Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- VoLTE/VoWiFi
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
-
Mobilarena
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
profchaos
tag
Sziasztok!
NAS témában abszolúte kezdő vagyok, igazából most kezdtem el nézegetni és gondolkodni rajta, hogy vennem kellene egyet megnézni mégis miket tudnak ezek és hogy melyiket válasszam, ebben kérném a segítségetek.
Igazából teljesen alap dolgokhoz kellene csak, filmek (4k magas bitrátájú HDR tartalmak is ha ez számít) , sorozatok lejátszására kellene hogy ne kelljen mindig külső meghajtót dugdosnom ide-oda. De persze ezek mellet a biztonsági mentéseknek is nagyon jó lenne.Synology DS120j kezdő NAS-t néztem ki. Jó lenne ez nekem?
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogwarts Legacy teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Házimozi belépő szinten
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest