Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
hun_tcs007
csendes tag
Sziasztok.
Kicsit bajban vagyok.(megint :S) a hpkrol hallok jót is rosszat is,érdekelne a hozzáértök véleménye hogy mennyire megbizhatok,túlmelegedés,fagyás terén évek alatti elhasználódás terén,,, főleg azt mondták h nagyon melegszik,de olyan is volt aki szó szerint fikázta a hpt holott az én fejemben mindig az volt h a hp az minőség.
Konkrétan a Hewlett Packard HP Roddick G62-120EH (VY370EA) érdekelne.Az msiröl meg semmit nemtudok,pedig találtam egy nekemvalót,de a megbizhatósás fontos lenne nagyon :$
Konkrétan a MSI CX623-076XHU érdekelne.Szóval a kérdésem hogy mennyire stabil,megbizható és strapabíró ez a két márka,típus pl egy dellhez vagy lenovóhoz képest.(amikröl csak jót hallottam.)
Előre is köszi.
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Proxmox VE
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- Lenovo Thinkpad P51S - Workstation- Quadro M520 VGA - 15.6"- Core I5 7300U
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest