Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonba
csendes tag
(#28693) petata, (#28694) raziel01, (#28695) Tomi0703
Köszi a válaszokat, most már egészen biztosan a DELL-t választom!
-
gonba
csendes tag
válasz petata #28690 üzenetére
Sziasztok!
Tudom, egyszer már kértem tanácsot, de most már vészesen közeleg a monitor vásárlásom napja. Szóval egy full HD monitort szeretnék vásárolni, lehetőleg 21.5-ös vagy 23-mas méretben. Az összeg, amit a vásárlásra tudok szánni 50 000 Ft +/- 3000 Ft.
Itt a fórumon azt írták, hogy egy DELL u2312hm a legjobb választás ebben az árban. Egyik ismerősöm ugyanakkor ezt ajánlotta: LG IPS236V, míg egy harmadik azt mondta ennyiért ezt a monitort venné: ASUS VE248H.Szóval teljesen tanácstalan vagyok, mert laikusként nem igazán tudok elveszni a részletekben, hogy melyik jobb és miért, viszont szeretném a lehető legjobb monitort vásárolni az adott összegért. Ti melyik monitort javasolnátok? Van esetleg ezeknél jobb készülék, ebben az árkategóriában?
Előre is köszi a válaszokat!
-
gonba
csendes tag
Sziasztok!
Mivel nem nagyon értek a monitorokhoz, szeretném a témában járatosak segítségét kérni a vásárláshoz. Szeretnék max 50 000 forintig egy full hd led monitort. A lehető legjobbat szeretném ebben az árkategóriában, 21.5 vagy 22-es (már amennyiben létezik ilyen méret...) nagyságú nekem már bőven elég, a 17-es crtmhez képest megváltás lesz az is
A jelenlegi videokártyám a monitorhoz sajnos egy alaplapi integrált kártya, de elvileg képesnek kell lennie a full hd-ra, ezt is mondjuk szeretném megkérdezni, hogy valóban tudja-e hozni a hd-t?
Az alaplapom ASUS Alaplap AM3+ M5A88-M AMD 880, SLI CF, uATX, Integrált VGA
az integrált vga rajta egy Radeon HD 4250. Elvileg HDMI és DVI kimenet is van a kártyán.Várom a segítséget, és előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Delta Force (2024)
- World of Tanks - MMO
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA: San Andreas
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest