Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Olcsó, 4G-s, de sokáig bírja
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
válasz
boneyard #56065 üzenetére
Én egyszer egy notebook-kal jártam így, minden rendben volt, csak nem volt hozzá töltő. A boltban rögtön tudták mi a baj, nem rég rúgták ki az egyik munkatársukat, mert rájárt a raktárra, és eladott ezt-azt. Alighanem a noti töltőjére is volt vevője.
Mindenesetre küldtek helyette egy gyári újat, csak kicsit bosszantó volt, hogy ott az új gép, és be sem tudom kapcsolni.
-
old_artist
addikt
válasz
boneyard #56058 üzenetére
Üdv!
Már írtam neked levelet, de ide is leírom, hogy utána nézünk a problémának, mert nem világos a számunkra sem, hogy az acer oldalán is "A csomag tartalma: LED Monitor G247HL, 1xVGA kábel, Tápkábel" szerepel.
Mindenképpen valamilyen formában orvosoljuk majd a problémát. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest