Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quelrin
csendes tag
Sziasztok,
Éppen új monitor vásárlása előtt állok és mivel nem sokat tudok a témáról, így érdekelne, hogy mit ajánlanátok.
Igények:
- játékra használnám, főleg fps
- 144 Mhz
- Hdmi
- keret ~60k
-legyen szép képe
-ne legyen túl nagy, max: 27"Ezen kívül néznék rajta filmeket és böngésznék is. A különböző syncekről semmit nem tudok, így azt nem írtam bele..
A segítséget előre is köszönöm!!
-
Quelrin
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék monitort cserélni, de nem sok fogalmam van róla, hogy mi az ami jónak számít sajnos.
Amire használnám, az film, netezés és némi játék (LoL, CS:GO).
22" körül gondolkodom, nem kell nagyobb és olyan 40e forint környékén jó lenne, ha megállna.
Próbáltam kicsit utána járni, de nem nagyon értem ezeket a frissítés/panel/csatlakozó problémákat, így örülnék némi segítségnek.
Előre is köszönöm! -
Quelrin
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék monitort cserélni, de nem sok fogalmam van róla, hogy mi az ami jónak számít sajnos.
Amire használnám, az film, netezés és némi játék (LoL, CS:GO).
20-22" között gondolkodom, nem kell nagyobb és olyan maximum 40e forintba jó lenne, ha beleférne.
Próbáltam kicsit utána járni, de nem nagyon értem ezeket a frissítés/panel/csatlakozó problémákat, így örülnék némi segítségnek.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest