Hirdetés
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz Rhino666 #134398 üzenetére
Tényleg "egetverő" difi van náluk a 144/240 között. (ugyanúgy mint a többi tesztben is)
Erre nem is számítottam!Tudod mit, vegyél egyből 500Hz-es moncsit! Ne bízd a véletlenre. Sőt 720p-n full lowon nyerhetsz pluszba még pár ms-t
Láthattunk akkor téged is valamelyik esport rendezbényen esetleg? -
-
sztivo
Topikgazda
válasz Rhino666 #134320 üzenetére
Szia!
Legolcsóbban Acer XV272UX és UZ ajánlott, Asus VG27AQML1A is.
iiyama GB2790QSU-B5 szintén remek, csak nálunk nem annyira ismert márka már (CRT-s időszakból inkább).Gigabyte M27Q X - elég jó vélemények vannak róla, de ez már 220k+ kategória, nem tudom az észszerű keretnek mégis úgy hol a határa
Mondanám még a BenQ EX270QM-et is, de az már 260k+, ami már csak egy "karnyújtásnyira" van árban egy OLED monitorhoz.
-
nggabi
félisten
válasz Rhino666 #134326 üzenetére
kérdés meddig marad a 4070? ha tervezel feljebb váltani 4k-ban gondolkoznék. ár érték arányban meg elég a 170Hz is fele áron ha mondjuk 2-3 évig marad a 4070.
más: érdemes firmware-t frissíteni a 27gp850p-b-n? vagy hagyjam, mert most minden jól működik
"szenyor dzsíííí"
-
Sebestyen01
őstag
válasz Rhino666 #60170 üzenetére
Tudásügyileg szvsz egyeznek, az árat te határozod meg [link]
Illetve ÉN még őt ajánlanám!
Yiggdrasil:
Én ajánlanék neked egy minimum 760at, onnan csak felfelé, illetve ha szegényes a keret 950/960 már korrektul boldogul ott is!
Kb akkora lesz a kép fekete oldalsávval egy 34-esen mint egy 24-esen De ha a menüjében beállítod a wide opciót széthúzza és nem lesz fekete oldalsáv, a kép nem lesz tűéles de elviselhetó! Millióan bírlják a Blizzardot eziránybeli hülyesége miatt, de ők úgy tartják a szélesebb játéktér csalás
A laptop kijelzőkre meg fényéveket fog verni, ez nem csillog, és ha be is kalibráltatod manyifik lesz a szín is rajta![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LC34J791WTRXEN ) 34" THUNDERBOLT WQHD ÍVELT MONITOR! AKCIÓ+
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K 144hz GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Dell P2412Hb FullHD monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest