Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap átvettem az Oázisban a prémium kalibrálással kért Gigabyte Aorus FI32U (32", 2160p, IPS, 144Hz, HDMI 2.1, Type-C) monitort.
Egy 27"-es 1440p-s Dell S2721DGF-et váltott. Egyelőre szokni kell a méretét, főleg egy 70 cm mély asztalon. Kicsit bazári hátulról nézve a dizájn, főleg ezekkel az RGB-s világításokkal, de szerencsére ki lehet kapcsolni. A talp is jó sok helyet elfoglal, viszont masszív fémből van (ez csak ideiglenesen van így rendezkedés miatt, egyébként egy CBS Ollin kart használok).
DP porton kötöttem össze a videokártyával, ami csak egy GT 1030, szóval 120Hz-re tudtam belőni és csak 8 bitet enged, de ezt egy normális videokártyával 144Hz és 10 bit (a valóságban 8-bit+FRC).
Sok tapasztalatom ezen kívül nincs, főleg nem játékok alatt, de amíg ilyen VGA árak vannak.. Még mielőtt szó érné a ház elejét, nem játékra vettem, sokkal fontosabb, hogy nagy munkaterületem legyen a táblázatokhoz, stb., viszont több, mint 6 éve 144Hz-en vagy felette mozgok, ebből már nem akartam engedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Google Pixel topik
- Politika
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- MSI G2712f Gamer Monitor!27"/Ulra Rapid IPS/FHD/180hz/1ms/Freesync-Gsync/
- SAMSUNG ( LS27D600UAUXEN) 100HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- DELL ULTRASHARP U2415B 24" monitor FHD/IPS
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest