- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TKSTAR TK905
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Nincs igazad. Sok esetben a szervizben is tesztelték, panel cserével volt, hogy sikerült megoldani, volt, hogy az sem segített. Kártyával kapcsolatban is sokan tesztelték sokféle kártyával, sokféle kábellel, és nem azokkal volt a baj, hanem a monitorral. Rengetegen írtak róla annak idején. Abból gondolom, hogy ma már ritkább, mert tavaly ősz óta egyre kevesebb az ilyen panasz rá. Létezni még mindig létezik, mert rákérdeztem egy-két helyen, és volt, aki visszajelzett, hogy van neki is, és mostanában vette. Érdekes módon ha a BenQ ugyanilyen paneles monitorjára rákeresek, akkor meg nem találok egy bejegyzést sem, ami erre panaszkodna. Most akkor vagy a BenQ jobban szűri a hibás paneleket vagy valami más elektronika rossz az Acer monitorokban, és emiatt nem működnek rendesen ezekkel a panelekkel. Ott követed el a hibát, hogy a te esetedből próbálsz általánosítani, én viszont rászántam jópár órát, hogy végignézzem a user review-okat, hiba bejelentéseket, fórum bejegyzéseket, és így tovább...
Új hozzászólás Aktív témák
- FÓLIÁS! LG UltraWide UltraGear 49GR85DC-B VA Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync
- Eladó GARANCIÁLIS Samsung Odyssey G3(Elkelt)/ LG 24GM79G
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung 27" 4K UHD IPS HDR10 - LS27A700NWUXEN
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest