- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rígel
őstag
válasz
BalonkaBátya #60604 üzenetére
Nem kifejezetten fűtésre tervezett (van ilyen verziója is) de sokkal alkalmasabb mint a tálcafűtéssel felvértezett kínai "csodák"
Igaz drágább is, talán nem véletlenül. Nézd meg az Eurovent adatlapját, mindent elárul.
Nekem nagyobb nappali+étkezőben van, teszi a dolgát télen is. Csendben. -
törölt tag
válasz
BalonkaBátya #56437 üzenetére
Dual/vagy multi kültéri és hozzávaló beltérik kellenek, pl. Daikin 2MXM50N/FTXM25R + FTXM25R Perfera (5 kW), az árát szerintem nem akarod tudni.
Olcsóbban megúszod, ha veszel még egyet. -
rígel
őstag
válasz
BalonkaBátya #55710 üzenetére
Akkor én hőszivattyúra szavaznék, padlóhoz, jól szigetelt házban tökéletes
Igaz hűteni nem fogsz vele.
Ja, de írod is.
Egy évet kihúzhatsz, legalább megtanulod értékelni a padlófűtést. Utána meg hűtésre meg kiegészítésre tökéletes lesz. Bár ehhez egy Comfora is elég szerintem. -
rígel
őstag
válasz
BalonkaBátya #55706 üzenetére
Szóval be tudod vele fűteni, de szerintem nem lesz komfortos és gazdaságos is egyszerre. Vagy/vagy. Ha van napelemed, és egyfolytában járatod "ingyen" energiával, akkor más a helyzet, de felületfűtéses komfortot ne várj. Attól jobb nincs. Én is a felesleget fűtögetem el, így csökkentve a gázszámlát.
-
rígel
őstag
válasz
BalonkaBátya #55706 üzenetére
Nem az a gond, 50-60 nm-t simán fűt, ha jól szigetelt, és viszonylag nyitott a légtér. De a komfort meg se közelíti a felületfűtés komfortját. Hogy csak hasonló legyen , jóval több klíma kellene, jóval nagyobb fogyasztással. Mivel a levegőt fűti, ha kikapcsolod megy le a hőmérséklet. Állandóan mennie kellene több beltérinek az elfogadható komforthoz. Ez fogyasztásban csak napelemekkel versenyképes még egy jó gázalapú felületfűtéssel is. 0 fok felett és kiegészítésnek remek. De hiába jó meleg a levegő, ha a padlóból jön a hűvös érzet a lábadnak.
-
rígel
őstag
válasz
BalonkaBátya #55703 üzenetére
Simán. Nekem a nappali+étkező+konyha jóval több, pillanatok alatt befűti a levegőt. Sőt egy kis temperálás jut a ház többi részébe is. Kiegészítésnek tökéletes.
-
Hauptmann
veterán
válasz
BalonkaBátya #55482 üzenetére
Meg tudom erősíteni feco kollégát.
-
feco70
senior tag
válasz
BalonkaBátya #55482 üzenetére
Mindenféle téren az egyik legjobb választás, nem tudok róla semmi rosszat írni, -10 fok alatt is marhára nyomta a meleget halkan. Windy azt írta a világ egyik legjobb klímája
-
TeeJay
félisten
válasz
BalonkaBátya #55403 üzenetére
Ha van sok felesleges pénz akkor oké
Ha csak hűteni veszed akkor az FTXF is bőven jó, FTXP tud motoros oldal terelést is meg a nagyobb távirányítót kapja illetve fűtésben A++ kategória kérdés ez megér-e másfélszeres árat az FTXF-hez képestFTXF35A honnan van még? 2020 év elején még azt kaptam de utána már tudtommal jött a B vagy C végű egészen idén év elejéig.
Fűteni -10-ben is tud majd, nem kell bele csepptálcafűtés mint a kínai gépekbe
jól szigetelt házban alig kell fűtenie majd oda lehet amilyen gyenge telek vannak simán tökéletes lesz
Ha komolyabb fűtős gép kell akkor Fischer Nordic-ot nézz (Midea Oasis belül), öcsémék tucat számra rakják és tényleg jó gép meg szépen le tud szabályozni. Az olyan 340-360 körül van maga a gép + szerelés -
kisbalazs83
aktív tag
válasz
BalonkaBátya #55414 üzenetére
Nemrég írtam összehasonlítást.
Az FTXF-A a legrégebbi, de egy nagyon jól megcsinált klíma. Az FTXF-C tavalyi, az FTXF-D idei széria.
Vagy Mitsubishi MSZ/MUZ-AP42VGK -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bluetooth hangszórók
- Battlefield 6
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- További aktív témák...
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest