Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Nincs igazad. Sok esetben a szervizben is tesztelték, panel cserével volt, hogy sikerült megoldani, volt, hogy az sem segített. Kártyával kapcsolatban is sokan tesztelték sokféle kártyával, sokféle kábellel, és nem azokkal volt a baj, hanem a monitorral. Rengetegen írtak róla annak idején. Abból gondolom, hogy ma már ritkább, mert tavaly ősz óta egyre kevesebb az ilyen panasz rá. Létezni még mindig létezik, mert rákérdeztem egy-két helyen, és volt, aki visszajelzett, hogy van neki is, és mostanában vette. Érdekes módon ha a BenQ ugyanilyen paneles monitorjára rákeresek, akkor meg nem találok egy bejegyzést sem, ami erre panaszkodna. Most akkor vagy a BenQ jobban szűri a hibás paneleket vagy valami más elektronika rossz az Acer monitorokban, és emiatt nem működnek rendesen ezekkel a panelekkel. Ott követed el a hibát, hogy a te esetedből próbálsz általánosítani, én viszont rászántam jópár órát, hogy végignézzem a user review-okat, hiba bejelentéseket, fórum bejegyzéseket, és így tovább...
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- SAMSUNG LU32R591CWRXEN 32 " 4K GAMER MONITOR! AKCIÓ!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Xiaomi Mi Curved 34" BHR4269GL 144Hz / 4ms / 3440x1440 Monitor
- LG (LS27BG400EUXEN ) 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest