- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rogan99
tag
válasz
Goblin12 #93541 üzenetére
Én is ezek között a monitorok között vacilláltam, végül tegnap megrendeltem az x34p-t mert most le van
értékelve 800 eur-ra az osztrák media marktban. Nekem nem ér majdnem dupla árat az új panel, annyival nem lesz jobb. Majd ha elterjednek a HDR 1000 panelek és olcsóbbak lesznek akkor váltok egy olyanra esetleg. -
Brekk
addikt
válasz
Goblin12 #93536 üzenetére
Állítólag mindent HDResít gamer fronton az Acer, de a nagy része ugyanaz a termék marad, csak HDR ready lesz. Tehát a HDR10 szerinti jelet fogadni képes lesz, de egyéb paraméter nem változik. Szóval emiatt ne halassza el a vaásárlást sztem senki.
Az x34P ről nem tudok semmit, de meg tudom kérdezni. -
-FreaK-
veterán
válasz
Goblin12 #79128 üzenetére
Nem IPS panel, hanem QuantumDot-os VA, de ezúttal valszeg nem a Samu gyártja, hanem az AUO.
Viszont az AUO-nak eddig nem sikerültek túl jól a 21:9-es VA paneljei, úgyhogy az most is kérdés lesz, hogy milyenek a betekintési szögek mondjuk.
Mellesleg $2000 lesz, amivel magasan a legdrágább gaming monitor címét fogja viselni.
Jön majd közben a szokás szerinti Acer testvére is: Acer Predator X35
-
deja vu
addikt
válasz
Goblin12 #78545 üzenetére
Ugyanezt hozza az Asus is ugyan ennyiért. Ütős monitor lehet, majd meg kell sasolni ahol ki lesz állítva. Brekk azt mondta náluk az Asus változat lehet ki lesz állítva. Mediában ilyen esélytelen. Egyszer beszélgettem egy ottani eladóval és fél év alatt a legdrágább monitor amit eladtak az valami 70 ezres termék volt.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Goblin12 #78060 üzenetére
A panel gyártása kezdődhet meg Q3-ban, de mire abból kapható monitor is lesz az még utána több hónap. Szerintem még egy év simán, mire kézzel fogható monitor lesz ebből...
Egy pillanatra bennem is felmerült, hogy várok a vásárlással még és megvárom a 3440x1440@144Hz-et, de 1: brutál ára lesz még gsync nélkül is 2: olyan VGA is kell mellé aminek szintén embertelen ára van (1080Ti min.), szóval számomra felejtősazt hiszem marad az MX34VQ..
-
Brekk
addikt
-
Goblin12
őstag
válasz
Goblin12 #78055 üzenetére
Asus ROG Swift PG27UQ - 4K, 144Hz, G-sync, Quantum Dot and HDR IPS $2000 USD
Hogy a Samsung cucca van benne érdekes, igazán megnézném OLED-el is.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Goblin12 #74365 üzenetére
Én ezt használom GTX 1070-nel, játékra tökéletes, fps-re is. Filmezni is az természetesen, minden filmet, sorozatot ezen nézek már régóta
Mondjuk nem éppen olcsó darab, de minőségi monitor, fémből van a talp és a keret is többek között
WQHD felbontású monitort ne vegyél 27 col alatt szerintem. Egy a lényeg, hogy nyugodt szívvel tudom ajánlani ezt a remek Asus monitort, hosszú távra is remek válsztás. A 4K-nak meg még egy darabig semmi értelme nincs, ha az ember értelmes minőségben és mellette nem diavetítésként szeretne játszani, szerintem most egy WQHD monitor az ésszerű előrelépés a full HD felbontásról
-
kp59
aktív tag
válasz
Goblin12 #72877 üzenetére
Talán az lehet az ok hogy az elkölteni való pénzük nagy részét kártya vásárlásra fordítják mivel azt gondolják az a lényeg és a többi már annyira nem számít. Pedig a videókártya (még az éppen aktuálisan legerősebb és legdrágább is) jóval gyorsabban elavul mint egy hozzá hasonló kategóriájú monitor ami jóval tovább meg tudja őrizni az értékét.
Van egy mondás miszerint minden lánc olyan erős mint a leggyengébb láncszeme és ez minden rendszerre is igaz (így a számítógépre is).
De amúgy igazad van
-
Brekk
addikt
válasz
Goblin12 #69620 üzenetére
Az Acer gamerben simán a legjobb monitorokat gyártja. A professzionális kategóriában is elég jók már. Csak az alsó/olcsóban nem ajánlom, de ott igazából senkit sem ajánlok.
Mivel 60Hz frissítésed van, nem létkérdés, hogy gamer legyen az a monitor. Szóval maradjunk a Dellnél akkor. -
Brekk
addikt
válasz
Goblin12 #49486 üzenetére
Lehet kapni ezt a NEC monitort, kb. 450e forintért. Nem hiszem hogy van értelme foglalkozni vele. A Dell jóval olcsóbb, és azt kell hogy mondjam, remekül sikerült az a monitor.
Sima 1.2 DP-al rendelkező VGA kari simán meghajtja. Az más kérdés, hogy játék alatt mit művel, ott át kell állítani FullHD-ra.
-
h1mpi
félisten
válasz
Goblin12 #49278 üzenetére
Akkor a saját oldalunkat is belinkelem. Ott is megvan a különbség csak kicsit feláras a történet (+18K)
-
Brekk
addikt
válasz
Goblin12 #49246 üzenetére
Sok kérdés volt az NEC EA274WMi-vel kapcsolatban.
Múlt héten volt alkalmam kalibrálni egyet. A monitor a szokásos szuper összeszerelés, anyaghasználat, és nekem a design is nagyon bejön. (ráadásul fehér volt)
A menü a szokásos, baromi jól kalibrálható. PWM mentes volt a teljes 0-100 értékeken. Homegenitása tökéletes. Viszont drága a Dell-hez képest. Akinek belefér annak csak ajánlani tudom.
100% sRGB fedés, sőt színmenedzsmentre is szükség van, hogy az sRGB színtérben maradjunk. -
zippofcy
senior tag
válasz
Goblin12 #48619 üzenetére
13 millás monitor, az OLED 4k TVk 1 milláért mennek és 1 év múlva fél milla lesz az áruk. Biztos rengeteget eladtak belőle
Ez olyan mint mikor Madonna 2 millió FTnak megfelelő fontot fizetett kabbala papoknak hogy megáldják a radiátoraiban levő vizet. (mivel nem csak gazdag de hülye is). Aztán mikor szerelni kellett a fűtést, cirkuszt csapott hogy lavórokba engedjék le a vizet és utána töltsék vissza (mivel nem csak gazdag és hülye de fillérbaszó is)
Na mindegy mint tudjuk nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés. -
old_artist
addikt
válasz
Goblin12 #48619 üzenetére
Üdv!
Még nem nagyon van infó az Asus-ról, de még a hivatalos oldalán sem találni bővebb infókat.
kidboy_46: Tulajdonképpen nem is 1", hanem csak 0,8", de ez a Te döntésed ... talán megéri ...
-
amadeus11
senior tag
válasz
Goblin12 #46172 üzenetére
Nyugodtan vedd meg 40 k alatt ez a legjobb választás (árgépen keress rá mert van olcsóbban is ) . A régi monitorom nagyon fárasztotta a szememet , azért cseréltem le erre a pwm mentes BENQ-ra , bár előbb megtettem volna ! Azóta nem vörösödik ki a szemem napi több órás monitorhasználat során sem .
-
Goblin12
őstag
válasz
Goblin12 #46169 üzenetére
Üdv,
BENQ GW2320 ő megfelel mindennapi tevékenységeknek? Mindenből egy kicsi.
BRIKLY: Szerintem jobban jársz ha elmész a MonitroGuru-ba vagy az Oázishoz és megnézed a saját szemeddel, hogy melyik tetszik.
-
old_artist
addikt
válasz
Goblin12 #42524 üzenetére
Üdv!
A HDMI 1.2 szabványú kábel már ősrégi, ezzel nem valószinü, hogy natívban meg tudod majd hajtani a monitort.
HDMI-ből min. az 1.3a vagy az 1.4-es, a DisplayPort-ból az 1.1a vagy az 1.2 szabványú a megfelelő, viszont a monitorhoz adott dual-link DVI-D kábellel is max. natív felbontást és képminőséget kapnál. -
Isual
veterán
válasz
Goblin12 #42481 üzenetére
Közölük az U2711 a legjobb monitor - persze újonnan már nem kapni, de véleményes, hogy mennyire van szükséged a wide gamutra a megadott felhasználáshoz. Játékra, filmezésre én U2913WM-et vennék, de egy U2713HM-mel vagy ha találsz használtan, jót, akkor U2711-gyel sem járnál rosszul.
-
Goblin12
őstag
válasz
Goblin12 #42480 üzenetére
Üdv.
lejárt az idő
Ők köztük van jelentős képbeli különbség?
Dell UltraSharp U2713HM
Dell UltraSharp U2711
Dell UltraSharp U2713H vs LG Electronics Flatron 27EA83-D Prad.de szerint az LG jobb
Dell UltraSharp U2913WMÉs a Dell ezzel ki is fújt a kínálat terén ami még "jó" áru(Ft).
Mert, hogy árbeli különbség az sok van azt látom.
-
Isual
veterán
válasz
Goblin12 #34642 üzenetére
U2412M egy jó all-round monitor lehet. De ha felmerült a 2560-as felbontás és a film, akkor attól függően, hogy mennyit nézel majd mozifilmeket én a 2713HM helyett megfontolnám a 2913WM vételét - ezt ráadásul könnyebb "kihajtani" játékokban is, mint a 27"-es testvérét - lényegében alig kell több kraft hozzá, mint a WUXGA-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest