Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• inf3rno

nagyúr

válasz HSM #105886 üzenetére

Nincs igazad. Sok esetben a szervizben is tesztelték, panel cserével volt, hogy sikerült megoldani, volt, hogy az sem segített. Kártyával kapcsolatban is sokan tesztelték sokféle kártyával, sokféle kábellel, és nem azokkal volt a baj, hanem a monitorral. Rengetegen írtak róla annak idején. Abból gondolom, hogy ma már ritkább, mert tavaly ősz óta egyre kevesebb az ilyen panasz rá. Létezni még mindig létezik, mert rákérdeztem egy-két helyen, és volt, aki visszajelzett, hogy van neki is, és mostanában vette. Érdekes módon ha a BenQ ugyanilyen paneles monitorjára rákeresek, akkor meg nem találok egy bejegyzést sem, ami erre panaszkodna. Most akkor vagy a BenQ jobban szűri a hibás paneleket vagy valami más elektronika rossz az Acer monitorokban, és emiatt nem működnek rendesen ezekkel a panelekkel. Ott követed el a hibát, hogy a te esetedből próbálsz általánosítani, én viszont rászántam jópár órát, hogy végignézzem a user review-okat, hiba bejelentéseket, fórum bejegyzéseket, és így tovább...

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák