Hirdetés
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocketpairpp
csendes tag
válasz
pocketpairpp #141185 üzenetére
Közben találtam egy Philipset is (ezeket meg sem néztem, mert az előző is egy gyengébb Philips volt és elég hamar kellett szervizelni).
Philips 40B1U6903CH esetleg?
-
pocketpairpp
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap tönkre ment a régi 40"-os monitorom. Nézegettem mivel pótoljam, de nem igazán tudok dönteni. Eddig amire juttottam az az LG 40WP95CP, és a Dell U4323QE. Agyaltam a Dell Ultrasharp U4025QW -n is, de itthoni beszállító 2 hét alatt tudná szállítani, ami elég késő. Ha van más alternatíva, akkor szívesen veszem, de ahogy nézegettem a lenti tulajdonságokkal max 3-4 monitor jöhet szóba. A lenti dolgokon kívül fontos, hogy könnyen beszerezhető legyen (nem akarok kiesni munkából 2-3 hétre), sokáig bírja a strapát (ha ennyit költök ne menjen tönkre 3 év alatt).
1, Mekkora összeget szánnál a monitorra?
Max 800k körül, de ha ár-érték arányban nincs nagy különbség, akkor szívesen spórolnék rajta.
2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged?40" körüli kellene és minimum 3840 x 2160. Hz mindegy, de nyilván jó lenne minél több, mert az sosem árt.
3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED)Nincs preferenciám, de az OLED-től félek, mert nagyon sokáig vannak egy helyben bizonyos ablakok, stb a munkám során és tartok tőle, hogy beég.
4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat?Mindegy, de lehet kipróbálnék egy íveltet.
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb)Online poker, szóval nem kellenének extra dolgok színminőség,csatlakozások,stb terén. Sok számot kell leolvasni a képernyőről, valamint naponta 12-14 órát is fogom használni elég gyakran. Ha esetleg van valami extra funkciós szemkímélő feature (ami valóban hasznos,nem csak marketing), akkor az plusz pont lehet.
Igazából az abszolút prioritás a felbontás és hogy ne menjen tönkre rövidtávon, valamint a szemem ne mondja be az unalmast túl hamar.
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ViewSonic Gamer monitor 34" - VX3418-2KPC 144Hz FreeSyncPremium VA panel ívelt
- SAMSUNG LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER 240HZ MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER 240HZ MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell SE2416H Monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest