- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Netfone
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcszesz
aktív tag
E miatt kár aggódni. A Yettel ZTE hálózati eszközeivel is ugyanúgy működni fog ahogyan a One Huawei eszközeivel is.
Már a leggagyibb 7 ezer forintos TCL-el is simán megy a VoLTE. Mindhárom szolgáltató kártyájával teszteltem. Drágább telefonokkal meg pláne. Legfeljebb a One kissé darabos éjszakai energiatakarékos sávlekapcsolgatós sémájától szoktak leszakadni néha a hálózatról.
Akkora eltérés nincs a butatelefonok között ebből a szempontból, mert szinte mindben ugyanaz az Unisoc T1x7 chipset van.
-
Fancy-boy
Topikgazda
-
Fancy-boy
Topikgazda
Szerintem ilyen lista már nincsen, hogy csak ezt vagy azt a típust támogatják.
A Telekomnál a szinte ismeretlen Aligator nevű telók is hibátlanul tudják a 4G Hangot.(VoLTE)
Viszont az előfordulhat, hogy kérned kell az ügyfélszolgálatot a szolgáltatás bekapcsolását a készülékhez.
A Telekomnál elég ilyenkor egy SMS-t küldeni. A Yettelnél nem tudom létezik-e ilyen mód, vagy fel kell venned velük a kapcsolatot. -
Fancy-boy
Topikgazda
Szia!
Én a Sonim XP100 készüléket ajánlanám.
Jelenleg akciós a MediaMarktnál. Kevesebb mint a felére csökkentették az árát.(átmenetileg)Új modell. 4G/LTE képes, strapabíró, Corning Gorilla üveg, Type-C
Az imént megkérdeztem a gyártói chaten a kihangosítást is. és rendelkezik vele:
-
martongunar
tag
Magam részéről (lehet egyedül vagyok a véleményemmel) kizárólag az AGM telefonokat tudom ajánlani. A legjobb hálózati támogatás (legtöbb támogatott frekvencia ideértve a B28-as sávot is), VoLTE stb. ezekben van. A magyar menü fordításától sokat ne várj (rezgés = masszázs és hasonlók, de legalább vicces). Cserébe sajnos nem a legolcsóbbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest