Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Aktív témák
-
bazza
tag
Egyébként én az új Asus 1201N-re gondoltam (cca. 130k)
Vélemény? -
bazza
tag
válasz
Thunderzolee #37637 üzenetére
A lényeg az, hogy van asztalim, mellé szeretnék egy mindenes hordozható masinát, amivel tudok dolgozgatni is ha éppen hetekig nem vagyok az asztalim közelében. Próbáltam már 8.9"-es lenovo netbookot, de nem bírtam sokáig mert olyan mintha be lennék zárva, alig bírtam egy ujjal pötyögni a dolgokat, ráadásul egy 1000 px széles oldalt nem túl szerencsés rajta szerkesztgetni. A 15" körüliekkel az a baj, hogy ennyiért nem kapok olyan notit ami megfelel az első kritériumnak, ilyen árban szerintem csak belépőszintű otthonra való gép van. (ami lehet többet tud, de nem mobil...)
Szóval ami nekem kell:
1) Hordozható (könnyű, vékony, strapa) ~4 óra akksi idővel
2) 10" és 15" közötti
3) Tudjak rajta dolgozni (Photoshop, Dreamweaver, delphi) esetleg unalmamban egy divx -
bazza
tag
Üdv!
Noti vásárláson gondolkozom, viszont nem vagyok túlságosan képben a masinákkal. Amire szükségem lenne:
- hordozható (ha lehet < 2 kg, vékony)
- min. 12" kijelző
- nagy akkuidő
Netre, esetleg photshopra. Kassza: cca. 120k -
bazza
tag
Sziasztok!
Valaki tud nekem ajánlani egy strapabíró, erős notit egyetemi felhasználásra? (net, mobilitás, kényelem, erős proci). Játékra és filmnézésre maradna a PC, a maradék pénzemből lecserélném a 17"-es monitorom egy 22" widera. Tehát 150k körül kellene nekem vmi business class. (15,4" azért jöhet)
Használnám: photoshop, office, net, html, stb. Jó lenne eSata rajta a külső vinyóhoz.Tipp? Thx!
-
bazza
tag
Azért mert nem nekem lesz. Bonyolult. A gép ajándék lesz egy lánynak. Nemfogja tárgyalásokra cipelni, nem üzletelni kell, de még csak repülőn sem utazik. Otthonra kell neki netezgetni, mobilinternetezni ott ahol nincs más, és kifújt.
)
Ha majd nekem kell noti, akkor rátok hallgatok, de ez most más.
-
bazza
tag
Hi! Szeretnék a t-mobile-nál notit venni.
HP compaq 6730s vagy 6720s ???
Melyiket vegyem?
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest