Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
Aktív témák
-
T-unit
őstag
válasz
Lubeee #48798 üzenetére
Pedig egy 18"-os tft-n is lehet játszani ami mindjá nem 100centis lcd tv nagyság/súly és még szállítható is nagy kofferba mini PC-vel mivel max 10-12kg együtt,no mind1...az a hd5730-as lenovo is ez a 250k-s kategória ahogy látom+ még razer egeret is adnak mellé.
Ha fontos játék én lenovot választanám,csak gyorsabb(nv GT 435M szint,1fokkal gyorsabb hd5650-nél)meg mint márka is előnyösebb. -
T-unit
őstag
válasz
ZEN1TH #48796 üzenetére
Simán jó ár ez most érte 191k-ért,első alkalom gt240m-es fujitsu után h végre van egy olyan nvidia-s gép is ami jobban megéri atinál(jelenleg ugye a hd5650-el van pariban,picit alatta),de ez meg jóval olcsóbb + ennyiért i3-370 simán megéri,ha csak noti jó.
Ráadásul csak 14"-os ami notiknál inkább előny,ha azt nézzük h kisebb képernyőért cserébe nagyobb az akksi idő 1órával+alig több 2kg-nál. -
ZEN1TH
őstag
Közben találtam egy mégjobb vételt
Asus K42JV. Ugyan annyiba kerül (nyilván mert win7 nélkül van), viszont erősebb proci, kisebb/könnyebb + állítólag a vga is jobb picit mint a gt330m.
De nagyon szépen köszi az infót. Esetleg erről tud valaki véleményt mondani? -
T-unit
őstag
Mindkettőt,max felbontás úgyis sima HD,azért egyáltalán nem egy nagy gépigényű játék egy wow.Reméltem is nem mafia2-re mert az még a gtx460-am alatt is néha csinál trükkös beszaggatásokat fullHD-ba,persze gta4-et azért nem üti hardverigényből,és az mégiscsak már egy 2éves játék.
-
pudzi
tag
válasz
T-unit #48793 üzenetére
olvastam, meg is lestem a packardot
tetszik is csak mivel nem vagyok otthon annyira laptopok hardverjában ezért kérdeztem h ne fussak lukra mert nem úgy megy mint asztalinál h akkor eladom azt az alkatrészt és veszek egy erősebbet
A repülést alatt amúgy mit értesz?
max felbontás és max graf? értem ezalatt pl a WoW-t. Nyílván egy Mafia 2 vagy hasonló játék más tészta, de nem is erre lenne véve a gép, arra ott az asztali
-
pudzi
tag
Sziasztok!
Szerintetek egy ilyen gépen WoW,Metin2 hogy menne?
Nem konkrétan ez a gép érdekel csak a hardver összetétel miatt linkeltem be.
Videókártyából melyiket érdemes ilyen játékokhoz választani?
HD4570, HD5470, HD 5145, Nvidia 320M vagy esetleg más?
Prociból inkább intel?
Memória? 2G DDR2 vagy megéri a DD3-ból pl 3G ?Árban max 150e szánnék rá kb.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
-
T-unit
őstag
válasz
SpongyaBob #48789 üzenetére
Akkor Packard Bell most elég bestbuyos,2év garival.
-
T-unit
őstag
válasz
SpongyaBob #48786 üzenetére
Mire kell?Milyen méret?
Scoobyka : Szokásos 3-4órás üzemidőre tippelem IGP-vel. -
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Laptopot szeretnék venni, 150k van rá. Mostanában nem nagyon vagyok képben laptop téren. A legjobb ár/érték arányú gépet szeretném megvenni. Korábban volt már egy Lenovom, azzal nagyon elégedett voltam. Az MSI-ről és a Fujitsu-ról mostanság nem sok jót hallani.
Várom a javaslatokat
Előre is köszi!
-
T-unit
őstag
válasz
Lubeee #48778 üzenetére
Nincs is ott ára annak a lenovonak.Amúgy ilyen 250k-ból már simán mini gamer PC-t+egy olcsó netbookot vennék,amivel 100x előrébb lennék,de aláírom,nagyritkán előfordulhat olyan balszerencse h tényleg csak drága noti jó.Meg kell hagyni igen combos kis akksi van abban az acerben,szóval még legnagyobb pozitívuma.
-
T-unit
őstag
válasz
forintuser #48769 üzenetére
PB -en még a gta4 is fog menni full lowon 800x600-ba tűrhetően.
-
Scoobyka
addikt
hali!
segitseget szeretnek kerni notebook vasarlasban. Korabban egy dell 1525os notija volt noveremnek amit sajna eloptak tole
. Most egy uj notit kell vennie tanulmanyai miatt.(tdk).
Egy olyan notit szeretne ami szines fedlappal rendelkezik(vagy legalabbis vmi egyeniseggel, nok
)
es fontos neki a hosszu aku ido valamint azert a hd filmeket vigye szepen. (hasonlo mint amilyen a dell inspiron 1525 volt neki) .Aki tudna segiteni hogy milyen notit erdemesmvenni ilyen ftetelek mellett az kerem pmben vagy itt jelezze.
koszonom.
a maximummkerett az 170 lennee.
-
aero.
veterán
Sziasztok
60-70 ezer körül mik vannak használtan?
-
-
ß3NC33
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Adott a kb 200e ft-os határ, ebből kellene egy notebookot vennem. Én eddig [ezt] néztem ki. Vélemények? Ebben az árban lehet kapni ennél jobb ár/érték arányú gépet?
Előre is köszönöm! -
ZBO
tag
válasz
ZEN1TH #48727 üzenetére
Üdv!
A fiamnak vettünk most ilyen ACER 5745-353G32MN-t, amit kinéztél.
Élményindex 5,5 ,ahol a memória a legszerényebb, 2GB Samsung és 1GB Elpida van benne. Mem. irás 7300 olvasás 7400 az Everest szerint. Dirt2 fut rajta. Egyedül a kijelzőjével nem vagyok megelégedve. Nincs olyan szép képe, mint az 1 éves 5935-ösnek. Játékok alatt nem melegedett túlságosan,de azért vettem hozzá egy CM hűtőpadot.
Szerintem megéri az árát. -
forintuser
őstag
Sziasztok.Haveromnak kellene egy noti.A max keret 140k.Internetezésre lenne használva,esetleg egy kis GTA 3.Teljesen márkafüggetlen.Köszi előre is.
-
beci
őstag
Üdv.
A Toshiba Satellite C650D-10E most 129990 a photo hallban.Jó vétel lenne ezért az árért? -
ktommy91
addikt
válasz
Szilardito #48760 üzenetére
A második.
-
Tibor13
csendes tag
Sziasztok!
Kolegám megkért hogy nézzünk valami vasat feleségének othonra, álltalános dolgokhoz.Inkább az ár a lényeg 140e Ft környékén.Két kiszemelt van az egyiket itt olvastam ajánlásotok alapján, másiket meg boltban ajánlották neki.Egy pro-kontrát mondanátok rá amiböl mérlegelnénk.
A két gép: [link]
[link]üdv:Tibor
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Melyik érdemes megvenni? Munkára lenne.http://www.edigital.hu/Notebook/HP_Compaq_Presario_CQ61-410SH_VY517EA_notebook-p55740.html
http://www.edigital.hu/Notebook/Lenovo_IdeaPad_G550L_59-032575_notebook-p53845.html
-
Szilardito
csendes tag
Sziasztok ! Melyik a jobb szerintetek?
1:
Specek:20.1" fényes (16:10) 1680x1050 WSXGA+ (HD+900p képes)High Definition Plus, Ultra Brightview Dual-Lamp TFT LCD.
- Intel C2D T8100 2.1ghz 3MB L2 cache 800mhz FSB
- Nvidia Geforce 8800M GTS 512MB/ 1024MB Truecache
- 4GB DDR2 800MHZ RAM
- 2x250GB Sata 5400rpm
-Blu-Ray ROM DVDRW
- ujjlenyomat olvasó, 802.11 (a/b/g/n)Wlan, 10/100/1000 Gigabit lan, Bluetooth,Firewire,4xUSB 2.0, E-sata,s-video,HDMI,VGA kiement, S/Pdif, 0.3Mpixeles webcam. tv tuner
8 cellás akkumlátor 63Whr,2:
Gép adatai:
CPU: Intel C2D P7450
RAM: 2x2GB DDR3 1333MHZ
HDD: 1DB 500GB SATA2 7200RPM + 1DB üres HDD hely
VGA: ATI RADEON HD4650 1GB DDR3
KIJELZŐ: 17,3' Dupla ledes 1600x900 -
Retr0
tag
Üdv,
Új laptopot szeretnék venni.
Keretösszeg: Max 320.000FtElvárások:
i3, i5 proci
játékra alkalmas videókártya (Ati 5xxx sorozat, vagy hasonló nvidia)
min 2év garancia
14-16méret
min HD+ felbontásMit érdemes nézni? Elsősorban az elit márkák érdekelnének.
-
BRIKLY
veterán
(#48746)hsz-re kaphatnék választ?
előre is köszönöm!
-
hewek
csendes tag
sziasztok!
e két gép közt vacilálok..Lenovo IdeaPad G550
Packard Bell EASYNOTE TJ65hozzáértők.. szerintetek melyiket? amiért lenovo jobban vonz az a 3 év gari. a packardra 2 év van. melyik márka "megbízhatóbb" jobb?!
-
-
Timocicu
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy mi a véleményetek a HPQ NB 4515s ProBook- ról? Van Valakinek bármilyen tapasztalata?
Köszi!
-
3.Aragorn
addikt
Üdv
A #48718-as hozzászólásomra tudna válaszolni valaki? Eléggé fontos lenne.
-
BRIKLY
veterán
üdv mindenkinek.
egy tanácsot szeretnék kérni.
tegnap átfutott az agyamon hogy elcserélem a notim egy kicsit kissebbre
acer aspire 1800ezt ajánlották cserébe: acer aspire 5310
szerintetek megérné elcserélni?
előre is köszönöm a segitséget!
-
adm
őstag
válasz
vindorf #48744 üzenetére
tudunk segíteni. ne hallgass arra akitől azt a sok rosszat hallottad a core processzorokról...
amd proci és chipset mellé elvétve tesznek nvidia gpu-t, egyáltalán nem biztos hogy van ilyen 17"-os asus vagy egyáltalán asus.mondjuk ha csak annyi energiát fektettél volna a dologba mint az ®-ezésbe, lehet kicsit előrébb lennél.
-
vindorf
csendes tag
sziasztok
Egy pici segítséget szeretnék kérni!
ASUS notebook-ot szeretnék venni 17,3" kijelzővel, AMD Athlon processzorral , NVIDIA® GeForce® VGA-al!
Ebben az összetételben esély sincs rá hogy így vegyek egy notebook-ot?
Mert ahogy figyelgettem az ASus notebook-at, ha AMD processzorral van akkor ATI VGA kártya van hozzá, ha Intel® Core processzor akkor NVIDIA® GeForce® VGA-al van !
Ez most direkt így csinálja az ASus vagy én nézem be a dolgokat gyengén!
Most szeretnék egy gépet venni új alappal., memoria-val, táppal, VGA-val abban is gondban vagyok, ezzel meg pláne!
Az Intel® Core processzorrol sok rosszat hallottam és nem tudom a notebook-ban milyen lehet!
Tudnátok segíteni ez ügyben nekem? -
robesz55
tag
Sziasztok.
van egy acer emachnies E730G notebook-om. a probléma az lenne, hogy felraktam a dirt2-t, mafia 2-t, és hiába elindítom,nem csinál semmit. tölt egy keveset és kész, nem indul el a játék. még a kezdőképernyőt sem adja be.szerintetek mi lehet a probléma?
i3-350, hd5470(512mb), 4gb memó, win7.
válaszokat előre is köszi.
üdv
-
Alliterato
csendes tag
Sziasztok,
E három közül melyiket ajánlanátok általános otthoni használatra. Játszani nem fogok rajta, csak film, net, office cuccok.
Packard Bell EASYNOTE TJ65-BU-311HG notebook
HP Compaq Presario CQ61-410SH VY517EA notebook
Acer eMachine E725-442G25Mi notebook
Vagy egyéb ötlet 120e-ig?
Köszi
-
-
spyduck
nagyúr
válasz
Chaser #48738 üzenetére
Mivel a HP-nál nem garanciajegy alapù gariztatás van, hanem egy nem módosítható központi rendszer (lsd.: renew) nincs minek elvesznie
Ha az egyik szervizben nem foglalkoznak veled elviszed egy másikba.
Màsrèszről nincs is biztonsági matrica rajta szóval sztem amùgy sem tartozna ebbe a kategóriába. -
hewek
csendes tag
sziasztok!
csajosnak szeretnék venni 1 laptopot edigitalba most van 0%os cucc 130 a tető lényeg hogy aksi birja + megbizható legyen és a a gari.melyik a megbizható márka vagy melyiket ajánlanátok. Ezeket néztem:
http://www.edigital.hu/Notebook/Lenovo_IdeaPad_G550L_59-032575_notebook-p53845.html
http://www.edigital.hu/Notebook/Packard_Bell_EASYNOTE_TJ65-BU-311HG_notebook-p57683.html
http://www.edigital.hu/Notebook/Lenovo_IdeaPad_B550L_59-043627_notebook_+_Windows_7_operacios_rendszer-p58621.html ez gondolom uyganaz mint 1. csak van op rendszer+1év gari
http://www.edigital.hu/Notebook/_Dell_Inspiron_M5010_19529_notebook_fekete-p58227.html
vagy valakinek van jobb ötlete edigitalról 130 ezerig.
Csajos nevében köszi a segítséget
-
hun_tcs007
csendes tag
válasz
Zoli1222 #48733 üzenetére
miután elküldtem már rájöttem h elbasztam :S bocsi
nem a zenehallgatás,hanem kisebb helyeken zenélnék róla dj programmal,ezért lenne fontos a cpu,meg a megbizhatóság,csak az asusrol hallottam jót is rosszat is,az msiröl semmit,szóval nemtudom meiket válasszam,meg hogy megéri-e a plusz pénz azt a plusz teljesitményt ami a procik között van,mert nemtudom mennyi a különbség köztük.
a bolt meg muszáj h a cbolt legyen,szal csak az ő termékeik közül tudok választani,hacsak nincs jobb bolt ahol legalább 25% az árkülönbség...
-
Zoli1222
őstag
válasz
hun_tcs007 #48731 üzenetére
Legközelebb, kérlek használd a Link-gombot. Így sztem egyszerűbb.
Asus K52JB-SX028D
Asus K52JB-SX072D
Asus K52JC-EX181D
Asus K52JC-EX182D
MSI CX720-014XHU
HP G62-120EHHa fontos a zene hallgatás akkor már inkább 1 ilyet: hp pavilion dv6
-
hun_tcs007
csendes tag
Sziasztok.
Körülnéztem laptopok iránt,és párat kinéztem magamnak,viszont maradt pár kérdésem:
Asus,MSI(24 hónap garival)
vagy gyengébb HP (12 hónap garival)A plusz pénz megéri-e a plusz teljesítményt?
A gépet zenélésre használnám meg itthonra netezés stb,egy két régebbi játék: wow stb.
Mivel az elsődleges h ne hagyjon cserbe zenélés közbe,inkább a jobb proci a gyengébb videókarival(legalábbis ahol néztem eredményeket az ati felülmulta az nvidia-t),csak azt nem tudom h a különbségek a procikkal,megérik-e az ár különbséget.Amiket néztem:
http://cbolt.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&prods_filter_manfgroup_id=14&pfi=101509&pf=25&bt=pdlist&pi=_60508&ck=0
http://cbolt.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&prods_filter_manfgroup_id=14&pfi=101509&pf=25&bt=pdlist&pi=_59394&ck=0
http://cbolt.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&prods_filter_manfgroup_id=14&pfi=101509&pf=25&bt=pdlist&pi=_59395&ck=0
http://cbolt.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&prods_filter_manfgroup_id=14&pfi=101509&pf=25&bt=pdlist&pi=_59365&ck=0
http://cbolt.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&prods_filter_manfgroup_id=46&pfi=101507&bt=pdlist&pi=_60499&ck=0
http://cbolt.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&prods_filter_manfgroup_id=24&pfi=101509&bt=pdlist&pi=_57453&ck=0
Nagyon megköszönném ha valaki segitene nekem és megnézné a gépeket, h meikkel járnék a legjobban. Előre is köszönöm!
-
a000
őstag
Sziasztok
Mi a különbség e két modell között?
Packard Bell EASYNOTE TJ65-BU-411HG
Packard Bell EASYNOTE TJ65-BU-412HGVélemény ezekről?
Packard Bell EASYNOTE TM85-JN-501HG
Így összehasonlítva csak a végén a 411 és 412, semmi mást nem találtam. Amúgy jó vétel lenne? Packard bell megbízható? -
ZEN1TH
őstag
válasz
ZEN1TH #48727 üzenetére
Vagy ez a Packard Bell TM85 jobb választás lehet?
Szerk. Közben találtam egy Asus K42JV-t is
-
ZEN1TH
őstag
Üdv. Lassacskán notebookot szeretnék venni, ezt az acer 5745-öt néztem ki. Ezért az árért nem igen találtam jobbat. Esetleg van valami véleményetek róla? Vagy más ajánlott noti? Köszönöm.
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Régebben már kértem segítséget itt, de eltolódott a laptopvásárlás és most lett aktuális. Szóval: egyik egyetemista ismerősömnek kellene egy laptop max. 150k-ig. Én a következő gyártókra gondoltam: ASUS, Lenovo, Toshiba már csak a 2 év garancia miatt. Jó lenne min. 2 GB RAM, 2 magos proci, hosszú akkus üzemidő. Ahogy nézelődtem főleg a 15,6-os gépek férnek bele az árkategóriába, de ha lenne kisebbre tippetek azt is szívesen fogadom. Segítségetek előre is köszönöm!
Üdv: Z
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni notebook vásárlás kapcsán!
Fogalmam sincs milyet vegyek! Itt nézegettem az aprón a használtakat, de fogalmam sincs egyáltalán megéri-e használtat venni?! Meg milyet? Dell, Asus? Tudnátok nekem ebben segíteni? 60-70 környéke lenne a cél! Vagy annyiért kapok újat? -
SB17
csendes tag
-
spepe
csendes tag
Hello mindenki!
Sajnos a múlt héten kisült a videókari RAM-ja (vagy legalább is úgy néz ki) a gépemben (MSI GX700) és ezért szeretnék egy új gépet venni. Főleg az iPon-on és a PCX-en keresgéltem eddig összehasonlítva a gépeket a notebookcheck.com segítségével és találtam is jónak tűnő gépeket de mindnek van valami olyan hiányossága ami miatt nem lenne jó. :S
Ezért szeretném a segítségeteket kérni! Egy ilyesmi gépre lenne szükségem:
Core i5 vagy i7 proci, esetleg valami erősebb Core 2 Duo is szóba jöhet.
Minimum 2Gb RAM de inkább 4.
Valamilyen jó erős videókari. Ami azt illeti néztem is egyet:
Ati Mobility RadeOn 5850 de ebből is csak a GDDR5-ös verzió lenne jó mert azt írták, hogy a többi sajnos nem olyan erős. De persze ezt csak azért írom mert jónak találtam sőt lehet, hogy inkább Nvidia-s kéne.A gépet egyébként főleg játékra szeretném használni, és tudom, hogy valószínűleg jobban járnék ha asztali gépet raknék össze de azt meg csak akkor szeretnék ha tényleg nem találok olyan laptopot ami jó lenne...
Köszönöm a válaszokat előre is!
Bye!
-
3.Aragorn
addikt
Üdv
Nagynéném szeretne laptopot venni. Csakhát én sem értek hozzá, mert nekem még sosem volt... Ehhez szeretnék segítséget kérni: milyet érdemes venni?
Max 150 ezer lenne a célra, elsődleges szempont a megbízhatóság. Alapvető dolgokra használná, netezés, szövegszerkesztés, minimális média-funkciók.
Véleményem szerint később nagyobb igénye lesz média terén... szerinte nem, de neki ez 1. számítógépe is lesz egyben.
Keveset hurcibálná, így a súly nem szempont. Ja és lehetőleg normál-nagy méretű legyen, az sem baj, ha klasszikus billentyűkiosztással bír (bár ez ilyen utolsó szempont)Lehetőleg elég korszerű legyen, hogy 4-5 évet kihúzzon.
köszi a válaszokat, 3.Aragorn
-
SB17
csendes tag
Sziasztok,
Tegnap vettem egy Samsung R528-ast Windows 7-essel. Az uzletben kiprobaltuk a kiallitott gepet, amin Linux-szal megneztuk az Avatar demojat HD-ben, gyonyoru volt!!!
Ezek utan otthon bekapcsoltam a gepet, es legnagyobb csalodasomra szintelen, homalyos es elettelen volt a kepe. Az internet normalisan mukodott, de amikor regi fenykepeket csekkoltunk le, ami az elozo lappy-men (HP pavilion dv2000 Vistava) total elethu, eles es elenk szinu volt....hat ezen a kozelebe se ment
Kerdesem az lenne, hogy magaval a geppel lehet vmi gond, vagy ahogy kulfoldi forumokon olvasgattam a Win7-rol, inkabb az op.rendszerrel ?
Elore is koszi! -
spyduck
nagyúr
válasz
Dark Archon #48697 üzenetére
Ne tévesszen meg, h celeron, nézd csak meg mit is tud! CPU [link] teljesítmény sorrend.
-
KilgoreTrout
senior tag
Sziasztok, laptopot szeretne egy ismerősöm max 130e. körüli áron.
Alábbiak a fontosak (kb. ebben a sorrendben):
1. Európai garancia (sokat lenne külföldön)
2. Megbízhatóság, jó összeszerelés
3. Képszerkesztés, netezésre elég teljesítmény (tehát nem netbook kéne)
4. Hordozhatóság
5. ha van benne hdspa modem, az előny, de nem fontos.Az alábbiakat találtam:
HP pavilion dm3 2 év garival - 125e
HP 6910P 1 év garival - 130e
Dell Vostro 1015 3 év garival - 124e
Dell Inspirion 2 év garival - 110ezerTi melyiket ajánlanátok? A hardverek teljesítményével kb. tisztában vagyok, az összeszerelés és az általános "minőségérzet" a kérdés.
-
adm
őstag
válasz
GabN73 #48709 üzenetére
- milyen szinten foglalkozol "3d tervezéssel"? tanulod vagy munka? kisebb vagy bonyolult, összetett modellek?
- neked mit jelent a sokáig? több mint 2-3 óra vagy teljes munkanap? extra hosszú akkus üzem időhöz vagy eleve nagy kapacitású akksi és/vagy kiegészítő akksi kell.
- az a helyzet, hogy használtban nem nagyon van a ph-n most szóba jöhető kifejezetten munkára alkalmas modell. 150-200k között akad 1-1 tp T500, hp8530p vagy dell E6500, de ha diszkret vga-sok kicsi a felbontásuk vagy integrált vga-sak. -
GabN73
addikt
Üdv!
Kellene egy kis segítség
Notit keresek,követelmények:
-minimum 15"
-3D tervezésre kellene elsősorban,de azért lehessen rajta játszani
-Működjön sokáig (akksiról)
-180-200K HUF- na igen- elsősorban újonnan,esetleg ilyen áron használtan.
Előre is köszi! -
Chaser
legenda
válasz
misimagaki #48685 üzenetére
"Egyébként meg gondolom ezen több a jutalékuk.
" Sztem is
Vagy csak épp ez volt 452-ból..Érdekes lenne, ha a kisebb modell nem alu lenne, a kémkacsa is árulja őket aluházasként..na mind1. Tapasztalatot tudsz róla mondani?
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Van itt valakinek Lenovo IdeaPad Y560 notebookja, esetleg tapasztalatok? Eléggé jó vételnek tűnik az árkategóriájában. A Sony VAIO EB2Z-t nézegettem idáig
-
Timyyy
őstag
Eladó HP notim!
-
artiny
őstag
válasz
ktommy91 #48704 üzenetére
Ennek latom sokkal jobb a gpu ja, tobb hely is van benne. A proceszor kb. ugyan olyan teljesitmenye lehet?
Mert az intel is eleg jo de ez 3 magos es a cpu benchmark szerint kb ugyan az
1assmark CPU Mark
(higher is better)
2: Rank (lower is better)1 2
AMD Phenom II N830 Triple-Core 1956/218
Intel Core i3 350M @ 2.27GHz 2081 /202 -
pyres
csendes tag
Sziasztok!
Hosszas nézelődés után két gép maradt.Dell Inspiron M5010 19530 illetveToshiba Satellite L650D-13D. Általános felhasználás illetve filmnézés/HD is/ kellenne. Véleményeteket szeretném kjérni,hogy melyika jobb választás!
Köszi!
-
adm
őstag
válasz
Dark Archon #48699 üzenetére
arra teljesen jó, kb erre használja faterom is a 6730b-jét. ráadásul a negyedét-harmadát akksiról. ha nem állandóan asztaliként használjátok egy dokkoló nagyon jól tud jönni és alig több így is mint az eredeti költségvetés.
Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BOMBA ÁR CSAK MA!! - Dell Precision 5680 - i7-13700H, RTX A1000, 16", 32GB DDR5, 1TB SSD - 2 ÉV GARI
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Thinkpad P1 Gen 6 I7-13800H, RTX 3500 Ada, QHD+ 165Hz, 32Gb, 1TB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Forest Gray - Használt karcmentes, 3 év gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest