510i
Erről mi a váleményed? Ez is strapabíró? Jobb mint a Toshiba tecra M11-103? -
zsolt19900
őstag
válasz
Thunderzolee #49668 üzenetére
hello nem is mondtam hogy gémer kell, éppen azt akartam mondani, hogy mérsékelni szeretném és dellben egy olyant találni, vagy más márkában ahol lehet garanciát majd bővíteni, ahol kapok egy olyan gépet amin rendesen tudok filmet nézni, iroda, net, semmi graf alkalmazás, semmi hiper über gémer, csak tudjam, hogy ezekre film, rendes gyors, használat van még elég kakao benne ezért kellene nekem az i3 bele, meg a relatíve nagy, szóval nem kicsi kijelző 15től felfelé és ezekhez mérten minél kisebb ár, ezt a jó használhatóság, és minél kisebb ár na ezt a középutat kellene megtalálni
-
spyduck
nagyúr
válasz
Thunderzolee #49662 üzenetére
2-3 naponta el szoktam olvasgatni a hsz.-eket, csak nem mindig reagálok. Van amikor sírok, van amikor nevetek
-
SunTzu
csendes tag
válasz
Thunderzolee #49659 üzenetére
Leírtam, hogy mire használnám és a preferencia nálam az erősebb videókártya felé hajt.
Mivel angliába leszek így gőzömsincs hogy a szervíz ott hogy működik, de gondolom nem roszabb a helyzet mint nálunk.
Azt tudom, hogy a dell gépek nagy részét írországban gyártják.
Mondjuk nem abból indulok ki, hogy úgyis meghibásodik, mert, mint említettem kb 9hónapot kell kihúznia, utána veszek egy almát, ez a gép meg jön haza tesómnak.A felbontáshoz nem ragaszkodom, de ez a most trendinek számító felbontás nekem nem jön be.
FullHd-t nem szeretnék, mert azon játszani értelmelten laptop esetében, így maradna az arany középút. -
spyduck
nagyúr
válasz
Thunderzolee #49655 üzenetére
Nekem pont 15"6-os 1600x900-as 8540p-m van
Notebookcehck ide, notebookcehck oda, teszteltem folyamatosan, egymás mellett is P8600-at, Core i5-540m-es és Core i7-620m-et. Nem igazán láttam a különbséget, bár ez lehet azért volt mert nem használok olyan alkalmazásokat amikben előjönne az ereje.
Engem ami nagyon megfogott (lehet a 64bit is közrejátszott) az a core i7-720qm (quadro - 4 mag). Na annak a teljesítménye tényleg brutális volt.A "quadro", semmi előnyét illetve hátrányát nem élvezem
Mivel nem használok 3D-s tervező programokat nem is használom ki. Csupán fanatizmusból csinálom a gépcseréimet. Mindenkinek van vmi hobbijaNekem az, h hazahozom és tesztelem, a legjobbat pedig megveszem
Érdekes módon a Quadro NVS5100m alap (net, office, film) 45 fok környékén míg játék során 75 fok környékén mozog míg a picivel erősebb (tesztjeim alapján a notebookcehck eltúlozta a teljesítményét) HD4830 alapon 50 fok környékén míg játék során 65 fok környékén mozog. Hol van ebben a logika?
-
SunTzu
csendes tag
válasz
Thunderzolee #49654 üzenetére
Igen ott néztem.
Durván a lista 60. helyéről van szó.
A többi gépnél, pl a lenovonál a 30 hely körül van a proci. Szerinte elég nagy különbség.
Ha a videókártyákra néznék hasonlót ott is nagy különbségnek számítana 30 helyezésnyi különbség.
De ne ezen társalogjunkA többi gépről mi a véleményed? Látom benne vagy a témában, hátha tudsz valami többlet infót adni róluk.
Esetleg másik lehetőség? -
CHIPman
nagyúr
válasz
Thunderzolee #49651 üzenetére
Az oprendszer, mint mondtam, nem feltétlenül szükséges, csak előny. Ha vannak rá win7-es driverek, akkor megoldom. Inkább az üzemidőre és a méretre mennék rá, a a VGA-val nem kell foglalkozni.
-
zsolt19900
őstag
válasz
Thunderzolee #49650 üzenetére
köszi szépen most már kicsit mérséklődtek az elvárások
és inkább a dell felé húzok mint márka a gari miatt
abban is nézegettem és i3 vagy felfelé kellene nekem cuccos és 200k bezárólag vagy max 1-2k val feljebb, igazából ennyire módosult, de ott nem tudok eligazodni a vgakon, hogy melyik legyen, melyik masina :9
-
whited
addikt
válasz
Thunderzolee #49640 üzenetére
arra is kell de nem döntő töbségében mert kell ps-ra is és ahhoz is kéne jó vas
-
SunTzu
csendes tag
válasz
Thunderzolee #49646 üzenetére
Én gyengébbnek néztem és a tesztek se istenítik. Ahogy én néztem egy sima C2D P8600 környékén mozog, ami kb 2-3 éves technológia.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Thunderzolee #49642 üzenetére
Köszi a választ. A nem tudok játszani alatt mit értesz? Nem GTA4-ezni meg ARMA2-zni akarok, csak ha úgy alakul, elütni az időt. Heroes4-re, Mafiára, Underground 2-re, és hasonlókra gondoltam, a többi már csak extra lenne. Esetleg ennyiből valami a feltételeknek megfelelőt, de a linkeltnél kisebbet ki lehet hozni jó akkuval?
-
silver-pda
aktív tag
válasz
Thunderzolee #49629 üzenetére
200e fölé nem mennék, akksi idő fontos, és 13,3"-ban gondolkodom.
mire lesz?: filmnézés, wifi/mobilnet -es gépátvétel meló célból, meg netezés.Tudom, hogy 15,4/6-ban vannak jobb konfigok, olcsóbban, de akksi idő és méret//súly is számít.
Igaz, hogy SU7300 sé i3 380UM proci kevesebbet fogyaszt, de erőben kevesebb és árban kb ott van mint i3 330M és 350M.
Ha lenne Asus U30JC-QX014X, annak örülnék. -
abigél777
csendes tag
válasz
Thunderzolee #49626 üzenetére
Most megfogtál, mert kapcsiból nem tudom. Perpill dolgozom, de otthon megnézem...
-
abigél777
csendes tag
válasz
Thunderzolee #49518 üzenetére
Szia! n
Magam sem tudom, hogy szükségem van-e HDMI kimenetre, de alapvetően nem rossz ha tudja a gép. Igazából nem létszükséglet... Túl sokat nem szeretnék gépre költeni, max 130 ezerre gondoltam. Pillanatnyilag ASUS-om van, lassan 7 éves, sok gond nincs vele, pusztán a burkolatok anyaga nem kielégítő, egy helyen megrepedt a zsanéroknál, illetve már el is tört... A szervíz ahol jártam a Samsungot és DELL-t favorizálta ebben a kategóriában, véleményük szerint ezeket viszik a legritkábban javíttatni, bár a Samsungról még elég kevés a tapasztalat, ellenben a szervízben éppen egy 528-ast tesztelnek és elégedettek vele. Nekem az is szempont, hogy masszív burkolatai legyenek egy laptopnak. Nem azért, mert dobálom, hanem mert szegény Asus-ból okultam.
Egyébként szívesen veszem, ha ajánlasz még ezken kívül is gépeket, mert alapvetően tanácstalan vagyok. Viszont a DELL nagyon tetszik és elég masszívnak tűnik, persze a látszatot meg szokta hazudtolni az élet. -
zsolt19900
őstag
válasz
Thunderzolee #49593 üzenetére
ez meg nem jó nincs rajta külön numerikus rész ha jól nézem
-
zsolt19900
őstag
válasz
Thunderzolee #49590 üzenetére
Hello
öhm köszi az elsőt is, igen az elsó nagy monológom arra irányult, hogy hátha tudtok ti mondani
látom megtetted az az első elképzelésemben az árban megfelelő lenne, de utána nézegettem körben, hogy talán megéri a 200kt túllépni, csak nem tudom, azért kérdeztem, hogy a samu mennyire "elit" márka -jó most már tudom hogy új- mint mondjuk a többi "régebbi" lapos márka
ezért kérdeztem, amit mutattál 160k ért az sem rossz, és akkor most itt felmerül a kérdés, hogy a samu jobb 60kval? mint, az a dell amit mutattál? szóval megéri azt a többletet, hogy esetleg semmiben sem kelljen "szégyenkeznem" vele. Nem mondom hogy ezen gémerkednék
csak hát, a vga bencsmárk pontok meggyőztek e kártya felől, és néztem, hogy ez mégiscsak 230k valahol 250k mivel más a típusa edigital pont a drágábbat árulja mindegy
de viszont más gyártók gépe pedig 280k ért adja ue a teljesítményt, belsőt jobban mondva
Az asus gépe a kijelző miatt kiesős, most akkor tevődik fel a kérdés, ha inkább film, inkább net, inkább kicsi játék akkor 15-16-17 colosból mit ajánlasz nekem merre felé nézelődjek?
A másik kérdés, hogy ugye néztem bencsmárkot azért néztem a 330 as geforcot, az kb. milyen asztali vga szintjén van? mert így kb. be tudom lőni, hogy megéri-e nekem, az a többlet, hogy néha néha játszogassak, vagy sem
Köszönöm
-
vodika
tag
válasz
Thunderzolee #49595 üzenetére
Szia Thunderzolee,
Igenm még itt vagyok!
És ha nem gond rontom itt a levegőt még egy darabig, mert baromira nem értek a laptopokhoz, de ha venni akarok egyett akkor legalább abban a tudatban szeretném azt tenni hogy a lehető legkörültekintőbben jártam el és nem csak "balga" módon másokra hallgattam.
Amivel nem azt akarom mondani hogy nem örülök a tanácsoknak csak szeretném én is megérteni és belátni hogy a tanács amit kaptam az tényleg jó!!
Hát én egy ilyen "hüle" emberke vagyok, na...
Amúgy meg tudod: úgy tanul a gyerek ha kérdez.... Erre jó egy fórum! Az okosabbaktól meg nem szégyen tanulni...
Szóval a low-end gyártókat én is kizárom! Lehetnek jók a gépei de az esély egy szar gépre ott azért nagyobb. No meg nem 2 évre veszem a gépet, szóval nem akarom cserélgetni. Ennek legalább 4-6 évet futnia kell...
A Samut nézegetem, de valahogy... nem is tudom... Kicsit fura! Samsungra nekem nem elsőre egy laptop ugrik be...
De barátkozom a gondolattal.Köszi a linkeket ezeket is megnézem nemsokára!
Szép napot!
Vodika -
vectra91
csendes tag
válasz
Thunderzolee #49592 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
Most még olcsóbb is kb 20k-val az i5-ösnél. Jól látod nem fő szempont az akkuidő, asztali gépet váltana ki, ha pedig utazom, gondolom vannak benne energiagazdálkodási lehetőségek, melyek növelik a használati időt.
Üdv.
V.
-
netudky
csendes tag
válasz
Thunderzolee #49561 üzenetére
nem, ezt csak 2 hónapja adták 3 év garival, de lehet venni hozzá netto 17600ért. az ár is így jött ki: 195+20.
-
vodika
tag
válasz
Thunderzolee #49560 üzenetére
Thunderzolee,
Köszi a választ! Gyorsan rákukkantok a gépre, megnézem a konfigot!
Refernciának nagyon jó lesz... Samsungban abszólút nem gondolokoztam...Ahogy gondoltam vannak azért páran akik képben vannak..
Esetleg olyan oldalt tudtok ajánlani, ahol a különböző GPU és CPU teljesitményeket listázzák? Mert akkor ha kb. belőhető lenne egy minimum CPU GPU teljesitmény, ami nekem kell illetve a minimum RAM ugye már adott (2GB), a tipusokat is kiszűrtük igy egyedül is bogarászhatok aztán ha lesz "miztosnak tűnő befutó" akkor veletek csak egyeztetnem kell és ha szerintetek is jó akkor már nem is zaklatok többet senkit...Köszi még1szer a segitséget!
Üdv:
Vodika -
Zanik
addikt
válasz
Thunderzolee #49557 üzenetére
Több helyen is láttam az elírást, pl. Ipon-nál is létezik azzal szerelt notebook, pedig nem is létezik.
-
pumukli23
senior tag
válasz
Thunderzolee #49558 üzenetére
Annál konkrétan nem tudom hol írják a garit, de van amelyiknél a címben szerepel. pl ennél
-
Zanik
addikt
válasz
Thunderzolee #49544 üzenetére
Szerintem Nvidia GT 310 Go egyáltalán nem létezik!
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
Thunderzolee #49548 üzenetére
Használtat nem igazán akar, és ahogy néztem az általatok belinkelt proci meg vidkari benchmarkok alapján mindkettő egy jó középkategória, ráadásul barna, amiért meg van halva
.
Van vmi probléma az asusokkal szted? 2 év gari elég jónak tűnik hozzá... -
Yany
addikt
válasz
Thunderzolee #49544 üzenetére
Na igen, kérdés, hogy mik a szempontok, de speciel a proci is azért jóval fejlettebb, meg nem tudom, hogy az eSATA mennyire kellhet.
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
Thunderzolee #49543 üzenetére
kösz a választ.
hát szívemszerint énis egy ilyet vennék a helyébe, de ha nincs rá keret akkor sajnos nincs, ebből kell megoldani.Az a 30-40k amivel több valóban nem sok ár-teljesítményt figyelembe véve, de hát ez van
-
Yany
addikt
válasz
Thunderzolee #49527 üzenetére
Hú, akkor te tényleg időt áldoztál a kérdésemre. Nagyon köszönöm.
Az Intel graf azért kizáró, mert a DirectX-ekkel való kompatibilitás számomra fontos, mert szoftverfejlesztés is jó eséllyel fog zajlani rajta és semmi kedvem rizikózni egy ilyen áró géppel, hogy a Silverlight GPU gyorsítása, a flash videók vagy egyéb SDK-k kompatibilitása bajos lenne. És nem hiszem, hogy árban ez a kis 310-es Geforce sokat rondít a helyzeten. Egyébként a noti szálcsiszolt felülete is nagyon bejön nekem, bár ez nem szerepelt a szempontjai közöt, az viszont szintén nagyon jó pont nálam (amit elfelejtettem említeni), hogy N-es a wifije. Ez is fontos nekem. Szóval akkor lehet azt mondani, hogy korrekt kis gép... még aluszom rá párat, de egyelőre még ez a G560A van a látómezőm közepén...
-
Willanyasz
tag
válasz
Thunderzolee #49505 üzenetére
Köszi szépen a gyors választ!
Ha nem működik a win 7 akkor most már tudom hogy honnan kell telepíteni. -
Vlad
csendes tag
válasz
Thunderzolee #49533 üzenetére
Elsősorban a VGA miatt tetszett meg, na meg a 3 GB memó se rossz, és a 320as HDD csak hab a tortán. Alap felhasználás (internet, tanulás) mellett jó lenne ha tudnék rajta játszani is.
Tényleg annyira gyenge az a proci hogy mindezek mellett is eltántorít embereket a vásárlástól? -
bksk12981
csendes tag
válasz
Thunderzolee #49520 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, már csak az érdekelne, hogy nem túl kevés-e az a 2 GB memória?
A processzorokhoz meg annyira nem értek, de látom, h magasabb az órajele (?), meg elhiszem neked, hogy az jobb lesz
.
-
Dapro
senior tag
válasz
Thunderzolee #49507 üzenetére
Köszi szépen!
-
abigél777
csendes tag
válasz
Thunderzolee #49504 üzenetére
Hááát, nagyon köszi! Sajnos hdmi nincs benne, bár egyenlőre a TV-m sem az igazi... A DELL-ek egyébként megbízhatóak?
-
fabika
tag
válasz
Thunderzolee #49439 üzenetére
Játékhoz inkább a videókari a szűk keresztmetszet.
A procik között az AMD(p320) valóban gyengébb, viszont kevesebbet is fogyaszt.
A 3. mellett szól a HDMI kimenet -
Retr0
tag
válasz
Thunderzolee #49362 üzenetére
Lehet kicsit késő van már, de ez nem világos számomra.
Ha közel van az i5höz, akkor nem veszi fel vele a versenyt?
A cpu lista alapján egy p8600/p8700-es cpu körül mozog, ami már nem egy mai darab.Szóval akkor?
Megéri ilyenre beruházni egy laptopban, vagy keressek inkább i3/i5-öt? -
Evilangel
tag
válasz
Thunderzolee #49364 üzenetére
Ezt a turbo boost dolgot vegyük át még egyszer:
Amikor kell, akkor a processzor a "gyári" órajel felett tud üzemelni, eddig stimmel, DE nem kapcsolgat le magokat. Hogy mennyire turbózza fel magát az függ az aktív magok számától, de ez nem állítódik dinamikusan. Terheléstől, hőmérséklettől függ, hogy meddig tud felmenni a megadott intervallumban. Turbo Boost
Nekem i5 540m procim van, alap esetben 2,53-ról 2,8 GHz-re tornázza fel magát szükség esetén. Teszi ezt két aktív maggal. Ha egy magot én kikapcsolok a BIOS-ban, akkor a maximális órajel 3,06 GHz lesz. 540m
Arról nem tudok, hogy futás közben pl OS-ből lehet-e ki-be kapcsolni magokat, de magától nem kapcsolgatja őket semmi.
Ez a ciki a négymagosaknál, mert ha mind aktív, akkor a turbo boost elég kevés, ha meg kikapcsolsz magokat, akkor meg kár volt négymagosat venni -
cira
csendes tag
válasz
Thunderzolee #49366 üzenetére
Pontos típusszámot sajnos nem tudok, mert nem az én gépem csak kinéztem magamnak.
Ennyi adat van róla neten:
Dell XPS 1330
HASZNÁLT TERMÉK
CPU típus:Intel Core 2 Duo T9300
CPU frekvencia:2x2500Mhz
Képernyő:13,3" LED(1280x800)
RAM:2Gb DDR II 667Mhz
VGA típus:Intel GMA 965 Express
VGA memória:358Mb
HDD:200Gb
Operációs rendszer:windows 7
Infra:nincs
Bluetooth:van
Wlan:van
Modem,Lan:10/100/1000 Giga Lan
Tartozékok:IEEE1394;fingerprint;cardreader
Extrák:gyári töltő;garancia Dell XPS 1330
Akkor játékra semmi esetre sem jó, igaz?
Mondjuk eddig én Dell xps 130-as notikba csak nVidia GeForce Go8400M GS (128MB GDDR3) videokártyát láttam. Amúgy ez mennyivel jobb? Ezzel már elfutnak a játékok?
Köszi! -
pumukli23
senior tag
válasz
Thunderzolee #49364 üzenetére
Valamiért a dell mindenhol máshogy hívja most ugyanazt a gépet. Külföldön többnyire 15R néven fut, de láttam már M501R néven is.. Nálunk hivatalosan N5010 és M5010 attól függ melyik gyártó procija ketyeg benne.
-
gustav
csendes tag
válasz
Thunderzolee #49324 üzenetére
Hát ha játszok, akkor mindig az aktuális játékokból szoktam csemegézni. Asztali fronton nagyjából képben vagyok, de itt most még mindig tanácstalan vagyok egy kicsit. Hosszab időre veszem meg ezt a cuccot (3-4 évig biztosan nem veszek másikat most úgy gondolom) és nem szeretném ha bármelyik része miatt nem tudnám használni rendesen. Ezek a tesztek szintetikus programokkal készülnek. Valóban van ekkora különbség az i3 és ez között?
-
T-unit
őstag
válasz
Thunderzolee #49324 üzenetére
Való igaz egy sima P7370 szintnek felel meg P520 csupán ami elég távol áll a legkisebb i3 330m-től is,ettől függetlenül azért nagyon jó áron megy most az az asus hd5730 miatt...és nem írta mivel is szeretne "néha" játszani,ha újakkal,bizony jól járna ezzel a géppel sztem,lévén a következő i3+hd5730-as kombós lenovo +30k-val több,játékokhoz a főlényeg meg továbbra is elsősorban a vga...végén pedig mobil vga-s linket látunk.
-
kosarob8
aktív tag
válasz
Thunderzolee #49039 üzenetére
ismerem ezt az oldalt, néztem a procikat és láttam hogy az intelek jobbak, de 150k körül nem igen adnak inteles gépet normális vga-val, esetleg ha te tudsz vmit.... Havernak ilyen asus-a van és azt mondja elég jó persze ennyi pénzért
-
Lanchadan
csendes tag
válasz
Thunderzolee #48922 üzenetére
Köszi a linket, így már könnyebb
Ahogy nézegetem a 320M igaz gyöngébb, de talán nem olyan rettentően sokkal, mint a 130M. Csak ugye abban a gépben, amiben a 320M lenne, az pont C2D-s, és nem i3-as... Amit a réven, azt a vámon... Lehet rosszul gondolkodom, de talán átlag felhasználásra a T6x is elég lenne, és a 320 meg többet dobna, ha netalán brékelő katonákat akarnék nézni játék közben... -
Magnum_
nagyúr
válasz
Thunderzolee #47318 üzenetére
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Thunderzolee #47318 üzenetére
az oké, csak ezek a jelzők..
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Thunderzolee #47313 üzenetére
Packard Bell mint az Acer "felső kategóriás" márkája meg "high end" szériái lennének?
Nem kevered valamivel?
-
dobost
senior tag
válasz
Thunderzolee #47305 üzenetére
Én is az Asus felé húzok...
Reménykedek, hogy 1-2 játék lowon elmegy majd rajta!Szerk: 5470 és 5145 ennyire gáz játékra?
Igazából a keret elég szűkös, max 170.
-
agika kerdez
csendes tag
válasz
Thunderzolee #47288 üzenetére
proc Intel(R) Core(TM) 2Duo CPU E 8500 3,16 GHz
mem 2GB RAMa videokartyat tudom, hol kell megnezni, de nem tudom, mit.
DirectX 9.0c - talan? -
BK87
senior tag
válasz
Thunderzolee #47298 üzenetére
Igen, néha szeretnék rajta játszani is. Egyenlőre én sem tudok dönteni, de még alszok rá.
-
bebebacsi
csendes tag
válasz
Thunderzolee #47292 üzenetére
Nagy köszönet nektek..... !!!!!!
-
Kbali
nagyúr
válasz
Thunderzolee #45733 üzenetére
Ennyiért - ha megbarátkozik a kijelzővel most szerintem a Sony EB széria (esetleg pont ezt nézte) is jó.
A kijelzőket akkor érdemes összehasonlítani, ha ugyanazt a képet tudod rajta nézni és állítgathatod is, amúgy semmi értelme, kb, mintha a kirakott TV-ket hasonlítanád össze az összevissza, kirakati, szemkisütős fényerő, stb... mellett. -
sto1911
veterán
válasz
Thunderzolee #38227 üzenetére
-
Pierre75
senior tag
válasz
Thunderzolee #38228 üzenetére
Igen, ez az. De van itt olcsóbban is:
http://www.laptop.hu/index.php?main=main&page=kirakat_details&subpage=kirakat&itemid=11526&op=details&basketop=pack
Igazából az kellene, hogy ne legyen forró fejű, csendes, stabil gépre pályázom, az akku-ra írták vhol, hogy kevesebbet bír. A kijelző képminősége lenne még fontos. Hátha egy tulaj is benéz...
-
megalover
tag
válasz
Thunderzolee #38222 üzenetére
És általánosságban - csak puszta kíváncsiságból - vélemény a clevoról mint márkáról???
-
megalover
tag
válasz
Thunderzolee #38217 üzenetére
A márkája szerint azt írja hogy CLEVO, viszont garit nem írja sajnos. De egy link itt van róla. Remélem hogy segíthettem!
-
whited
addikt
válasz
Thunderzolee #38135 üzenetére
az eladó azt mondta ad rá garit +pár k-ért és azt mondta 2hét a szervíz max
-
Zoli1222
őstag
válasz
Thunderzolee #38134 üzenetére
Ezt a gépet én is kinéztem magamnak. De nem árt megkérdezni tőlük, h tényleg annyiba kerül-e. Az url-jébe más gép szerepel. Nehogy vmi huncutság legyen a dologból.
Nagyon úgy fest, h csak vmit elrontottak és valóban 150k az ára.
-
pszihó
aktív tag
válasz
Thunderzolee #38164 üzenetére
Köszi a segitséget.
140K -
JoolsNOS
veterán
válasz
Thunderzolee #38132 üzenetére
Igen max 120at! De inkább lefele.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Thunderzolee #38133 üzenetére
Köszi a segítséget neked is és Cyberpunknak is, de én tényleg olcsó gépre gondoltam. Kétlem, hogy egy noti HD3200 nem érne utol egy 7300GT-t, ami pedig már 110k-ért benne van a gépben egy kétmagossal.
-
Kovi88
csendes tag
válasz
Thunderzolee #37773 üzenetére
Üdv.
Pár napja meghalt a FuSi gépem (Pa1538 ,pedig 28.án lett volna 4 éves:S)
Én a Lenovo ideapad g550L-5-n gondolkodtam,amiben szintén a nv10m-gs nevű videókártya van.Utána keresgettem egy kicsit és kiderült h a nv10mgs a kódneve a Nvidia geforce g210m-nek.
Mit gondoltok erről a gépről?
Válaszotokat előre köszönöm
-
arn
félisten
válasz
Thunderzolee #37769 üzenetére
szuleimnek lenne elso gepkent: szvsz csak neteznenek meg ilyesmi. viszont jo lenne, ha a kozeljovo oprendszereit meg mongy a videokat normalisan jatsza.
-
Milawrc
csendes tag
válasz
Thunderzolee #37770 üzenetére
Hát 170.000 a plafon,a fölé már nem tudok menni.Lenovo-ról tudom hogy jó és megbízható,de a VGa-ja nem annyira jó mint a Fujitsué.Az Asus-ról jókat hallottam,meg azt is hogy az AMD-s proci nagyon fűt.Nekem is a Fujitsu tetszik,de gondoltam hogy ti jobban tudjátok hogy melyiket érdemes megvenni.
-
hubandika
tag
válasz
Thunderzolee #37775 üzenetére
Köszi az infó!
Igazából nem játékra lenne. Csak legyen gyors, netre, hd film nézésre. Azért kerestem ki ezt, mert ebben van HDMI is,meg HP ugye, ahogy te is írtad.
-
guti86
tag
válasz
Thunderzolee #37746 üzenetére
köszi neked és ThorsHUN válaszát is!
az msi-t eladom, érdekel? 95ért vinnék januárban. -
bigdaddylaza
tag
válasz
Thunderzolee #37738 üzenetére
inkább a thosiba,de lehet csak jövöre..ki se igazodok ezek az oldalakon
-
bigdaddylaza
tag
válasz
Thunderzolee #37727 üzenetére
köszi,az infot,bár valaki azt ajánlotta hogy ha veszek,akkor core2már..de a thosibánál maradnék..amiket irtál..
-
Minstrel
senior tag
válasz
Thunderzolee #37732 üzenetére
Köszi!
-
Flashback
addikt
válasz
Thunderzolee #37689 üzenetére
Hát most nagyon gondolkodóba estem:
Dell XPS Studio 13 vagy Asus UL80VtAsusnál félek az anyagminőségtől kicsit... Látnom kéne egyet élőben.
-
bigdaddylaza
tag
válasz
Thunderzolee #37691 üzenetére
megtaláltam,jó kis gép..130..bár én tényleg nem értek hozzá,van egy 3éves fijitsum azt is egyedül vettem,meg..1.7celeron proccal..azt leszurtak,miért nem szoltam,segitettek volna..meg részletre szeretném..nagyon rendes vagy!!!!
-
bigdaddylaza
tag
válasz
Thunderzolee #37691 üzenetére
itt a fórumon,mert mindig olvasgatok..nem játszanék vele semmit..és köszi,hogy segitettél..de lehet,jövöre lesz belöle valami,meg részletre szeretném..
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Thunderzolee #37636 üzenetére
Ez a válasz több mint kielégítő, lehidaltam. Le a kalappal
Nagyon szépen köszönöm
-
bazza
tag
válasz
Thunderzolee #37637 üzenetére
A lényeg az, hogy van asztalim, mellé szeretnék egy mindenes hordozható masinát, amivel tudok dolgozgatni is ha éppen hetekig nem vagyok az asztalim közelében. Próbáltam már 8.9"-es lenovo netbookot, de nem bírtam sokáig mert olyan mintha be lennék zárva, alig bírtam egy ujjal pötyögni a dolgokat, ráadásul egy 1000 px széles oldalt nem túl szerencsés rajta szerkesztgetni. A 15" körüliekkel az a baj, hogy ennyiért nem kapok olyan notit ami megfelel az első kritériumnak, ilyen árban szerintem csak belépőszintű otthonra való gép van. (ami lehet többet tud, de nem mobil...)
Szóval ami nekem kell:
1) Hordozható (könnyű, vékony, strapa) ~4 óra akksi idővel
2) 10" és 15" közötti
3) Tudjak rajta dolgozni (Photoshop, Dreamweaver, delphi) esetleg unalmamban egy divx -
lakisoft
veterán
válasz
Thunderzolee #37605 üzenetére
Köszi az a vélemény érdekes lehet - ám utána kell járni. Mert ekkora összegnél már az ember igen csak körbe jár minden lehetőséget!
-
lakisoft
veterán
válasz
Thunderzolee #37600 üzenetére
nekem lenovo-m van. Néha levakulsz úgy tükröződik a kijelző - szerintem ennek csak hátránya van - bár tegyük hozzá elég jól mutat a boltok polcain
-
Nunder
őstag
válasz
Thunderzolee #37573 üzenetére
Köszönöm a segedelmet. Elsőre nekem is a HP tűnt a legjobb választásnak. Remélem a hölgyeménynek is tetszeni fog.
-
nancsik
tag
válasz
Thunderzolee #37575 üzenetére
köszönöm mindenkinek,rá keresek
-
Nobbigstein
tag
válasz
Thunderzolee #29189 üzenetére
Szia!
Köszi a véleményt, hát csak úgy általánosan használnám. Meg remélem hogy azért elég sokáig kitart.
Üdv
-
BotaN
senior tag
válasz
Thunderzolee #29153 üzenetére
Net film és kicsi játék, de csak tényleg alap játékok, tisztába vagyok a vga korlátozott képességeivel, max WC3, amivel játszanék rajta.
-
amol
addikt
válasz
Thunderzolee #8112 üzenetére
Az Asusra lenne még 23 hónap garancia, a Vaioé hamarosan lejár. Az Asus szervize rossz, a Vaioé rosszabb. A ProStreet egyiken sem megy tökéletesen. Mondd meg Te hogy milyen döntés volt.
Ha már megvetted miért kérdezel minket? -
LALA_kiraly
őstag
válasz
Thunderzolee #8112 üzenetére
Mondjuk az állapotuk nem írtad le, meg hogy melyikre mennyi gar van.
Amúgy én is azt választottam volna
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest