- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibusz0314
aktív tag
válasz prolad #40425 üzenetére
Na én is ettől félek, mert azért én van mikor szeretek játszani is a telókon, és tudom, hogy az android is és az IOS is el van rendesen látva velük. Csak ugye nem mindegy, hogy kilép, hogy elfogyott a memória, vagy el sem indul, és a 3GSnél tudtommal ilyen nagyon nem fordul elő. Kéne dönteni az biztos.. Pro Kontra táblázatot is nézek szerintem.
-
csibusz0314
aktív tag
válasz prolad #40423 üzenetére
Hát mondjuk az ICS is eléggé mézes madzag. De azt nem tudom, hogy sebességben (tisztába vagyok vele, hogy az iphone 3GS nem egy mai csirke), de volt 3G-m is, és az is eléggé gördülékeny volt. 3gs meg gondolom jobb annál. Összeszereltség, anyaghasználatban, meg Iphone viszi a prémet De nagyon nehéz választanom :/
Szóval sebességben gondolom veri a ray a 3gs-t -
Langsam
aktív tag
válasz prolad #40398 üzenetére
Igen, 808-ra várok. Majdnem N9 lett, de az utolsó pillanatban vettem észre, hogy nincs benne fm transmitter, ezért lett N8. De micsoda dolog, hogy a Nokiák felső kategóriás telefonjaiban nincs mindegyikben fm transmitter ? A WP7-ben meg alapból nincsen, miért nem gyártanak telefont csak nekem ? Üdv.
Obi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
sdd2
veterán
válasz prolad #40257 üzenetére
Arc S egymagos cucc 512 MB RAM-al, a P kétmagos, 1GB RAM-al. A P az ICS-vel villám gyors lesz mert az kihasználja a kétmagot. Sony kijelzője nagyon szép és energiatakarékos. Én P-t venném az biztos. Ha nem is támogatnák tovább amit nem tudok elképzelni akkor is tudok rá tenni bármilyen ROM-ot, ráadásul fém, elegáns. Nekem WP nem is kellene tehát ezért se pártolom. Nekem az a gépen bőven elég, android nyiltsága jobban tetszik.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
hommeros
őstag
válasz prolad #40020 üzenetére
Küldtem neked jó minőségűt és rosszat is Tehát nem csak a legjobbakat válogattam ki direkt. Sokban meghatározta a képet az is, mennyire ért rá az ember keresni a szöget.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
-
Dicker
őstag
válasz prolad #40007 üzenetére
Szia!
Nem tudok kiigazodni, hogy mit is szeretnél pontosan. Ne legyen se android, se zárt? Vagy mit értesz zárt alatt?
Amúgy az én édesanyám egy Android alapú készüléket használ, és nincs vele gondja. Ha ez az első érintős telefonja, akkor mindegyik bonyolult lesz az elején, de majd kitanulja. Rosszat nem tud vele tenni.
Mivel az androidot lelőtted, így WP7 lenne, amit tudnék javasolni, de azok 60-tól vannak függetlenül (Nokia Lumia 610, HTC Radar, Wildfire S), és ezek zártak, mint ahogy a symbian, iOS is.
Anrodid-ot is ajánlok, azért, hátha meggondolod magad, mert szerintem, és a tapasztalataim szerint az idősebbeknek sem okoz gondot a kezelése. Ennél egyszerűbb már csak az iOS kezelhetőségre.Android: Sony E. X10 mini, Samsung Galaxy mini vagy mini 2,
Továbbá:
Symbian(Nokia) - 5230 (Navi), 500,Gondolom Bada az nem kell, ha azt takarja az utolsó gondolatjel.
A Nokiát meg 10 alatt tudod csak eladni szerintem. Bár, ha nem a neten teszed, akkor elmehet egy 10-esért is.
GSM boltban egy 5-ösért talán beveszik, ha beveszik. Itt meg 7-8, amiért el tudod adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről