Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
SD456
csendes tag
Sziasztok!
Erről (LG 23EA63V-P) a monitorról mi a véleményetek? Főleg játékra, (konzol) és filmnézésre használnám.
-
SD456
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék mert kinéztem három monitort de nem tudok dönteni közöttük.
Sajnos a minap végleg megadta magát a tápegység a Samsung 223BW monitoromban, be sem kapcsol most már, már kb. egy éve elég nehézkesen kapcsolt be.Szóval, kinéztem három monitort is, a lényeg számomra, hogy legyen rajta HDMI csatlakozó ez alapján választottam ki a következő monitorokat;
Philips 247E4LHAB/00 (Termékinfó)
(Ez a legdrágább a három közül és ennyit is szeretnék maximum költeni most monitorra)
Samsung S22C300H (Termékinfó)
LG 22EA53VQ-P (Termékinfó)Ez a három lenne, de ha valaki tud max 40e Ft-ig jobb monitort amin van HDMI csatlakozó, akkor kérem szóljon.
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest