Hirdetés
- Illatozni fog az Infinix új készüléke
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Melyik készülék jogosult a legesleghosszabb terméktámogatásra?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
stickermajom #7481 üzenetére
Ezért nem értem, az apple termékek ugyanazt a szabvány wifi-t használják, mint az összes többi, ha azzal a wifi-vel megy az apple lejátszója, akkor minden más is fog.
Magyarul ha vesz egy NAS-t és nem akar kábelezni, és előtte ment minden eszköz wifivel, akkor az pontosan ugyanúgy fog menni ezután is. (hisz a routeren van wifi, ennek a NAShoz semmi köze, az CSAK kábelen közlekedik router-NAS között, minden wifi cuccot a router intéz.)
Vagy valamit én értek teljesen félre...vagy az apple kifejlesztette a vasbetonálló 2km-es sugarú max 10gbites wifi hálózatot, amiről én nem tudok.
Vagy már be van neki kábelezve minden, de valami speckó apple által használt kábellel, és ezért nem akar ÚJRA kábelezni.
Na mindegy, várd meg az apple-t, bajod nem lehet belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest