- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geffry
aktív tag
Üdv!
Remélem nem kérek túl nehezet: egy olyan mobil kellene amin két dolgot lehet csinálni: telefonálni és sms-t írni. De feltétel még hogy pofonegyszerű legyen, olyan embernek lesz aki kb 1 éve tanult meg sms-t írni.
Előny még ha az akksija is sokáig bírja illetve egy nagyobb kijelző is mert az illető látása se a régi...Tehát nem kell csillió megapixel és tapiképernyő sem. Csak ne legyen drága.
Előre is köszi!
A PH-n mindenki mindig jobban tudja. Fél óra Google keresés után...
-
Geffry
aktív tag
Üdv!
Remélem nem kérek túl nehezet: egy olyan mobil kellene nekem amin két dolgot lehet csinálni: telefonálni és sms-t írni. De feltétel még hogy pofonegyszerű legyen. Olyan embernek lesz aki sms-t per pillanat még nem tud írni
Előny még ha az akksija is sokáig bírja illetve egy nagyobb kijelző is mert az illető látása se a régi...Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Geffry
aktív tag
válasz Sly Bp. #18281 üzenetére
Tiszta sor. Meg kecsegtető az azonnali csere... de én akkorse merném használni ha ennyit kiadok egy ilyenért. Egy 5k körüli kifutott szériás, használt telót meg mégiscsak másképp pottyantanék bele az olvadt kenőcsalapanyagba... (ahogy az a V360-al megesett...) szóval azok a régi siemensek tetszetősnek tűnnek.
[ Szerkesztve ]
-
Geffry
aktív tag
válasz picur220 #18278 üzenetére
Köszönöm mindenkinek! Mobilokban nem vagyok otthon úgyhogy sokat segítettetek.
Bár azt elfelejtettem hozzátenni hogy olyasmire gondoltam amit nem is sajnálnék tönkretenni. Márpedig ha annyit kiadnék egy telefonért mint amibe a sonimokat vesztegetik, akkor kb soha nem hordanám magamnál...
-
Geffry
aktív tag
Üdv!
Egyelőre tájékozódás szintjén:
Létezik-e olyan telefon, ami olyan isten igazából strapabíró. Szóval akár odáig is elmennék hogy vízhatlan legyen, de ami igazán lényeges hogy ne legyen kényes semmi szempontból, leejtés, hideg-meleg, por...
Ami nem feltétel: 1feltöltéssel 3hetet bírjon, fényképezés, videózás, mp3-azás stb.Tehát kettő dolgot kell tudnia: hívást indítani/fogadni ill sms-t küldeni/fogadni.
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest