Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
válasz
Geresics #54876 üzenetére
Nem a fáradságot nem vettem, hanem nem tudom még, hogy mennyim van rá (ezért is írtam a középhosszú távú kiadást). Ha legolcsóbban meg lehet úszni 40ből (tekintsünk el a postodtól), akkor nem írom, hogy 60 van rá, mert nem akarok annyit költeni rá, viszont ha 40nél olcsóbban nem lehet megúszni, akkor meg nem írom, hogy 20at szánok rá, ha annyiból úgysem jön ki. Feltérképezni szeretném jelenleg, hogy mennyiért milyen kompromisszumokat kell bevállalni.
Azt viszont elismerem, hogy elfelejtettem megírni a használtságot : belefér, ha van gari vagy nem kell félni, hogy elrohad 1 év alatt.Amiket másoltál utolsó hozzászólásodba azokat végignézem, és akkor nagyjából úgy tervezek, hogy 50-60 körüli rászánással már lehet kapni használható darabokat, és nem árt aprón nézelődni még garival rendelkezők után. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- KOORUI 24E4 Gamer Monitor!24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc-G-sync/
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest