- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz delibab #16917 üzenetére
Mindezzel nem tudok nem egyetérteni, azzal a fontos kitétellel, hogy mindig az adott objektív és szubjektív körülmények döntenek.
Fontos azonban a tájékozottság -- ha itt nem olvasok az OMV-ről, nem lenne épített NAS-om. (Ami sajnos még mindig kísérleti szakban van a SeaFile miatt.)
Általában én is a gyártókat szoktam védeni az olyan esetekben, amikor valakik jól megmondják, hogy mit és hogyan kellett volna csinálni, azt azonban ne feledjük, hogy a cégek profitra törekszenek, ami a NAS-ok esetén a szoftveren és a támogatáson igencsak vastagon jelentkezik. Mármost, ha valakinek erre nincs szüksége, mert megoldja ingyen Linux/közösségi alapon, akkor jó helyen tudott spórolni, meztelen gyári NAS pedig szerintem sajnos (mivel a gyártónak be kell hoznia az állandó költségeit) nincs.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest