Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz5435
aktív tag
Szerintetek melyik éri meg a legjobban:
Huawei ascend y200 25k
Telenor one touch 25k
zte blade 30k -
Krissz5435
aktív tag
Na ismét én. A telenor szeret az apróbetűvel játszani így nem lesz OT990-em.
Szerintetek milyen telefont éri meg venni kb 30-35k-ért újonnan?
Fő, hogy 3,5" vagy annál nagyobb kijelzője legyen, legalább 320*480-as felbontással, alapjátékok menjenek rajta(angry birds és hasonlók), android legyen az oprendszer, hosszú távra tervezek és független vagy telenoros legyen.
Továbbá érdekelne, hogy ugyanezen feltételek mellett mi érné meg használtan?
Előre is köszi a válaszokat.Szerk.: És márka egyelőre nem fontos.
-
Krissz5435
aktív tag
Szerintetek ez a kártya jó lenne egy telenor one touchba? Azt tudom, hogy microsd megy bele és ez az, csak hogy ez cl6-os. És azt is tudom, hogy a cl6 az azt jelenti, hogy 6 mega a minimum írási sebesség. Vagy esetleg vegyek cl10-est? Kihasználná az OT? Vagy mi az amit max ki tud használni?
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Krissz5435 #41225 üzenetére
Nincs benne a listában, szóval marad a c2.
-
Krissz5435
aktív tag
Helló, ismét én. Anyámnak kéne telefon és a következő a választék:
Teló1
Teló2
Teló3
Teló4A lényeg, hogy sokáig bírja az aksi és a fényképező viszonylag szép kékeket csináljon(a négy teló közül a legjobbat).
Más: Az asha 300 az teljesen érintőképernyős, vagy csak a alján vannak az érintőgombok? Ha az egész kijelző érintős lehet úgy használni, hogy csak a 3 érintőgombot? Vagy némely helyen az egész felületet meg kell érinteni(mivel ahogy látom nincsen fel-le-jobbra-balra-enter billentyűrész. Előre is köszi a válaszokat. Ha esetleg valaki tapasztalat alapján leírná, hogy mik a pro-kontrák a négy telefonnál azt is megköszönném.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Krissz5435 #41115 üzenetére
Hülye 5 perc
Ja azt meg nem írtam, hogy mindkettőt(lg, telenor) 5kért kapnám meg.
Ja és ha a készenléti idő is fontos lenne? Meg a beszélgetési idő, akkor is az OT?
-
Krissz5435
aktív tag
Helló!
E közül a három telefon közül ki és melyiket ajánlaná? És miért? Vagy épp miért nem?
LG Optimus One P500
Samsung Galaxy Mini
Telenor One TouchÁr nem számít, újonnan venném a Telenornál, hosszú távra tervezek, és főleg az a fontos, hogy a játékok minél jobban menjenek(Angry birds féle játékok).
Melyiknek legjobb a kamerája? Ez csak másodlagos szempont, vagyis úgy mondanám, hogy csak érdekel. Az nem baj, ha kisebb felbontású a kép, ha szebb.
Ui.: Mobilarénás cikkeket elolvastam, de nem tudok dönteni. Jelenleg a mini van kiesőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest